Part 67

599 14 2
                                    

{Jeniffer}

Zo snel als ik kan ren ik zijn huis uit. Zonder dat ik eigenlijk weet waar ik heen ga, ren ik. 'Jeniffer! Wacht.' Hoor ik een maar al te bekende stem. Hoe kan hij al zo snel dichtbij me zijn?

Zijn vingers omvatten mijn arm, waarna hij me tegen zich aantrekt. Ik slaak een gil en duw hem zo hard mogelijk van me af. 'Laat het me uitleggen.' Smeekt hij me. 'Ik weet genoeg, Brandon. Je bent vreemdgegaan. Je hebt seks gehad met een ander meisje.' Terwijl die woorden over mijn lippen rollen verlaten tranen mijn ogen.

Hij laat zijn ijskoude vinger mijn wang raken. Een trillende zucht verlaat mijn mond. Ik sla zijn hand van mijn wang en sla mijn ogen neer. 'Alsjeblieft Jeniffer, laat het me uitleggen. Geef me een kans.' Jammert hij.  'Je een kans geven?! Je hebt seks gehad met een ander meisje.' Zucht ik. 

Onverwacht trekt hij me in een knuffel en sust me langzaam. 'Het ging zo goed tussen ons, Jeniffer. Laten we het gewoon vergeten.' Fluistert hij naar me, nadat hij zijn volle lippen naar mijn oor gebracht heeft. 

Ben ik naïef als ik het hem vergeef? 

'Oké, laten we het maar vergeten.' Zonder dat ik het eigenlijk wil, rollen die woorden al over mijn lippen. 'Dank je wel.' Zegt hij zacht, waarna hij zijn lippen op mijn voorhoofd plaatst. 

♡ ♡ ♡

Ik wrijf zuchtend over mijn voorhoofd en gooi mijn handtas op de bank. Rein fronst zijn wenkbrauwen als hij me ziet. 'Alles oké?' Vraagt hij. Ik zucht, open mijn mond, maar sluit hem uiteindelijk toch weer. Hoe kan ik mijn ex-vriendje vertellen dat mijn huidige vriend seks heeft gehad met een ander?

'Ja, het gaat goed hoor.' Ik pers een glimlach op mijn lippen en neem plaats naast hem op de bank. 'Jeniffer, ik ken je langer dan vandaag.' Hij kijkt me met samengeknepen ogen aan en laat zijn hand mijn bovenbeen raken. Een schok gaat door mijn lichaam en mijn hart begint sneller te kloppen.

Ik bijt op mijn wang en mijn ogen ontmoeten de zijne. 'Brandon heeft met een ander meisje geslapen.' Ratel ik zacht. 'Wat zei je daar?' Hij klemt zijn kaken op elkaar en knijpt zijn ogen tot spleetjes. Ik knik langzaam met mijn hoofd en sla mijn ogen neer. 

'Het spijt me zo voor je.' Hij pakt mijn handen vast, waardoor alweer een schok door mijn lichaam giert. Ik verberg mijn hoofd in zijn shirt en alle tranen die ik inhield, stromen over mijn wangen. Hij sust me zachtjes en aait geruststellend over mijn krullen. 

'Het enige voordeel is, dat je nu af bent van die player.' Grijnst Rein. Ik schraap mijn keel en aai over mijn voorhoofd. 'Ik...ehm...' Stamel ik. 'Jeniffer? Je hebt het toch wel uitgemaakt?' Vraagt hij twijfelachtig. Ik schud kort mijn hoofd, waardoor ik me afvraag of hij het überhaupt gezien heeft.

'Zie je dan niet hoe slecht hij is voor je?' Sist hij. 'Liefde maakt blind.' Zeg ik, terwijl een trillende zucht mijn mond verlaat. 


{Rein}

Het doet me pijn dat Jeniffer nog steeds samen is met Brandon, ondanks wat er gebeurd is. Toen ze elkaar ontmoetten op Jackson's feestje, probeerde Brandon seksueel contact bij haar af te dwingen, terwijl ze dat niet wilde. Ze was toen zo dronken, dat ze het niet meer herinnerde. Maar ik heb het haar ook nooit verteld. 

Ik wilde het ook niet vertellen, maar het lijkt me nu beter om het wel te doen. Brandon heeft seks gehad met een ander meisje én heeft dus eerder seksueel contact bij Jeniffer afgedwongen. 

'Jeniffer, ik moet je wat vertellen.' Zeg ik zacht, terwijl ik op mijn wang bijt. Haar prachtige blauwe ogen ontmoeten de mijne, waardoor ik mijn best moet doen om mijn lippen niet op de hare te planten. Ze kijkt me vragend aan. 

'Weet je nog dat je best een beetje dronken was op Jackson's feestje?' Vraag ik voorzichtig. Ze houdt haar perfecte hoofd een beetje schuin, maar knikt uiteindelijk toch. 'Er is daar iets gebeurd, wat ik je niet heb verteld.' Mompel ik, pulkend aan mijn nagels. 

'Je kan me alles vertellen, hè?' Zegt ze zachtjes, terwijl haar warme handen de mijne omvatten. Ik kijk kort naar hoe onze handen in elkaar verwikkeld liggen op mijn schoot. 

'Jullie hadden een tijdje gedanst samen, waarna hij je mee naar buiten nam. Het leek erop dat je eigenlijk niet mee wilde, waardoor ik besloot achter je aan te gaan.' Begin ik mijn verhaal. Ze fronst haar wenkbrauwen en kijkt me onderzoekend aan. 

'Brandon...hij duwde je tegen een vuilnisbak en hij probeerde met zijn handen onder je jurkje te komen. Maar jij wilde het niet. Hij bleef doorgaan en probeerde meer bij je te doen dan zoenen.' Zeg ik zacht. 

Jeniffer's mond valt open, laat haar handen uit de mijne glijden en staat op van de bank. Ze keert haar rug naar me toe, zucht hard en wrijft vervolgens haar hand over haar voorhoofd. 

'Sorry dat ik het je nu pas -.' Voordat ik verder kan praten, draait Jeniffer zich met een ruk om en onderbreekt ze me. 

'Jij bent écht ongelofelijk!' Gilt ze. 'Ik zei toch dat het me spijt dat -.' Opnieuw onderbreekt ze me. 'Dat is het niet! Je bent gewoon zo jaloers dat je dingen bedenkt over mijn vriend! Wauw, ik had je echt niet zó laag geschat.' Sist ze. 

Ik frons mijn wenkbrauwen en kijk haar ongelovig aan. 'Ben je nou serieus?' Roep ik. 'Ben jíj serieus? Ik weet dat je nog gevoelens voor me hebt, maar dit gaat echt enorm ver. Je beschuldigt mijn vriend van iets, wat hij niet eens gedaan heeft.' Snauwt Jeniffer. 

Ik haal mijn handen gefrustreerd door mijn haar en schud langzaam mijn hoofd. 'Gevoelens voor je? Ik hou van je, zielsveel! Elke dag een beetje meer! Ondanks dat  ik Brandon haat, zou ik hem nooit van zoiets beschuldigen.' Roep ik terug naar haar. 

'Ga weg.' Snauwt ze. 'Wat?' Ik frons mijn wenkbrauwen. 'Ga weg. Ik hoef je voorlopig niet meer te zien.' Bromt ze. Ik lach schamper. 'Ik woon hier ook.' 

'Je zoekt maar een adresje waar je een aantal nachten kan blijven slapen.' Ze wenkt naar de voordeur. Ik schud mijn hoofd en staar verward naar mijn schoenen. Uiteindelijk besluit ik toch te gaan. Ik draai me nog een laatste keer naar haar om. 

'Zoals je zei, liefde maakt inderdaad blind. Ik hoop dat je snel inziet dat ik echt niet lieg. Ik zou nooit zoiets verzinnen, diep van binnen weet jij dat ook. Ik hou van je, Jeniffer. Heel erg veel.' Zeg ik zacht, waarna ik mijn hoofd weer richting de deur draai. Ik laat mijn hoofd hangen en bijt op mijn lip. Een diepe zucht verlaat mijn mond en laat de deur achter me dichtvallen. 

Friends With BenefitsDove le storie prendono vita. Scoprilo ora