Part 1

2.8K 41 4
                                    

{Jeniffer}

'Jenn! Kom je? Dan breng ik je naar Ashley.' Roept mama van beneden. 'Kom eraan.' Ik pak mijn logeertas en ren de trap af. 'Dag Mats, zie je morgen.' Ik geef mijn broer een kus op zijn wang.

Mama en ik stappen in de auto. Vanavond viert mijn beste vriendin, Ashley, haar sweet sixteen. Daarna blijf ik bij haar slapen, aangezien ik niet dichtbij Ash woon. Ik stuur haar een appje.

*Ben onderweg, zie je over 1,5 uur. Heb er zin in!*

Al snel komt Ashley online en typt ze wat terug.

*Yes! Heb je enorm gemist Jenn. Can't wait 🤗*

Ik doe mijn oortjes in en zet mijn favoriete muziek op. Zachtjes neurie ik mee.

Eindelijk. Na 2 uur rijden zijn we er dan eindelijk, we hebben een halfuur in de file gestaan. 'Bedankt voor het brengen mam, tot morgenavond.' Ik druk een kus op mama's wang. 'Veel plezier. Niet te veel drinken en met jongens flirten hè?' Ik glimlach, mama is bang voor als ik een vriendje krijg. 'Ja-haaa.' Zeg ik verveeld. 'Love you!' Schreeuwt mama voordat ik de auto deur dichtgooi.

'Aaah, Jenn!' Ash staat in de deuropening en komt naar me toe rennen. Ze geeft me een knuffel. Ik ruik gelijk haar zoete parfum, wat ik ongelofelijk gemist heb. 2 maanden geleden zag ik Ashley voor het laatst. 'Ik heb je zo gemist!' Roep ik.

'Slijmballen.' Ashley's oudere broer, Rein, staat in de deuropening naar ons te kijken. Samen met een van zijn vriendinnen. Ugh. Player. Ashley kijkt me aan en rolt met haar ogen. Ik gooi mijn logeertas over mijn schouder en loop richting de deur. 'Hey Jenn.' Grijnst Rein. 'Daa-haag Rein.' Mompel ik. Het meisje naast Rein gunt me een arrogante blik. 'Ieuw.' Ze tilt haar perfect gelakte nagels op en bekijkt me van top tot teen.

'Niet zo arrogant schatje.' Rein drukt een kus op haar wang. Het meisje zet haar meest neppe lach op en laat haar spierwitte tanden zijn. Ze beginnen te zoenen en niet zo'n beetje ook. 'Ugh.' Ik rol mijn ogen. 'Boek een kamer.' Ashley kijkt vies naar Rein en het meisje.

Rein ziet er wel goed uit. Een wit t-shirt met spijkerbroek, simpel, maar damn wat ziet hij er goed uit. Dat zo'n knap persoon, zo arrogant kan zijn. Rein ziet dat ik naar hem kijk. Hij knipoogt naar me en richt zich weer op het meisje.

'Kom, ik heb je zoveel te vertellen.' Ashley duwt me de trap op. Ik zet mijn tas in haar kamer neer en ga op haar bed zitten. Ik laat me naar achter vallen en leg mijn handen achter mijn hoofd. 'Ook jouw kamer heb ik gemist. Je broer niet trouwens, wie is die barbiepop die hij stond af te lebberen?' Ik kijk Ashley vragend aan. Ashley begint te lachen. 'Zoë. Die gaat met elke jongen naar bed.' Ze rolt met haar ogen. Ik grinnik.

'Wat moest je me vertellen?' Vraag ik nieuwsgierig. 'Ik had je toch geappt over Daan? We hebben gezoend! Vanavond komt hij ook. En niet te vergeten, hij heeft een super knappe vriend. Niet echt mijn type, meer iets voor jou. Owen, heet hij.' Ashley begint helemaal te glunderen.

'Oh. My. God. Ash! Je hebt gezoend met Daan?' Mijn mond valt open. 'Ja Jenn, sommige mensen hebben al vaker gezoend op hun 16e.' Ashley gooit een kussen naar mijn hoofd. 

Tja. Ik ben 15 en heb wel eens gezoend. Maar, met maar één jongen. Niet dat dat erg is, tuurlijk niet. Maar na die ene jongen, Maxim, heb ik nooit meer met iemand gezoend. 

'Maar daar zal vanavond wel verandering in komen. Owen is super knap én single.' Ashley pakt haar telefoon en laat een foto zien.

'Hm. Ziet er leuk uit.' Mompel ik. 'Come on Jenn! Je moet óóit opnieuw iemand gaan zoenen.' Plaagt Ashley. 'Ja. Maar niet vanavond.' Ik glimlach naar Ashley. Ashley rolt met haar ogen.

Rein komt de kamer binnen, zonder shirt. 'Ash. Er staat een jongen voor de deur, voor jou. Daan ofzo?' Rein kijkt Ashley vragend aan. Damn, Rein zonder shirt. Ashley loopt naar beneden en kijkt me opgewonden aan. 'Bevalt het wat je ziet, prinses?' Rein richt zich op mij. Shit.

Friends With BenefitsWhere stories live. Discover now