Part 48

738 13 0
                                    

{Jeniffer}

Ik zucht even en laat mijn blik glijden over de kleding in mijn kledingkast. Ik ben net terug van school en over anderhalf uur komt Sam me ophalen. Rein weet hier nog niet van, want hij zit nu nog op school. Ik ga nu dus op date met Sam, terwijl ik stiekem nog met Rein ben. Maar het moet natuurlijk wel geloofwaardig blijven. 

Ik besluit voor een casual outfit te gaan, Sam moet niet het verkeerde idee krijgen dat ik geïnteresseerd in hem ben. 

Uiteindelijk ga ik voor een zwarte pantalon met een blauw-wit gestreept bloesje. Ik doe nog wat make-up op en op dat moment komt Rein mijn kamer in. 

'Je wilt niet weten hoe lastig het is om je de hele tijd op school te zien lopen zonder dat ik je mag kussen.' Mompelt hij op een snel tempo waarna hij zijn lippen op de mijne drukt. Ik grinnik even en begraaf mijn hoofd diep in zijn shirt. 

Hij leunt achterover en kijkt mijn gezicht zorgvuldig. 'Je bent zo mooi.' Merkt hij op, waarna hij een spoor van kusjes op mijn gezicht drukt. 

'Je ziet er leuk uit, ga je wat doen?' Vraagt Rein, terwijl hij zijn blik over mijn lichaam laat glijden. Een warm gevoel verspreid door mijn lichaam wanneer hij mijn lichaam bekijkt. 

'Sam dwong me op date te gaan, dus ik moet wel.' Zucht ik. 'Weet Sam dat het uit is tussen ons?' Vraagt hij, aanhalingstekens makend om "uit". 

Ik knik eventjes, laat Rein los en doe wat mascara op. 'Ik wil ook op date met je kunnen.' Zucht hij, terwijl hij achter me komt staan en zijn armen om me heen slaat. 'Weet ik lieverd, maar het kan niet.' Ik druk een kus op zijn arm en laat mijn hand in de zijne glijden. 

Even later gaat de deurbel. 'Veel plezier, liefje.' Zucht Rein. 'Ik zou ook liever met jou op date gaan, Rein.' Mompel ik. 'Weet ik.' 

Even druk ik mijn lippen op de zijne en loop vervolgens de trap af.

Ik open de deur, waar ik Sam aantref. 'Hey Sam.' Begroet ik hem, waarna hij een kus op mijn wang drukt. 'Je ziet er mooi uit.' Complimenteert hij me, waarna hij zijn hand in de mijne laat glijden. 

'Dank je wel.' Bedank ik hem glimlachend. Op dat moment komt Rein achter me staan, waardoor een kriebel in mijn buik ontstaat. 

'Rein.' Bromt Sam nors. 'Sam.' Doet Rein hem na. 'Kom Jeniffer, we gaan snel.' Zucht Sam, terwijl hij zijn blik niet van Rein afwendt. 

'Pas goed op haar, hè.' Snauwt Rein, waardoor ik zachtjes grinnik. 'Dat had jij al moeten doen.' Bromt Sam terug. 

Rein bijt op zijn trillende onderlip en knijpt zijn ogen samen. 'Pardon?' 

Ik slik en bijt op mijn wang. 

'Kom, Sam.' Mompel ik snel, waarna ik Sam meetrek aan zijn arm en ik Rein hoofdschuddend achterlaat. 

♡ ♡ ♡

Als we zijn aangekomen bij het restaurant, opent Sam het portier voor me. 'Dank je.' Glimlach ik. 'We hoefden echt niet perse naar zo'n duur restaurant te gaan, Sam.' Zucht ik als we aan tafel zitten. Ik laat mijn blik over het restaurant glijden. Het is een chique restaurant en alle mensen zijn chique aangekleed. Jurken, pakken, hoeden, zwaar opgemaakte vrouwen. Ik kijk naar mijn eigen outfit, die zwaar underdressed is. 

Geweldig.

Ik kijk naar Sam, die ook een chique pak aanheeft. 

'Je verdient het beste, Jenn.' Beantwoordt Sam me, terwijl hij mijn stoel aanschuift. 

Mijn gedachtes schieten gelijk naar Rein. Het beste verdienen betekenen niet dat je naar het duurste of meest chique restaurant gaan. Het beste verdienen betekend dat je het beste van alles maakt. Al zouden Rein en ik naar de MacDonalds gaan, we zouden er het beste van maken en zouden de beste date ooit kunnen hebben. 

Friends With BenefitsWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu