Κεφάλαιο 6

2.4K 234 15
                                    


-Αμάντα! Είσαι καλά; Αμάντα!

   Δίπλα μου στεκόταν η Ελβίνα μαζί με τον Ράιαν. Με αγκάλιασαν. Γραπώθηκα από πάνω τους ξεσπώντας σε λυγμούς. Μέσα σ'ένα λεπτό...Ο κόσμος μου όλος είχε γκρεμιστεί. Ο Στέφεν πλέον δεν θα ενδιαφερόταν να μάθει πιο πολλά για μένα.Θα ενδιαφερόταν να με σκοτώσει!Μια σιωπηλή μάχη ανάμεσά μας μόλις τώρα ξεκινούσε.

   Το βράδυ εκείνο δεν μπόρεσα να κλείσω μάτι. Ήρθε το πρωί κι εγώ είχα ακόμα τα μάτια μου ανοιχτά,χωρίς να κουνιέμαι, ανασαίνοντας ανεπαίσθητα. Η φίλη μου μού μιλούσε εγώ όμως το μόνο που άκουγα ήταν ένα μουρμουρητό. Το μουρμουρητό αυτό έγινε πολύ ενοχλητικό. Σκεπάστηκα με την κουβέρτα και γύρισα πλευρό, ξεσπώντας σε κλάμα. Εκείνη με αγκάλιασε.    

   Αποκοιμήθηκα. Δεν είχαμε σήμερα σχολείο γιατί την προηγούμενη μέρα είχαμε ξενυχτήσει, αλλά επίσης επειδή είχε γίνει η επίθεση από τους βρικόλακες. Δόθηκε εντολή για μια βδομάδα όλοι να πάμε στα σπίτια μας. Αυτό το έμαθα το απόγευμα της ίδιας μέρας, όταν ξύπνησα στο δωμάτιο του σπιτιού μου. Ο αδερφός μου είχε ετοιμάσει κάποια από τα πράγματά μου και με μετέφερε μαζί με τον μπαμπά στο σπίτι μας. Ένιωθα κάπως παράξενα, μα και ασφαλέστερα.      

   Πήγα στο πιάνο του σπιτιού κι άρχισα να παίζω λυπητερούς σκοπούς. Ο αδερφός μου με πλησίασε.

-Δεν ήξερα πως μπορούσες να παίξεις τόσο ωραία, μ' επαίνεσε.

Σταμάτησα. 

-Ευχαριστώ, μουρμούρισα.

-Γιατί είσαι έτσι; Με ρώτησε.

-Απλώς μ'έχει αναστατώσει η όλη υπόθεση. 

-Μα εσύ φαίνεσαι λες κι έχουμε κηδεία!

-Από πότε ενδιαφέρεσαι τόσο πολύ για μένα;

-Κοίταξε,εκείνη την ημέρα σου μίλησα απότομα επειδή χώρισα με το κορίτσι μου... Εξαιτίας του μπαμπά....

-Εξαιτίας του μπαμπά;

-Ναι...Επειδή ήτανε η αρχηγός των μαζορετών, γι'αυτό...Δεν θέλει τάχα μου να μπλέκω με παλιοκόριτσα που το μόνο που έχουν στο μυαλό τους είναι το σεξ.

-Αλήθεια ισχύει αυτό για...

-Και φυσικά όχι! Η Κρίστι ήταν τέλεια! Άψογη! Η καλύτερη! Αν και μικρή για αρχηγός,απλά είναι η καλύτερη.Όμως πλέον δεν θέλω να μιλάω γι'αυτήν.Το όλο θέμα με πληγώνει.

-Σε καταλαβαίνω... Ένα λεπτό όμως, μιλάς για την Κρίστι Γουάτσον;

-Ναι...

Κάτω από την πανσέληνοWhere stories live. Discover now