I really thank you&Update!!!

676 44 7
                                    

You are perfect. You are the best.  Το βιβλίο, για άλλη μια φορά, #1 στην κατηγορία Βρικόλακας. Πραγματικά τα λόγια είναι περιττά. Είστε τόσο καλοί και γςνορβνροβξοενβνξβ. (καπως ετσι περιγραφω αυτό που νιώθω, με άλλα λόγια.... Δεν περιγράφεται....)

 Ειλικρινά σας λέω, ποτέ δεν πίστευα πως θα μπορούσαμε να φτάσουμε τόσο ψηλά. Αλλά χάρη σε σας, χάρη στην στήριξή σας... Τα καταφέραμε❣❣❣❣


UPDATE❣❣❣❣❣

Φυσικά δεν ξέχασα αυτό που υποσχέθηκα.😋 Αφού τελειώσω αυτά τα τρία βιβλία (θα πάρει πολύ καιρό, αλλά θα έρθει το πλήρωμα του χρόνου) θα ξεκινήσω :

🍭Την ιστορία του Ντάμιεν και της Σο Ραν
🍭Την ιστορία του πρώτου παιδιού της Αμάντας και του Στέφεν  ή τις περιπέτειες γενικά των παιδιών της παρέας
🍭Ένα βιβλίο στο οποίο κάθε κεφάλαιο θα είναι και μια ιστοριούλα παρμένη από τα βιβλία που βασίζονται στο The Aphen story και στα sequel του (και φυσικά δεν έχει αναφερθεί σε κανένα βιβλίο). Όπως καταλαβαίνετε, αυτό δεν θα έχει πλοκή, θα είναι καθαρά για ψυχαγωγία, εφόσον όλοι ήδη ξέρετε την εξέλιξη της ιστορίας. Πρόκειται για ένα βιβλίο το οποίο παίζει να μην ολοκληρώσω ποτέ. Αυτό θα το κάνω έτσι ώστε να μην αφεθείτε με την πίκρα "Τι κρίμα που τέλειωσε η τριλογία και τα sequel της." Φυσικά κάθε φορά θα σας τοποθετώ χωροχρονικά.
🍭Ένα βιβλίο το οποίο θα έχει φωτογραφίες και θα είναι quotes παρμένα από όλα μου τα βιβλία. Κι από κάτω θα εξηγεί από πιο βιβλίο. Όπως καταλάβατε.... Ούτε αυτό θα χει τέλος.

Αυτά προς το παρόν..... ΜΠΟΥΙ ΜΠΟΥΙΙΙΙ ( aka bye bye )

💘💙💗💕💓💝💞💟💛💚

Κάτω από την πανσέληνοWhere stories live. Discover now