Κεφάλαιο 48

1.4K 164 16
                                    

   Δεν μας πήρε πολύ ώρα να βρούμε μια από τις εξόδους της τεράστιας σπηλιάς... Βρεθήκαμε σ'ένα σημείο του δάσους που ήταν κοντά στη θάλασσα. Από εκεί πήραμε τον δρόμο για το σπίτι. Μόλις φτάσαμε, ανεβήκαμε βιαστικά στο δωμάτιο. Ανοίξαμε τα χαρτιά. Μάθαμε τα πάντα για το σχέδιο. Προσωπικά ανατρίχιασα.

   Οι εξολοθρευτές ήθελαν να κλέψουν τον κρύσταλλο της αρμονίας, γιατί μέσα του ήταν κλεισμένες ισχυρές δυνάμεις που θα τους χρησίμευαν. Συγκεκριμένα, τη νύχτα της κόκκινης πανσελήνου, κατά τη διάρκεια της οποίας τα βαμπίρ αντί ν'αποκτήσουν δύναμη θα γίνονταν πιο αδύναμα, οι εξολοθρευτές θα έβαζαν σε εφαρμογή το τρομερό σχέδιό τους. Θα ενεργοποιούσαν αρχικά ένα μικρό μέρος της μηχανής αντιστροφής δυνάμεων, τ'οποίο θα αφαιρούσε τις δυνάμεις των μαγικών πλασμάτων και θα τα έκανε πιο αδύναμα κι από ένα μικρό παιδάκι. Ύστερα, με εξαίρεση κανα δυο που θα έμεναν για να φυλάγουν τον κρύσταλλο και την μηχανή, οι υπόλοιποι θα πήγαιναν στο δάσος. Από εκεί, ο γενικός αρχηγός τους, μέσω του control panel,θα έλεγχε για το τι συνέβαινε στο κέντρο ελέγχου. Οι εξολοθρευτές που βρίσκονταν εκεί, θα στόχευαν τον κρύσταλλο με το IPD. Απευθείας θα δινόταν ένα σήμα στο control panel και ο αρχηγός θα πατούσε ένα κουμπί, με το οποίο θα ενεργοποιούνταν όλη η μηχανή. Οι δυνάμεις των μαγικών πλασμάτων θα πήγαιναν στον κρύσταλλο. Αφότου συσσωρεύονταν και συγχωνεύονταν, οι εξολοθρευτές θα έπαιρναν τον κρύσταλλο φορώντας ειδικά γάντια και θα πήγαιναν στο δάσος, εκεί όπου υπήρχαν τα δύο μεγάλα ξέφωτα, το ένα κάτω από τον γκρεμό. Στο δεύτερο ξέφωτο , θα ήταν ήδη τοποθετημένος ο βωμός κρυστάλλου. Θα έβαζαν τον κρύσταλλο εκεί. Έπειτα, θ'απομακρύνονταν. Μεγάλο ποσοστό ενέργειας θα συσσωρεύονταν και αφότου ανέβαινε προς τα πάνω, θα γινόταν έκρηξη.

-Είναι τελείως τρελοί! Αν συμβεί κάτι τέτοιο, παίζει να καταστραφεί ολόκληρος ο κόσμος!

-Έχεις δίκιο, Αμάντα. Πρέπει να τους σταματήσουμε!

-Σε περίπτωση που κλέψουν τον κρύσταλλο, θα τον πάρουμε κατά κάποιον τρόπο πίσω και θα τον αντικαταστήσουμε μ'ένα αντίγραφό του, που θα φτιάξουν οι μάγοι με τα ξόρκια τους.

-Μπορεί και η Κρίστι, αφού είναι μισή μάγισσα.

-Ωραία.

-Ας πάρουμε τα παιδιά να τα ενημερώσουμε.

   Αφού επικοινωνήσαμε μαζί τους, αποφασίσαμε να πάμε πάλι στο δάσος. Θα ψάχναμε για την μαγική πύλη. Διανύσαμε κάθε μονοπάτι. Τίποτα! Επιστρέφοντας όμως,παρατηρήσαμε κάτι στην περιοχή που βρισκόταν κοντά στο σπίτι μου. Ένα παράξενο φως πήγαζε πίσω από έναν βράχο. Διαλέξαμε διαφορετική οπτική γωνία. Και τότε...

Κάτω από την πανσέληνοWhere stories live. Discover now