Κεφάλαιο 14

1.6K 187 13
                                    

-ΑΥΤΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΤΟΛΗ ΜΟΥ;!!!

-Ναι, Αμάντα, γιατί , τι έχει;

   Νομίζω πως αυτή θα ήταν η πιο λογική αντίδραση ενός αγουροξυπνημένου κοριτσιού, μόλις αντικρίζει μία κάπα μαύρη με κουκούλα , η οποίαέφτανε μέχρι κάτω, ένα μαύρο καυτό σορτσάκι και μία άνετη μαύρη μπλούζα. 

-Ξαναρωτάω: Αυτή θα είναι η στολή μου;

-Ναι Αμάντα!

-Μα... Μα... το σορτσάκι είναι πολύ κοντό!

-Ε, μέτριο είναι.

-Η μπλούζα άμα τεντωθείς φαίνεται όλη η κοιλιά σου.

-Ε και;

-Αυτά δεν είναι γι' αυτή την εποχή, μπαμπά! 

-Είναι, γλυκιά μου! Οι εξολοθρευτές πολεμούν και τρέχουν συνέχεια! Άμα τον χειμώνα φορούσαν χοντρά ρούχα, θα ίδρωναν , χώρια που τα λεπτά ρούχα δίνουν μεγαλύτερη ευκινησία κι άνεση!

-Άνεση; Να γνωρίζω πως φορώ κάτι ξέκωλο λες και πάω στην παραλία είναι ΑΝΕΣΗ; 

-Γι' αυτόν τον λόγο φοράς την κάπα από πάνω.Η κάπα είναι ζεστή και κουμπώνει. Είναι η χειμωνιάτικη κάπα. Το καλοκαίρι η κάπα είναι υφασμάτινη. Ευχαριστημένη τώρα;

-Υπάρχουν άλλα κορίτσια στην ομάδα;

- Εμ,βασικά στο παράρτημά μας είμαστε όλοι άνδρες. Οι γυναίκες είναι πιο ευάλωτες, οπότε δεν κάνουν γι'αυτήν την αποστολή.

Τον αγριοκοίταξα. 

-Τουλάχιστον αυτές που έχουμε!

-Έτσι μπράβο! Το δατε αφεντικά και καβαλήσατε το καλάμι; 

-Σεμνά κόρη μου!

-Από πότε μάς έγινες εσύ συντηρητικός;

-Αν αυτό είναι υπονοούμενο για τα ρούχα, τότε σε πληροφορώ πως δεν είμαι ο αρμόδιος γι' αυτά! Τα παράπονά σου στον αρχηγό όλων των παραρτημάτων! Αυτός αποφασίζει την ενδυμασία και τον εφοδιασμό! Αυτός αναθέτει τις αποστολές και ορίζει αρχηγούς και μέλη σε καθεμιά από αυτές.

-Φαίνεται ο αρχηγός σας θέλει να βλέπει κώλους και μπούτια, μπαμπά! Του απάντησα νευριασμένη, και πήγα στο μπάνιο για να φορέσω την ενδυμασία μου.

   Η πρώτη μου μέρα ως εξολοθρεύτρια.... Η προηγούμενη δεν θεωρούνταν, καθώς ήρθα απλώς σε γνωριμία με τον χώρο συνάντησης, τα όπλα και τον χειρισμό των πιο βασικών από αυτά.Σήμερα θα έμπαινα απότομα στα βαθιά νερά.Θα συμμετείχα στο πρωϊνό κηνύγι....

Κάτω από την πανσέληνοWhere stories live. Discover now