Κεφάλαιο 40

1.7K 176 45
                                    

   "Μηχανή αντιστροφής δυνάμεων: Απορροφά τις δυνάμεις των μαγικών πλασμάτων και του κύριου παράγοντα, τις μετατρέπει σε βλαβερές και τις επιστρέφει στον κύριο παράγοντα,συντελώντας στη συσσώρευση ενέργειας και στην έκρηξή της, προκαλώντας την καταστροφή των τεσσάρων βασιλείων(μάγοι, λυκάνθρωποι, νεράιδες, βαμπίρ) και συνεπώς τον σταδιακό θάνατο των μαγικών πλασμάτων, αφού δεν θα έχουν πλέον πηγή δύναμης.

Τσιπάκια: Χρήσιμα για τον έλεγχο της μηχανής αντιστροφής δυνάμεων από απόσταση, καθώς και την επίβλεψη της εξέλιξης των γεγονότων.

IPD(Instant Power Drainer): Όπλο το οποίο απελευθερώνει μια ένεση στον κύριο παράγοντα. Του απορροφά πιο γρήγορα κι αποτελεσματικά δύναμη, ενώ παράλληλα, με το που γίνει η ένεση, ενημερώνει το σύστημα ότι η μηχανή είναι έτοιμη για ενεργοποίηση. 

Κρύσταλλος της αρμονίας: Παρέχει δύναμη στα μαγικά πλάσματα και βοηθάει στην εξισορρόπηση των δυνάμεων ανάμεσα στα τέσσερα βασίλεια. Πρόκειται να χρησιμοποιηθεί ως ο κύριος παράγοντας στο σχέδιό μας.

Βωμός του κρυστάλλου: Μεγάλη ορθογώνια βάση, πάνω στην οποία θα προσδεθεί ο κρύσταλλος, προκειμένου να μην μπορεί να τον πάρει κανείς, κατά τη διάρκεια προσπάθειας επίτευξης του σχεδίου. Συντελεί στη δημιουργία του μαγικού πεδίου.

Control Panel: Μικρή συσκευή, μέσω της οποίας ελέγχεται η μηχανή και ο βωμός του κρυστάλλου.

Το σχέδιο εξολόθρευσης των βαμπίρ, αλλά και όλων των μαγικών πλασμάτων είναι κάτι που σχεδιάζεται εδώ και πολλά χρόνια. Θα διεξαχθεί σύμφωνα με τα αρχικά σχέδια, τα οποία βρίσκονται στην Πάρο, στην υπόγεια σπηλιά, όπου τα είχα κρύψει παλιότερα μαζί με τον Τρέβορ. "

   Ο Άντριου σταμάτησε να διαβάζει. Για λίγη ώρα επικράτησε σιγή στο δωμάτιό του, στο οποίο είχαμε συγκεντρωθεί όλοι.

-Χμ το σχέδιό τους είναι πιο καλά οργανωμένο απ'ότι νόμιζα, μουρμούρισε ο Στέφεν.

-Είναι κάτι που σχεδιάζουν εδώ και δεκαετίες, μην το ξεχνάς αυτό, του υπενθύμισε ο Μάικ. 

-Ένα σχέδιο που θα καταστρεφόταν άμα ο μπαμπάς μου δεν πρόδιδε τον Τρέβορ, κλαψούρισα.

-Ένα σχέδιο που ίσως να καταστρεφόταν άμα συνεργαζόμασταν με τα βαμπίρ και τους εξηγούσαμε τον σκοπό μας, μου πέταξε καρφί ο Άντριου.

-Θυμήθηκες;

-Μόνο τ' ότι κάτι πήγε στραβά και μπλέχτηκαν τα βαμπίρ....

Κάτω από την πανσέληνοWhere stories live. Discover now