Part 52

632 13 0
                                    

{Jeniffer}

Samen met Sam fiets ik voor één van de laatste keren van mijn school carrière het schoolplein op. Vandaag begint mijn examen. En ik ben dood nerveus. Opzicht heb ik wel geleerd, maar niet zo goed als dat ik normaal zou doen. Mijn hoofd zit bij Rein, niet bij mijn examen. 

'Ben je zenuwachtig?' Vraag ik aan Sam, terwijl we de school in lopen. 'Een beetje, maar ik heb wel goed geleerd. Jij?' Antwoordt hij. 'Ik ben zo nerveus, ik heb zo weinig geleerd.' Zucht ik. 

'Hoezo heb je weinig geleerd?' Vraagt Sam, terwijl we voor onze zaal gaan staan. 'Ik zit zo slecht in mijn vel, Sam. Ik mis Rein ongelofelijk erg.' Geef ik toe, terwijl kippenvel over mijn lichaam verspreid. 

Ik schrik op als ik een warme hand op mijn schouder voel. Drie keer raden wie er achter me stond toen ik dit vertelde aan Sam. 

Rein. 

'Hey.' Begroet hij me. 'Uhm..hey.' Stamel ik, terwijl mijn blik naar zijn hand op mijn schouder glijd. Hij volgt mijn blik en laat daarom snel zijn hand van mijn schouder glijden. 'Sorry.' Verontschuldigt hij zichzelf meteen. 

'Geeft niks.' Antwoordt ik zacht. Even doorboren zijn ogen de mijne en zeggen we niks tegen elkaar. Sam kucht wat ongemakkelijk. 'Wat is er nou, homo? Laat me gewoon even met Jeniffer praten.' Scheldt Rein hem uit. 

Rein laat zijn hand in de mijne glijden en trekt me weg bij Sam, die we verbaasd achterlaten. We lopen een stukje verder, waar het rustig is. Hij veegt een pluk haar uit mijn gezicht en laat zijn duim over mijn wang glijden. 

Ik bekijk zijn gezicht zorgvuldig. Zijn ogen staan vermoeid, zijn ogen zijn rood en hij heeft enorme wallen. Ik laat mijn blik glijden naar zijn hand die in de mijne ligt. Het zorgt voor kippenvel en een warme rilling over mijn rug. 

'Verkloot je examen niet door mij, alsjeblieft.' Zegt hij na de fijne stilte. 'Ik kan mijn gedachten gewoon niet bij leren houden, Rein.' Mompel ik, terwijl ik mijn blik afwend. Als ik nog langer naar zijn bijzondere ogen kijk verdrink ik er nog in. 

'Hoezo niet?' Vraagt hij lief. 'Ik mis je zo. Het doet pijn, zo erg mis ik je.' Geef ik zachtjes toe. 

'Ik mis jou ook, Jeniffer. Kom bij me terug, alsjeblieft.' Smeekt hij, terwijl zijn ogen de mijne doorboren. Ik schud mijn hoofd en laat langzaam mijn hand uit de zijne glijden. 

'Het kan niet, het kan gewoon niet.' Jammer ik, terwijl ik mijn handen slap naast mijn lichaam laat hangen. 'Hoezo niet? Je houd toch van me?' Hij bijt onzeker op zijn onderlip en haalt zijn handen door zijn haar. 

Ik leg mijn hand op zijn wang en wrijf zachtjes met mijn duim over het oppervlak met kleine stoppeltjes. 'Altijd. Ik hou altijd van je.' Fluister ik hem zacht toe. 'Kom dan bij me terug.' Antwoordt hij enkel. 

'Het is niet zo simpel Rein, ik kan je niet geven wat je wilt. Succes met je examen.' Met die woorden werp ik een laatste blik op hem en loop ik van hem weg. 

♡ ♡ ♡

3,5 uur later lopen Sam en ik de examenzaal uit. 'Hoe ging het?' Vraagt hij gelijk. 'Afgrijselijk.' Zucht ik, terwijl ik mijn haar in een hoge staart doe. 'Echt? Heb je hem verpest?' Vraagt hij verbaasd. 'En hoe.' Jammer ik opnieuw. 

'Het komt wel goed.' Verzekert hij me toe. We lopen het schoolplein op en ik verstijf wanneer mijn blik op een tweetal in de hoek van het schoolplein valt. 

Rein en Liv, zijn oh zo geweldige jeugdvriendin. Rein leunt nonchalant tegen een muurtje aan en Liv staat - naar mijn mening - iets te dicht tegen Rein aan. Ze lacht overdreven om iets wat hij zegt en geeft hem speels een klapje op zijn schouder. Om Rein en Liv heen staan nog een tiental jongens, hét badboy groepje van de school. 

Vreselijk. 

Ik grijp Sam's hand vast, waardoor hij me raar aankijkt. 'Ga je mee naar mijn huis?' Vraag ik. 'Moet je niet leren voor het aankomende examen?' Vraagt hij verbaasd. 'Nee, dat is pas overmorgen.' Antwoord ik, terwijl ik een pluk haar verleidelijk rond mijn vinger draai. 'Uhm... Oké.' Antwoordt Sam dan, terwijl hij aandachtig naar mijn ronddraaiende vinger kijkt. 

Ik geef zachtjes een kneepje in Sam's hand, waarna ik hem meetrek richting de jongens en het meisje. Heupwiegend loop ik langs Rein en doe net alsof ik hem niet zie. Wanneer ik een aantal jongens van het groepje hoor fluiten, kijk ik om, knipoog even en gooi glimlachend mijn lange haar over mijn schouder. 

'Waar gaan die mooie beentjes heen?' Joelt een van de jongens, waardoor ik me omdraai en tot stilstand kom. 'Jeetje, dat je zo'n chick hebt laten gaan!' Grijnst een andere jongen, doelend op Rein, terwijl hij zijn blik over mijn lichaam laat glijden. 

Normaal zou het me zo ongemakkelijk laten voelen, maar mijn bedoeling is juist dat ik Rein ongemakkelijk laat voelen. 

'Schatje, wat is je nummer?' Mengt een andere jongen zich in het gesprek. Ik werp een blik op Rein, die hard op de binnenkant van zijn wang bijt en me met samengeknepen ogen aanstaart. 'Zo is het wel weer genoeg, jongens.' Bromt Rein nors, die zijn onderlip tussen zijn tanden neemt. 

Hij laat Liv los, die tegen hem aangeplakt stond en loopt naar me toe. 'Hij gaat d'r op haar bek pakken!' Roept een van de jongens joelend. 'Hou gewoon even jullie bek, jezus.' Snauwt hij terug. 

Hij trekt me aan mijn bovenarm een stukje verderop en kijkt Sam raar aan als hij met ons meeloopt. 'Dude, kan je ons even alleen laten?' Vraagt Rein zo kalm mogelijk. Sam knijpt even zijn ogen samen, maar verlaat ons toch. 

'Waar denk je mee bezig te zijn?' Sist Rein. 'De hoer uithangen?' 

Mijn mond valt open en ik doe mijn best om niet in tranen uit te barsten. 'Dus nu vind je me opeens een hoer terwijl je nog geen 4 uur geleden me stond te smeken om je terug te nemen?' Roep ik verontwaardigd. 

'Wel als je je zo gedraagt ja, kijk hoe je op die jongens reageerde en je liep verdomme hand in hand met Sam!' Sist hij. 

Ik bijt hard op de binnenkant van mijn wang, maar kan me niet meer inhouden. Mijn vlakke hand raakt zijn wang, waardoor hij pijnlijk zijn blik afwendt. 

'Dag Rein.' Met die woorden loop ik heupwiegend weg en zwaai ik opnieuw mijn haar over mijn schouder. 

'Damn, pittige tante hoor!' Hoor ik een van de jongens me achterna roepen, terwijl ik wegfiets met Sam. 

'Waar sloeg dat op?' Sist Sam. 'Rein laten zien wat hij mist en dat ik veel beter dan Liv ben.' Zucht ik. 

Sam wrijft met zijn hand over zijn voorhoofd en schudt afkeurend zijn hoofd. 'Ik dacht dat je anders was, Jeniffer. Ik ga niet met je mee vanmiddag.' Mompelt hij, waarna hij van me wegfietst en me stomverbaasd achterlaat. 

Wat heb ik gedaan?

Damnnn. Leave some love. Love, K. 

Friends With BenefitsМесто, где живут истории. Откройте их для себя