Part 58

698 13 2
                                    

{Jeniffer}

De volgende ochtend word ik wakker en al snel voel ik de lege plek naast me. Waar is Rein? Ik werp een blik op mijn telefoon en zodra ik de tijd zie, schrik ik overeind. Half 10?! Ik hoor allang op school te zijn. 

Dan valt mijn blik op het briefje dat op mijn nachtkastje ligt. *Goedemorgen liefje. Je lag nog zo lief te slapen, dus ik heb besloten je te laten liggen. Ik heb je ziek gemeld van school, dus maak er maar een rustig dagje van. Ik hoop dat je uiteindelijk nog lekker geslapen hebt. Ik zie je als ik vanmiddag terug kom van school. Liefs, Rein.*

Een kleine glimlach speelt rondom mijn lippen. Hij wilde me niet wakker maken en heeft me daarom ziek gemeld, dat is lief. Ik kijk op mijn telefoon en zie al snel dat Brandon me geappt heeft. *Hey, ben je ziek thuis vandaag? Gaat onze date nog door, baby?*

Verdomme, daarom heeft Rein me zeker ziek gemeld. Zodat ik niet op date kan gaan met Brandon. En ik maar denken dat Rein zo lief voor me was. Snel app ik Brandon terug. *Ik ben ziek thuis, inderdaad. Ja, tuurlijk gaat onze date nog door. Hoe laat kom je me ophalen?* Ik leg mijn telefoon weg en stap uit bed. Ik borstel mijn haar en begin aan mijn make-up. 

♡ ♡ ♡

Een aantal uur later heb ik mijn huiswerk klaar voor morgen en komt Rein weer terug. 'Hey.' Zijn mondhoeken krullen omhoog zodra zijn blik op mij valt. 'Hey.' Mompel ik zacht. 

'Is er iets?' Hij fronst zijn wenkbrauwen en komt naast me zitten. 'Je hebt me ziek gemeld zodat ik niet met Brandon op date zou gaan, hè?' Ik neem mijn onderlip tussen mijn tanden en wacht zijn antwoord af. 

'Serieus, Jeniffer? Je lag nog zo lief te slapen, daarom heb ik je ziek gemeld. Tuurlijk heb ik liever dat je een relatie met mij hebt dan met Brandon. Maar als je gelukkig bent met Brandon, gun ik je al het geluk van de wereld. Maar je moet het me niet kwalijk nemen dat ik voor je vecht, want ik wil je zo graag terug.Je bent het beste wat me is overkomen en ik zou alles doen om je terug te krijgen. Jij hebt me een beter persoon gemaakt en me door de moeilijke tijden gesleept. Ik vecht voor je Jeniffer, ik hou te veel van je.' Antwoordt hij. 

Verlegen en een tikkeltje emotioneel, sla ik mijn ogen neer. Ik mis Rein. Maar ik weet dat ik hem niet gelukkig kan maken als ik terug naar hem ga. Ik kan hem niet de liefde geven die hij nodig heeft. Blosjes vormen zich op mijn wangen, door Rein's lieve woorden.

'Jeniffer, praat met me, alsjeblieft.' Zegt hij zacht, terwijl hij zijn hand in de mijne laat glijden. Ik staar een tijdje naar hoe onze handen in elkaar verstrengeld liggen op mijn schoot. 

'Ik weet niet wat ik moet zeggen, Rein.' Mompel ik met een schorre stem, waarna ik mijn keel schraap. 'Ik mis je gewoon.' Zeg ik zachtjes. 

'Ik mis jou ook, meer dan wat dan ook. Kom bij me terug.' Smeekt hij, terwijl hij zachtjes een kneepje in mijn hand geeft. 'Ik kan je niet geven wat je wilt.' Ik schud mijn hoofd langzaam en laat mijn hand uit de zijne glijden. 

'Jij bent alles wat ik wil.' 

Een bom van vlinders ontploft in mijn buik en mijn ogen ontmoeten de zijne. 'Echt.' Zegt hij zachtjes. Op dat moment heb ik zo erg de neiging om hem te zoenen. Zijn lippen die tegen de mijne bewegen. Mijn handen die door zijn haar woelen. Zijn handen die mijn lichaam verkennen. 

Mijn blik glijdt van zijn ogen naar zijn lippen. Een ondeugende grijns groeit op zijn lippen. Ik weet dat hij aan precies hetzelfde denkt als ik. 

Zijn handen omvatten mijn middel en in een snelle, soepele beweging trekt hij me op zijn schoot. Meteen drukt hij hongerig mijn lippen op de zijne en al gauw spelen onze tongen een vurig spelletje. Mijn handen glijden als vanouds naar zijn haar en woelen er doorheen. Zijn handen verkennen mijn lichaam, waardoor ik zachtjes grinnik. Zijn volle lippen die synchroon op de mijne bewegen, vol verlangen. 

Friends With BenefitsWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu