Part 47

750 11 0
                                    

{Jeniffer}

Die avond lig ik in bed. Alleen. Ik lig in mijn eigen bed en Rein ligt in de logeerkamer. Tussen ons zit één muur, maar het voelt zo leeg in mijn bed. Ik grijp mijn telefoon van mijn nachtkastje en app Rein.

"Ik mis je.."

Al snel typt hij terug en ontvang ik een appje terug.

"Ik jou ook, baby.."

"Het is zo lastig.. Ik wil je knuffelen, kussen, alles.."

"Ik jou ook liefje.. But I love you, always."

Mijn mondhoeken krullen omhoog.

"Ik ook van jou."

Ik leg mijn telefoon weg en draai me op mijn zij. Ik ben zo moe, dus ik besluit te gaan slapen. Zonder Rein.

♡ ♡ ♡

De volgende ochtend word ik wakker van het krijsende geluid van mijn wekker. Zuchtend druk ik de wekker uit en langzaam stap ik uit bed om te gaan douchen.

Even later laat ik de warme douchestralen over mijn lichaam glijden en zucht ik genietend. Snel was ik mijn haar met shampoo en een kleine vijf minuten later ben ik klaar met douchen. Ik werp een blik op de klok en zie dat ik op moet schieten met mijn make-up doen, wil ik nog op tijd komen voor de les.

Ik wikkel een handdoek om mijn lichaam en loop snel mijn kamer weer in, waar ik een gilletje slaak als ik Rein aantref op mijn bed. 'Jeetje, Rein. Je liet me schrikken.' Zucht ik.

Rein ligt op bed, zonder shirt. Blosjes vormen zich op mijn wangen wanneer ik zijn gespierde bovenlichaam zie. Alhoewel ik hem zelfs al naakt gezien heb, verbaas ik me elke keer weer over wat voor een mooi lichaam hij heeft. 

Ik doe de deur achter me dicht en grinnik even als Rein naar me knipoogt. Hij springt van mijn bed en duwt me zacht tegen de deur. Ruw drukt hij zijn lippen op de mijne en ik beantwoord zijn kus. Ik breng mijn handen naar zijn haar en woel er zachtjes doorheen.

Zijn handen schieten onder mijn handdoek, waardoor ik zachtjes grinnik.

'Jeniffer?' Horen we opeens mijn moeder aan de andere kant van de deur. Rein en ik schrikken, waardoor ik van de schrik hard op zijn tong bijt. Hij kreunt van de pijn en slaat snel zijn hand voor zijn mond. 'Omg sorry!' Fluister ik zacht tegen Rein. Dan herinner ik me opnieuw dat mama voor de deur staat, dus richt ik me snel op haar.

'Ja, mam?' Antwoord ik gauw. 'Kom je zo ontbijten? Je moet zo gaan.' Mompelt ze terug. 'Ja, kom eraan.' Even later hoor ik haar de trap af lopen, waardoor ik opgelucht adem haal.

'Omg, het spijt me zo.' Ik richt me weer op Rein en druk mijn lippen tegen zijn wang. 'Je kan er niks aan doen.' Grinnikt Rein.

Ik werp opnieuw een blik op de klok en haal gefrustreerd mijn handen door mijn natte haren. Ik bekijk mezelf in de spiegel en haal snel een borstel door mijn haar. 'Ik moet zo al weg en heb mijn make-up nog niet gedaan.'

Rein komt achter me staan en slaat zijn armen om me heen. 'Je bent prachtig zonder make-up.' Mompelt hij als hij zijn lippen naar mijn oor gebracht heeft. Ik glimlach even en verstrengel mijn vingers met de zijne. 

Hij brengt zijn lippen naar mijn nek en drukt een spoor van kusjes in mijn nek. Ik grinnik even en duw hem zachtjes van me af. 'Dat kietelt.' Lach ik. 

