Part 22

1K 12 2
                                    

Ik word wakker door een zonnestraal op mijn gezicht. Verward open ik mijn ogen en zie ik vervolgens dat ik op de bank lig, samen met Rein. Netflix staat nog aan op de tv en we hebben beide onze normale kleding nog aan. We zijn vast zo in slaap gevallen.

Ik richt mijn blik op Rein. Zijn bruine haren zitten warrig in model. Ik laat mijn vingertoppen over zijn kaaklijn glijden, waardoor ik stoppels voel. Ik druk een zachte kus op zijn wang en wurm me vervolgens voorzichtig uit zijn greep.

Ik stap van de bank af en wil richting de keuken lopen, terwijl ik opeens een warme hand rond de mijne voel. 'Blijf.' Hoor ik, Rein's hese ochtendstem.

Grinnikend kijk ik om. Rein is wakker geworden. Ik ga weer op de bank liggen en leun tegen Rein aan, waardoor hij zijn arm om me heen slaat.

'Goedemorgen, babe.' Zegt hij, terwijl hij een kus in mijn haar drukt.

Dan horen we wat gestommel op mijn trap, wat waarschijnlijk mijn moeder zal zijn. Ik gebaar naar Rein dat hij me moet loslaten, aangezien mama denkt dat we gewoon vrienden zijn. Rein knikt begrijpelijk en doet wat ik hem vertelde.

'Hey Jeniffer, wat doe je al zo vroeg wakker?' Mompelt mijn moeder, terwijl ze haar bril op zet. 'Oh, ik wist niet dat er iemand bleef slapen.' Zegt mijn moeder wanneer ze de achterkant van Rein ziet.

Rein draait zijn hoofd en groet mijn moeder vriendelijk. 'Hey Rein, ik wist niet dat je bleef slapen.' Mijn moeder kijkt me vragend aan en vervolgt haar weg richting de keuken. 'Jenn was op hetzelfde feestje als waar ik was en de trein reed niet, dus stelde ze voor dat ik hier kwam slapen.' Liegt Rein.

'Oh, geen probleem hoor.' Zegt mijn moeder voordat ze de keuken in loopt.

Mijn moeder komt de kamer weer in gelopen en knijpt haar ogen tot spleetjes. 'Heb je eigenlijk een vriendin, Rein?' Vraagt ze opeens, random. 'Mam!' Roep ik streng. Ze rolt lachend met haar ogen en wacht Rein's antwoord af. 'Nee hoor, mevrouw.' Grinnikt Rein. Mijn moeder loopt lachend de keuken in, waarna Rein en ik besluiten naar mijn kamer te gaan.

Rein laat me op mijn bed vallen en zucht diep. 'Ik wil aan iedereen vertellen dat je mijn vriendin bent.' Zucht Rein. Ik ga op zijn borst liggen. 'Ik wil het ook aan iedereen vertellen, maar het kan niet.' Zucht ik.

'Ik ga douchen.' Zeg ik na een tijdje stilte. 'Alleen als we samen gaan douchen, laat ik je gaan.' Rein pakt mijn hand stevig beet. 'Oh, wat wilde je anders doen?' Grinnik ik. In een snelle beweging zit Rein bovenop me, met een grijns op zijn gezicht. Hij pint mijn handen boven me, waardoor ik me niet kan bewegen.

Rein kietelt me met zijn vrije hand. 'Ree-hein, hou op!' Gil ik lachend. Ik kan niet tegen kietelen. 'Alleen als we samen gaan douchen.' Een grijns siert zijn lippen. 'Je hebt me nog nooit naakt gezien.' Stamel ik.

Rein gaat gelijk van me af en laat me los. 'Sorry, daar had ik niet aan gedacht. Je moet alleen iets doen als je er klaar voor bent, ik wil je niet dwingen.' Verontschuldigt hij zich gelijk, met zijn ogen neergeslagen.

'Het geeft niet.' Ik schuif naar hem toe en pak zijn handen vast. 'Ik weet dat je me nooit zal dwingen, ik vertrouw je.' Ik druk een zacht kusje op zijn wang.

