Part 66

602 11 0
                                    

{Jeniffer}

Door de stralen zonlicht die in mijn kamer schijnen, word ik wakker. Ik wrijf in mijn ogen en pak vrijwel gelijk mijn telefoon van mijn nachtkastje. Ik kijk wat op Instagram, Snapchat en check mijn gemiste appjes.

Wanneer ik opnieuw wat verhalen bekijk op Snapchat, frons ik mijn wenkbrauwen wanneer ik zie dat Brandon wat in zijn verhaal heeft staan, op het gala. Om 01:34 uur. Toen waren we allang weg. Ik span mijn kaak aan en tranen ontstaan in mijn ogen wanneer ik de foto in zijn verhaal bekijk. Het is dus op het gala, met een meisje op zijn schoot. Ik ken het meisje niet, maar aan Brandon's houding kan ik zien dat hij het niet heel erg vindt. Ik besluit hem te appen.

*Wie is dat meisje in je verhaal?* App ik hem. Aangezien het nog vroeg is, denk ik dat hij niet snel gaat reageren, waardoor ik naar beneden ga en besluit te ontbijten.

Rein zit al aan de eettafel in de keuken. Hij heeft zijn hoofd op tafel liggen en zucht hard. Ik grinnik even. 'Jij hebt vast een enorme kater.' Lach ik. Hij schrikt op en wrijft met zijn handen over zijn voorhoofd. 'Niet zo hard praten.' Lacht hij. 'Hoe weet je dat ik een beetje aangeschoten was?' Vraagt hij, terwijl ik een groot glas water tegenover hem zet.

Hij knikt dankbaar en neemt er gulzig een slok van. 'Een béétje aangeschoten? Je was hartstikke dronken, Rein.' Lach ik. 'Hoe weet je dat?' Grijnst hij. 'Ik heb je naar huis gebracht, weet je dat?' Vraag ik, terwijl ik ontbijtspul voor ons zet. 'Echt?' Hij tilt zijn hoofd op en kijkt me onderzoekend aan. Ik grinnik even en knik dan.

'Ja, je was zo dronken. En Liv was nergens te bekennen.' Mompel ik. 'Heb ik nog wat raars gedaan gisteren? Of gezegd?' Vraagt Rein, terwijl hij in zijn nek krabt. Even flitsen zijn woorden van gisterenavond door mijn hoofd.

"Jij was het allermooiste meisje deze avond."

Ik besluit er niks over te zeggen, dus schud ik enkel mijn hoofd. Op dat moment wordt ons gesprek onderbroken, aangezien ik een appje binnenkrijg. *Gewoon een vriendin.* Antwoordt hij simpel. Onbewust zucht ik hard, waardoor Rein me vreemd aankijkt. 'Wat is er?' Vraagt hij, zodra hij mijn reactie ziet.

'Brandon. Heb je hem op Snapchat?' Vraag ik. Hij schudt zijn hoofd en kijkt me met een vragende blik aan. 'Gisterenavond toen je zo dronken was, had ik met moeite geregeld dat Brandon ons naar huis bracht. Rond 00:15 uur waren we thuis. En hij heeft een foto om 01:30 uur in zijn verhaal staan, op het gala, met een ander meisje op zijn schoot.' Nu ik het vertel, besef ik pas wat hij gedaan heeft.

Tranen schieten in mijn ogen en ik laat mijn hoofd in mijn handen vallen. 'Hey, kom eens hier.' Zegt Rein liefjes, terwijl hij zijn armen opent. Snikkend val ik in zijn armen en hij drukt me dichter tegen zichzelf aan. 'Liefje, Brandon heeft gevoelens voor je. Hij was vast zo boos, dat hij je jaloers wilde maken. En dat is nu dus gelukt en dat is ook begrijpelijk. Brandon geeft om je, het heeft vast een reden.' Sust Rein me.

Ik til mijn hoofd en kijk hem onderzoekend aan. 'Ben jíj, Rein, nu positief aan het praten over Brandon?' Grinnik ik. 'Alleen voor jou.' Fluistert hij zacht, waarna ik mijn hoofd glimlachend op zijn borst leg. Hij kriebelt fijn in mijn haar en drukt een kus in mijn haar. Het voelt fijn.

♡ ♡ ♡

Ik scroll door de foto's in mijn filmrol van gisterenavond. Onbewust glimlach ik als ik foto's zie met Brandon, Rein en vriendinnen uit mijn klas. Het is gewoon bijna voorbij. Ik heb de middelbare school bijna afgesloten. Morgen is de diploma uitreiking en daarna is het klaar.

Ik heb nog niet op Brandon's appje gereageerd van vanochtend, waardoor ik besluit hem nu te appen. *Gewoon een vriendin? Je laat een meisje op je schoot zitten, terwijl je mij hebt?* Bijtend op mijn wang leg ik mijn telefoon weer weg.

Een glimlach groeit op mijn lippen wanneer Mats mijn kamer binnenkomt. 'Hey, ik heb je al zo lang niet gezien.' Glimlach ik enthousiast, voordat ik hem om de nek vlieg. Mats is sinds een aantal weken op kamers, aangezien hij een stuk verderop studeert. 'Ik hoorde dat je geslaagd bent. Gefeliciteerd, zusje! Ik ben zo trots op je.' Fluistert hij, terwijl hij me dichter tegen zich aandruk. Ik neem genietend zijn geur in me op, zijn oude vertrouwde aftershave.

'Dus, hoe is het thuis? Met je vriendje in één huis wonen?' Vraagt Mats. 'Ik heb niks meer met Rein.' Mompel ik zacht, terwijl ik stamelend aan mijn nagels pulk. 'Kom op, Jenn. Ik weet dat je van mama niks met hem mag hebben, maar dat houdt jou niet tegen.' Knipoogt hij. 'Het is uit. Ik heb het uitgemaakt, Mats.' Antwoord ik, bijtend op mijn wang.

'Echt?' Vraagt Mats verbaasd. 'Ja.' Zuchtend sla ik mijn ogen neer. 'Het spijt me zo.' Opnieuw neemt hij me in een knuffel. 'Jullie waren voorbestemd. Ik heb je nog nooit zo gelukkig gezien als dat je met hem was.' Zegt hij in mijn haar. 'Ik weet het.' Mompel ik.

♡ ♡ ♡

Ik druk op de deurbel van Brandon's huis. Hij heeft niet meer op mijn berichtje van vanmiddag gereageerd, waardoor ik besloot naar zijn huis te gaan. De voordeur vliegt open, waar Brandon in de voordeur verschijnt. Hij leunt nonchalant tegen de deur, heeft geen shirt aan en bijt sexy op zijn lip.

'Hey babe.' Glimlacht hij, terwijl hij een kus op mijn wang wilt drukken. 'Niks "hey babe", Brandon.' Snauw ik, terwijl ik langs hem naar binnenloop. 'Wat is er?' Vraagt hij. 'Nou, het feit dat een ander meisje op je schoot zat en opnieuw terug bent gegaan na het gala.' Sis ik.

'Babe, ik was dronken.' Mompelt hij, terwijl we samen de woonkamer inlopen. 'Dat is nog geen excuus.' Kaats ik terug. 'Vergeef me het gewoon, oké? Ik was dronken en boos op je.' Bromt hij.

'Was je boos omdat ik Rein naar huis bracht?' Vraag ik. 'Ja, tuurlijk.' Geeft hij toe. 'Maar, dat is geen reden om dat meisje op je schoot te laten zitten.' Zucht ik.

'Je overdrijft gewoon, Jeniffer. Ik heb niks meer gedaan dan haar op m'n schoot laten zitten.' Zucht hij. Ik kijk hem onderzoekend aan, maar geef toch toe. 'Misschien overdrijf ik inderdaad, ja. Sorry.' Bijtend op mijn wang, trekt hij me in een knuffel.

Hij grijpt me rondom mijn middel en trekt me op zijn schoot. Hij plaatst zijn lippen in mijn nek en drukt een spoor van kusjes in mijn nek. Genietend sluit ik mijn ogen. Hij bijt zacht in mijn oor, waardoor een zachte kreun mijn mond verlaat.

Ik plant mijn lippen op de zijne en hij duwt me zacht op de bank. Hij plaatst zijn benen aan weerszijden van me en al snel verdiepen we onze kus.

Zonder onze kus te verbreken, trek ik Brandon de bank af en besluit ik hem mee naar zijn kamer te nemen. 'Jenn, we kunnen ook gewoon hier blijven.' Mompelt hij. 'Nee, ik wil niet dat je ouders me op deze manier voor het eerst ontmoeten.' Spreek ik hem tegen, nog steeds met mijn lippen op de zijne.

Terwijl we de trap op lopen, probeert hij me weer mee naar beneden probeert te nemen. 'Nee, kom.' Jammer ik. Brandon verbreekt onze kus, dus ik besluit hem naar boven te lokken.

Ik laat mijn wijde trui van mijn schouder zakken, waardoor een bloot stuk van mijn rug zichtbaar is. Ik open de deur van de kamer, waardoor ik verstijf.

Een naakt meisje ligt in zijn bed. Met haar rug naar mij toe, waardoor ze mij nog niet opgemerkt heeft.

'Bran! Waar bleef je zo lang?' Vraagt het blonde meisje, terwijl ze haar blik afwend van haar telefoon, zich omdraait en me opmerkt. Ze slaakt een schelle gil en slaat Brandon's deken om zich heen.

'Ik, ehm. Wie ben je?' Vraagt ze op een arrogante toon. 'Brandon's vriendin. En jij?' Op dat moment rollen tranen over mijn wangen en laat ik mezelf langzaam op de grond zakken.

Friends With BenefitsDonde viven las historias. Descúbrelo ahora