♡ ♡ ♡

Ik neem een slok van mijn thee en begin aan mijn boterham. 'Goedemorgen Jeniffer, hoe voel je je?' Begroet mijn moeder me, terwijl ze plaatsneemt aan tafel. 

'Hartstikke goed, afgezien van het feit dat het uit is met mijn eerste echte liefde.' Mompel ik sarcastisch. Het moet natuurlijk wel lijken alsof Rein en ik echt uit elkaar zijn. 

'Jeniffer, voor de duizendste keer, het spijt me echt.' 

'Weet ik.' Zucht ik, waarna ik verder ga met eten. Na een tijdje komt ook Rein naar beneden, die tegenover me plaatsneemt aan tafel. 

'Hey.' Mompelt Rein zo kortaf mogelijk. 'Goedemorgen.' Zucht ik terug. Mijn moeder mompelt wat onverstaanbaars in zichzelf en verlaat dan de keuken, waardoor Rein zijn hand kort mijn been laat raken. 

Een bom van vlinders ontploft in mijn buik, wanneer zijn hazelnoot bruine ogen de mijne doorboren. Mijn moeder komt de kamer weer binnen, waardoor Rein zijn blik snel weer afwendt. 

♡ ♡ ♡

Een kwartier later loop ik het schoolplein op, met Ashley aan mijn zijde. Gelijk zijn alle ogen op Ashley gericht. Ze is natuurlijk ook een mooi meisje, maar ze zouden moeten weten met hoeveel mensen ze het bed induikt. 

Zo onopvallend mogelijk werp ik een blik achter me, waar Rein loopt . Hij heeft een grote sweater aan en een pet op die zoveel mogelijk van zijn gezicht bedekt.

Al snel komt Sam op me afgelopen, die me in een knuffel trekt. 'Hey, hoe is het?' Vraagt hij aan me. 'Slecht.' Zucht ik. 'Hoezo?' Vraagt Sam vervolgens. 'Leg ik later nog wel uit.' Mompel ik. 

Dan richt Sam zich op Ashley, die nog naast ons staat. 'Wie is dit?' Vraagt Sam aan me, terwijl hij zijn ogen over Ashley's lichaam laat glijden. Ze knippert wat overdreven met haar wimpers en gaat gelijk wat rechter staan. 

'Ashley, zusje van Rein. Ze woont nu ook in Arnhem en zit bij ons op school.' Mompel ik, hoewel Sam zich al helemaal op Ashley gericht heeft. 

Nadat Sam en Ashley zich aan elkaar voorgesteld hebben, vervolgen we onze weg naar het lokaal. Rein loopt langs ons, werpt een korte blik op ons en vervolgt zijn weg zonder iets te zeggen. 

Sam kijkt me raar aan, waardoor ik het wel moet vertellen. 'Het is uit tussen ons.' Mompel ik zachtjes. 

Sam spert zijn ogen open en frons zijn wenkbrauwen. 'Echt?' Ik zucht en knik zachtjes met mijn hoofd. 'Wat is er gebeurd?' Vraagt hij, terwijl hij zijn hand op mijn onderrug legt. 'Ik leg het later wel een keer uit.' Kuch ik. 

'Ik neem je vanavond mee uit eten.' Zegt Sam plots. 'Wat?' Ik frons mijn wenkbrauwen en stop met lopen. 'Ja, we gaan op een date vanavond.' 

Ik kuch wat ongemakkelijk en pulk aan mijn nagels. 'Gewoon als vrienden, maak je geen zorgen.' Lacht hij. 'Ik heb zeker geen keus, hè?' Grinnik ik. Sam knikt hevig met zijn hoofd. 

'Ik haal je vanavond op om 18:30 uur.' 

Hey! Omg, ik sta op #82 in Romantiek! En we hebben bijna de 2K reads gehaald. Thank you guys! Laat je een reactie en vote achter? Fijn weekend y'all! Liefs, K. 

Friends With BenefitsWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu