Part 5

2.4K 31 1
                                    

{Jeniffer}

'Vrienden, maar gewoon net iets meer. Gewoon, alles, maar geen gevoelens.' Leg ik hem uit. Rein lacht naar me. Zijn mooie bruine ogen stralen en zijn mooie, witte tanden lijken wel te sprankelen.

Rein kust me. Dit keer vraagt hij opnieuw voor toestemming, die ik hem geef. 

De eerste jongen met wie ik zoen, na Maxim, is Rein. Wie had dat nou ooit gedacht?

Ik trek terug en druk een laatste kus op zijn lippen. Ik kijk op mijn telefoon. Ik ben al 20 minuten bij Rein. Ik sta op. Ik zie vanuit de spiegel dat Rein zijn ogen over mijn lichaam glijden. Rein slaat op mijn kont. Sukkel. Net voordat ik de deur uit ga, bedenk ik me iets. 'Oh ja. Niet zoenen of afspreken met andere meiden.' Zeg ik snel tegen hem. 'Wacht.' Rein zet zijn voet tussen de deur.

Ik loop zijn kamer opnieuw binnen. Hij duwt me tegen de muur. 'Ben je dan jaloers?' Rein grijnst. Ik rol met mijn ogen. 'Jij was diegene die jaloers werd op Owen en mij.' Ik laat mijn vingertoppen over zijn buik glijden. Mijn vingertoppen tintelen, ik raak Rein aan en het laat me fijn voelen. Zo verkeerd. 'Jij was jaloers op mij en Zoë hoor, prinses.' Rein drukt een kus op mijn sleutelbeen. Ik giechel. 'Dat kriebelt.' Ik duw hem van me af. Ik geef hem een korte zoen.

'Jeniffer?' Zegt Rein. Ik kijk hem aan. 'Je ziet er echt mooi uit.' Hij wrijft met zijn duim over de hand van mijn rug. Rein kan soms best lief zijn. 'Ik kijk uit naar de volgende keer dat we weer met z'n 2en zijn.' Mompel ik. 'Oh, ja?' Rein grijnst. Ik knik en doe de deur snel achter me dicht.

'Wat deed je in Rein zijn kamer?' Shit, Ashley. Ik had haar niet eens gezien. 'Hij had mijn telefoon gepakt, ugh.' Ik rol met mijn ogen en glimlach nep. 'Pff.' Zucht Ashley. 

Mijn telefoonscherm licht op. Rein.

*Je had je telefoon toch echt bij je hoor, prinsesje 😘*

Ugh. Het woord "prinsesje." Ik rol mijn ogen. Het klinkt eigenlijk best lief.

'Van wie krijg je een berichtje? Je glundert zo.' Ashley kijkt mee op mijn mobiel. Snel sluit ik mijn WhatsApp. 'Mama. Ze vroeg of ik het naar mijn zin had.' Lieg ik. Alweer. 'Ah, lief. Ik ben bij Daan als je me zoekt.' Ashley loopt weg. Ze laat me telkens alleen. Ik app Rein.

*Rein?*

*Ja?*

*Waar ben je?*

*Wilde net naar het park gaan, ben net de deur uitgelopen. Ik wacht voor het huis op je. X*

Ik glimlach, dat kusje achter aan het bericht maakt het zo lief. Ik werp snel een blik op Ashley, ze lijkt het naar haar zin te hebben. Ik loop naar de gang en trek de deur achter me dicht.

Ik zie Rein staan, hij staat met zijn rug naar me toe. Ik stop mijn telefoon weg en loop zachtjes richting Rein. Ik leg mijn handen op zijn ogen. 'Hey schatje.' Zegt Rein. Ik druk een kusje in Rein zijn nek. 'Hoezo vroeg je waar ik was?' Vraagt Rein. 'Nou, je bent mijn vriendje toch? Ik vroeg het me gewoon af.' Voordat ik verder kan praten trekt Rein zijn wenkbrauw op.

'Ben ik je vriendje?' Vraagt Rein. 'Hou op.' Ik geef hem plagerig een stoot op zijn bovenarm. Maar Rein is duidelijk sterker. Hij pakt me bij mijn middel en gooit me over zijn schouder heen. 'Rein! Stop.' Lach ik. 'Rein!' Roep ik. 'Er is een codewoord.' Fluistert Rein in mijn oor. 'Lekkerding?' Vraag ik.

Rein kijkt me aan en laat me los. 'Het was een ander woord, maar lekkerding klinkt ook niet verkeerd.' Lacht Rein. Ik kijk naar zijn mooie, witte tanden. 'Ik hou ervan als je zo lacht.' Beken ik. 'Oh ja?' Ik rol met mijn ogen. Ik draai me om en wil verder lopen. 'Grapje schatje.' Rein legt zijn handen op mijn wangen en zoent me intens.

Ik vlecht mijn handen in de zijne. 'Rein?' Rein draait zijn hoofd naar me en kijkt me vragend aan. 'Jij bent de eerste waarmee ik gezoend heb, sinds het uit ging met mijn vriendje, 1,5 jaar geleden.' Mompel ik zachtjes. Rein gaat stil staan 'Echt?' Zijn ogen twinkelen. 'Ja ja, kom maar met grapjes.' Ik rol met mijn ogen en laat Rein zijn hand los. 

'Nee Jeniffer, wacht. Het verbaaste me gewoon. Je bent zo'n knap meisje.' Rein stamelt en kijkt naar zijn schoenen. Is hij nou verlegen? 'Ik had graag gewild dat ik hetzelfde kon zeggen.' Rein slaat zijn ogen neer. 'Wat bedoel je?' Ik kijk hem vragend aan. 'Dat jij de eerste was met wie ik zoende, sinds 1,5 jaar geleden.' Ik begin rode wangen te krijgen. 'Zullen we even gaan zitten?' Ik wijs naar een bankje verderop. Rein knikt.

'Rein?' 'Ja?' Rein speelt met mijn handen. 'Sorry voor wat ik eerder zei. Dat je een player bent.' Zeg ik. Rein glimlacht. 'Maar schatje, ik ben toch ook een player.' Ik tril, ik heb het koud. Rein merkt dat ik tril, doet zijn vest uit en legt het over mijn schouders. 'Dank je.' Ik kijk hem liefdevol aan. 'Als we samen zijn, lijkt het net alsof de rest van de wereld niet bestaat. Net alsof je me nooit gaat verlaten en even niet zo'n arrogante kwal bent.' Glimlach ik. 'Ik heb best spijt van mijn gedrag. Hoe ik tegen meisjes deed eerder. Ik liet ze verliefd op me worden, zoende met ze en brak hun hart.' Rein slaat zijn ogen neer.

Ik kijk naar hoe mijn handen op Rein's schoot liggen en glimlach. Ik leg mijn hand op Rein zijn wang en draai zachtjes zijn hoofd mijn richting op. 'Ik ben trots op je, dat je dat zo durft te zeggen.' Rein glimlacht zwakjes. 'Geen player meer vanaf nu?' Vraag ik. Rein knikt met volle overtuiging. Ik knuffel hem. Ik leg mijn hoofd op zijn schouder. Ik voel vlinders, overal in mijn buik. Maar, het mag niet, het kan niet.

Rein legt zijn arm om me heen terwijl ik nog met mijn hoofd op zijn schouder leun. Hij kriebelt met zijn handen zachtjes door mijn haar en speelt met mijn krullen. 'Weet je dat alleen jij zo aan mijn haar mag zitten?' Ik draai mijn hoofd een stukje, zodat ik recht in zijn mooie bruine ogen kijk. Hij drukt een kusje op mijn neus. 'Daar ben ik blij om.' Rein begint te lachen.

'Jeniffer, ik vind het heel fijn zo, maar er komt een vriend van me aan.' Fluistert hij zachtjes in mijn oor. Ik knik en ga rechtop zitten. 'Hey man.' De jongen loopt naar Rein toe. 'Hey Dominik.' Rein glimlacht. Damn. Weer die lach waar ik zo'n zwak voor heb. Nadat Rein en Dominik een tijdje praten, richt de jongen zich op mij. 'Zo hey, wie is dit?' Hij laat zijn blik over mijn lichaam glijden. Een akelige rilling glijdt over me heen.

Rein legt onopmerkbaar zijn hand op mijn bovenbeen en wrijft zachtjes heen en weer, het kalmeert me. 'Dominik, Jeniffer, willen jullie wat drinken?' vraagt Rein. 'Sinas graag.' Antwoord ik. 'Doe maar een biertje.' Zegt Dominik. Rein loopt weg en dan zit ik alleen nog maar met Dominik. Ik word zenuwachtig van hem, hij staart me de hele tijd aan. 'Ik ga...ehm...' Ik sta op en wil achter Rein aan lopen.

Dominik duwt me tegen een steen aan en haalt zijn hand door mijn haar. Hij probeert mijn rits open te maken van achter en probeert me te zoenen. 'Gast wat doe je?' Roep ik boos. 'Doe is normaal!' Zeg ik hard. 'Rein!' Ik roep zo hard als ik kan.

Friends With BenefitsWhere stories live. Discover now