'Het spijt me echt.' Verontschuldigt Rein zich opnieuw. 'Het is al goed, ga nou maar mee douchen.' Ik probeer hem van het bed af te trekken, wat niet lukt. Hij is veel sterker.

'Nee, laat maar.' Zegt Rein terwijl hij zich gemakkelijk uit mijn greep losmaakt. 'Ik wil samen met je douchen Rein, het was maar een grapje.' Leg ik uit.

'Zeker? Ik wil niet dat je..' Voordat Rein verder praat, onderbreek ik hem. 'Ja Rein, ik weet het zeker.' Ik trek hem van het bed af en deze keer werkt hij wel mee.

Gelukkig heb ik een eigen badkamer, dus hebben we alle tijd.

Ik trek mijn kleding uit, waarna vervolgens ook mijn lingerie volgt. Ook Rein's kleding ligt op de grond, waarna hij zijn boxer van zijn heupen duwt.

Rein staart me aan en neemt zijn onderlip tussen zijn tanden. 'Wat?' Grinnik ik. 'Je maakt me gek.' Rein neemt een paar plukken van zijn haar vast en bijt hard op zijn lip.

'Doe normaal.' Lach ik hoofdschuddend. Rein pakt mijn hand vast en drukt me tegen zich aan. Een warm gevoel gaat door me heen. Daar staan we dan, twee blote lichamen tegen elkaar aangedrukt.

'Ik meen het.' Zegt Rein, terwijl hij een pluk haar achter mijn oor stopt. 'Hou op.' Glimlach ik. 'Echt, Jenn. Je bent prachtig.' Fluistert Rein in mijn oor. Ik voel de warmte naar mijn wangen stijgen. Hij drukt een kusje in mijn nek, waardoor ik naar adem hap.

'Kom, dan gaan we douchen.' Wenk ik Rein. Ik loop richting de douche en opeens voel ik zijn warme hand op mijn kont. 'Rein.' Lach ik hoofdschuddend. 'Wat is er met je vandaag?' Hik ik van het lachen.

'Ik mag toch wel aan mijn vriendin zitten?' Lacht Rein onschuldig.

We stappen onder de douche en genieten we van de warme stralen. Ik laat mijn blik over Rein's lichaam glijden. Hij sport vaak, dat is te zien. Hij heeft een sixpack, gespierde armen en bovenbenen.

Ook zie ik veel blauwe plekken. Het verbaast me hoe hij het heeft kunnen verbergen, het zijn er echt veel. Ik laat mijn vinger over een blauwe plek glijden, waardoor hij ineen krimpt.

'Dat is niet normaal hoor, Rein.' Zucht ik. 'Weet ik schatje, het komt wel goed.' Glimlacht hij.

Opnieuw valt mijn blik op zijn getrainde lichaam.

Ik draai mijn rug naar hem wanneer ik merk dat ik naar hem staar.

Ik voel een warme hand op mijn schouder en wanneer Rein's lippen mijn oor bereikt hebben, fluistert hij.

'Je maakt me echt gek.' Zucht hij.

Ik grinnik even, sluit mijn ogen en ik leg mijn hoofd tegen Rein's borst.

Rein pakt shampoo, spuit wat in mijn haar en wast het zorgvuldig.

Ik draai mijn gezicht weer richting Rein en leg mijn hoofd op zijn borst. Hij slaat zijn armen stevig om me heen en laat zijn handen over mijn lichaam glijden, wat zorgt voor een warm gevoel over heel mijn lichaam.

Hij drukt een kus op mijn haar.

'Ik hou van je. Zo ontzettend veel.' Vertelt Rein me.

'Ik ook van jou, ik geef zoveel om je.' Ik druk een lange kus op zijn lippen.

Duizenden vlinders fladderen in mijn buik. Een warme rilling over mijn lichaam.

Ik heb dit deel even opnieuw geupload omdat ik achteraf zag dat er veel schrijffouten inzaten. Laat een vote en reactie achter, zou ik leuk vinden. Lots of love, K.

Friends With BenefitsWhere stories live. Discover now