Part 21

1K 11 4
                                    

Rein en ik zitten in de bus, op weg naar huis. We hebben besloten een filmavond te houden. Er hangt een vreemde stilte tussen ons.

'Ik vond het lief hoe je voor me opkwam.' Glimlach ik, terwijl ik mijn hoofd op zijn schouder laat rusten. 'Is al goed.' Mompelt Rein.

Ik ga rechtop zitten en bekijk Rein. Hij kijkt strak voor zich uit en zijn kaak is aangespant. 'Wat is er?' Vraag ik, terwijl ik mijn wenkbrauwen op til.

'Niks.' Bromt Rein. 'Je liegt.' Zucht ik, terwijl ik mijn hand uit de zijne laat glijden. 'Laat het.' Mompelt Rein. 'Nee, vertel wat er is.' Zeg ik, terwijl ik mij vinger onder Rein's kin leg. Ik draai zachtjes zijn hoofd richting mijn kant, zodat hij me wel aan moet kijken.

'Jenn.' Zucht hij, terwijl hij zijn ogen neerslaat. 'Zeg gewoon wat er is, verdomme.' Mompel ik lichtelijk geïrriteerd.

'Maxim zei iets.' Zegt hij zacht. 'Maxim liegt.' Zeg ik, terwijl ik rol met mijn ogen. 'Je weet niet eens wat hij zei.' Sist Rein.

'Rustig.' Ik schrik van zijn reactie en ga een stukje bij hem vandaan zitten. 'Sorry.' Rein schuift een stukje naar me toe en legt een hand op mijn been. 'Het spijt me, ik moet even rustig worden.' Rein zucht diep. 'We hebben het er thuis wel over, Rein.' Mompel ik, terwijl ik mijn hoofd weer op zijn schouder laat rusten.

♡ ♡ ♡

Eindelijk zijn we thuis. Tijdens de rit hing er een vervelende stilte tussen ons. We gaan op mijn bed zitten en Rein zucht even.

'Maxim vertelde me dat iemand het al wist.' Begint Rein zijn zin. 'Dat hij je aanraakt.' Maakt Rein aarzelend zijn zin af. Fuck. Hij heeft het over Sam.

'Sam wist het voordat ik het wist, he?' Hij slaat zijn ogen neer. 'Klopt.' Zucht ik na een stilte.

'Hoezo Jenn, waarom?!' Roept Rein boos, terwijl hij mijn bed af stapt. Hij slaat tegen de deur aan, wat hem bloedende knokkels levert. Ik deins achteruit.

Rein is een ander persoon wanneer hij boos is. Zijn ogen staan donker, hij spant zijn kaken aan en hij slaat al snel iemand. Hij maakt me bang, wanneer hij boos is.

'Verdomme, Jenn! Ik ben toch je vriendje!' Roept hij nog harder, waarna hij opnieuw tegen iets aanslaat.

Ik ga nog verder bij hem vandaan zitten, trek mijn benen op en sla mijn armen om mijn benen heen. Ik ben bang voor hem.

Opeens hoor ik een stilte en iemand die naar adem hapt. 'Jenn?!' Roept hij. 'Schatje.' Zijn stem verzacht en hij klinkt weer als de 'normale' Rein.

Ik laat mijn benen langzaam naar beneden zakken en ik kijk Rein voorzichtig aan.

'Sorry Jenn, ik weet niet wat me bezielde.' Geeft Rein toe, terwijl tranen zijn ogen vullen. 'Het is oké.' Mompel ik, wetend dat het niet oké is.

'Dat is het niet. Misschien is het beter als ik ga.' Zucht Rein, terwijl hij opstaat. Ik pak zijn hand vast en trek hem op mijn bed. 'Ik heb je nodig, Rein.' Geef ik toe, terwijl er tranen over mijn wangen stromen.

'Wat is er allemaal gebeurd?' Vraagt Rein bezorgd, terwijl hij me op zijn schoot trekt. Zijn blik staat bezorgd.

