HATA

1.3K 73 5
                                    

Dudaklarımdaki baskıyla neye uğradığımı şaşırdım. Bu kızın amacı neydi böyle? Bakireliği için bana küfür edip bağırmıştı. Şimdi ise beni böyle öperek bakireliğini tehlikeye atıyordu. İnsanlar sarhoşken gerçekten ne yapacağı belli olmuyormuş.

Ona karşılık vermeden geri çekildim. Kaşlarımı çatıp önümde masumca bana bakan kızı süzdüm. "Bakireliğini kaybedebilirsin. Sakın beni bir daha böyle öpme! "

Maria'nın yüzüne sinsi sırıtışın yayılmasını izledim. "Belki de bakireliğimi kaybetmenin zamanı gelmiştir."

Maria tekrar dudaklarımı ele geçirince şaşırmadım. Yarın bu yaptıklarından pişmanlık duyacağını biliyorum ama şuan onun arzusuyla benimki birleşince karşı koyması zor oluyordu. Bakireliğini er ya da geç bozucaktım. En uygun zaman şimdiydi. Yoksa onu bir daha böyle istekli göremiyecektim. Bu kesindi.

Hızla kızı kucağıma alıp yatağıma yatırdım. Üstündekileri çıkarmakla zaman harcamayıp hızla yırttım. Maria'nın dudaklarından küçük bir inilti çıkınca gülümsemeden edemedim. O da benim gülümsediğimi hissedince sırıttı.

Üstümdeki gömleğimin düğmelerini açmadan yırtınca şaşırmadan edemedim. O güzel dudaklarını öpmeyi bırakıp şaşkınca ona bakerken utanıp başını eğdi. Bu hali yüzümde çapkın bir sırıtmanın oluşmasını sağladı.

Dudaklarımı boynuna bastırınca saçlarımı çekip inlememi sağladı. Pantolonumu hızla çıkarıp ikimiz de çıplak kalınca dişlerimi yavaşça boynuna geçirdim.

Maria tırnaklarını sırtıma geçirip güçlü bir şekilde inlediğinde dişlerimi daha çok bastırdım boynuna.

Birkaç dakika sonra Maria zevkten altımda kıvranırken yavaşça içine girdim.

Maria'nın tüm kasları kasılmış dişlerini sıktığını hissettim. Başımı boynundan ayırıp göğüslerine eğildiğimde Maria'nın hıçkarığıyla başımı kaldırıp kıza baktım.

Tanrım! Ağlıyordu. Çok mu canını acıtıyordum acaba? Eh yani David. Kız bakireydi. Ona fahişelerim gibi davranmamalıydım. Acısını kalbimde hissedebiliyordum. Lanet bağ!

İstemsizce Maria'nın yanağından süzülen göz yaşını öptüğüm de yüzümü buruşturdum. Ben ne yaptım az önce?

Bunu düşünmeyi bırakıp dudaklarına yöneldim. Islanmış dudaklarını hissedince Maria inledi.

Gel gitlerimi hızlandırdım. Birden içimde tutku patlaması yaşamamla Maria'nın tırnaklarını sırtımda hissetmem bir oldu. Lanet olsun! Bu seksim diğerlerine hiç ama hiç benzemiyordu. Maria acemi olabilirdi ama usta fahişelerden bile daha çok zevk vermişti bana.

Maria'nın yanına uzanıp alnından öptüm onu. Derin ve hızlı nefes alışlarını duymamaya çalışıyordum. Yoksa dayanamayıp tekrar onunla birlikte olurdum ve bu onun için yeterliydi.

Ona sarıldığımda gülümsediğini hissettim. Kesinlikle yarın çok ağlıyacaktı ama olan olmuştu. Şimdi olanları düşünmek yerine uykuyu hissetmek istedim.

Gözlerimi açtığımda birkaç dakika hareketsiz kaldım. Göğsümde yatan Maria'yı görünce buruk bir şekilde sırıttım.

Onu uyandırmamaya çalışarak yataktan kalkıp takım elbisemi giydim. Bir yandanda uyuyan Maria'yı izliyordum. Çol tatlıydı. Fazla tatlı ve sexy. Burada benimle olmaması lazımdı. Ama şimdi buradaydı. Lanet olsun! Bu karanlığın içinde bir ışık gibiydi ve beni kendine çekiyordu. Şu bağ yüzünden duygusallaşmaya başladım. Siktir!

Giyindikten sonra Maria'nın dudaklarına küçük bir öpücük bıraktım. Büyük ihtimalle son öpcüğümdü. Çünlü uyanınca ne kadar kızgın ve üzgün olacağını tahmin edebiliyordum ve yine büyük ihtimalle benim yüzümü bile görmek istemeyecekti.

DİBE BATMIŞWhere stories live. Discover now