'Ik ben Maxim eerder vandaag tegengekomen.' Mompel ik, met mijn blik op de grond gericht. Rein legt zijn vinger onder mijn kin en tilt mijn hoofd iets op. 'Schatje, wat is er gebeurd?' Vraagt hij liefjes.

'Hij raakte me aan, opnieuw.' Zucht ik, terwijl mijn beeld opnieuw wazig word door vele tranen. Liefkozend veegt Rein mijn tranen weg.

'Het spijt me zo voor je, ik wil niet dat je zo behandeld wordt.' Zucht Rein, terwijl hij me in een knuffel trekt. 'Je kan er niks aan doen.' Mompel ik in zijn shirt. 'Jawel, ik ga die gozer eens goed op zijn plaats zetten.' Bromt Rein.

Ik grinnik om zijn opmerking. 'Je bent lief.' Snik ik door mijn tranen heen, nadat ik mijn hoofd in zijn schoot heb gelegd. Rein speelt wat met mijn blonde krullen.

'Zullen we een film kijken?' Vraagt Rein. 'Ja, leuk.' Stem ik in, terwijl ik mijn laptop van mijn bureau pak. Ik start Netflix op.

'Jenn.' Begint Rein. Ik kijk op, terwijl ik wat aan mijn nagels pulk. 'Ik heb een verslaving aan romantische films.' Bekent Rein.

Ik krijg echt een zwak voor Rein. Een vriendje die verslaafd is aan romantische films, wat wil je nog meer?

'Dat is schattig.' Grinnik ik. 'Zit je me nou uit te lachen?' Grijnst Rein. 'Nee hoor.' Zeg ik, waarna ik hem een plagend duwtje geef.

'Ik vind het wel lief.' Zeg ik, terwijl ik een kus op zijn wang druk.

'Zullen we Friends With Benefits kijken, dan?' Stel ik voor. Rein brengt zijn lippen naar mijn oor. 'Dat is mijn favoriet.' Fluistert hij, waardoor ik grinnik. Rein klikt de film aan.

Rein bijt zachtjes in mijn oor, waardoor ik naar adem hap. Hij is zo aantrekkelijk. Ik laat mezelf op zijn schoot glijden.

Ik breng mijn lippen dichter naar de zijne, en net voordat mijn lippen de zijne bereiken, stop ik.

'Jenn, hou op me zo te plagen.' Jammert Rein, terwijl hij zijn onderlip tussen zijn tanden neemt.

Ik druk mijn lippen op zijn mondhoeken. Wanneer Rein zijn lippen op de mijne wilt drukken, schuif ik een stukje naar achter. 'Babe.' Jammert Rein kreunend.

Ik sla mijn armen rond Rein zijn nek en wanneer mijn lippen zijn nek bereikt hebben, druk ik er een kusje op. Ik zuig aan een stukje van zijn nek. Daarna kijk ik er tevreden naar. Iedereen mag weten dat Rein van mij is. Alhoewel, dat Rein bezet is. Alleen wij weten dat we een relatie hebben, niemand anders. Nou ja, ook Mats weet het.

Rein laat zichzelf tegen de leuning van de bank zakken, waardoor ik bovenop hem lig. Hij zet zijn benen een stukje uit elkaar, waardoor ik er tussen kan liggen. Ik druk wat kusjes op een bloot stukje van zijn borst. Hij sluit zijn ogen en zucht genietend.

'Ik hou van je, Jeniffer.' Zucht Rein, terwijl hij me met zijn prachtige bruine ogen aankijkt.

Die drie woorden doen me zoveel. Het maakt me warm en er fladderen duizenden vlinders in mijn buik. Niemand laat me zo voelen als Rein. Niemand.

'Ik ook van jou Rein. Heel veel.' Glimlach ik, terwijl er blosjes op mijn wangen ontstaan.

Friends With BenefitsWhere stories live. Discover now