Part 60

654 9 0
                                    

{Jeniffer}

'Wil je wat drinken?' Vraagt Brandon als we bij zijn huis aangekomen zijn. Hij loopt richting de keuken en ik neem plaats op de bank. 'Ja, graag. Doe maar wat.' Antwoord ik. 

Enkele minuten later komt Brandon de woonkamer ingelopen, met twee glazen sinas in zijn handen. Hij zet ze voor ons neer op tafel en komt dicht naast me zitten. 'Dank je.' Bedank ik hem, voor het glas sinas. Hij drukt een kus op mijn slaap en slaat vervolgens zijn arm om mijn schouders. 

'Netflixen?' Vraagt hij vervolgens. Knikkend stem ik ermee in, waarna hij Netflix opstart op zijn tv. 'Is horror goed?' Bijtend op zijn lip scrolt hij door het genre horror. 'Ja, hoor.' Lieg ik. Ik pulk wat aan mijn nagels en wend mijn blik af van het scherm. Ik haat horror. 

Hij start een film op, waardoor ik dichter tegen hem aankruip. Ik hoor hem zachtjes grinniken, waarna hij vervolgens de grip van zijn arm rondom mijn schouders verstevigd. 

Wanneer de film een kwartiertje aan de gang is, komt een spannend muziekje, wat waarschijnlijk betekend dat er een schrikmoment komt. Ik grijp een kussen van de bank en houd die voor mijn gezicht. Brandon lacht zachtjes en drukt me tegen zich aan, waardoor mijn hoofd op zijn gespierde borst ligt.

Wanneer een schrikmoment komt, slaak ik een gil en druk ik mezelf nog dichter tegen Brandon aan. Hij lacht en zet vervolgens de tv uit. 'Het is oké, ik ben bij je.' Sust hij me. Hij trekt me op zijn schoot en slaat zijn armen stevig om me heen. Langzaam wiegt hij me heen en weer en kalmeer ik. 

Een tijdje later, ontmoeten mijn ogen de zijne en glijden mijn ogen automatisch naar zijn volle, roze lippen. Grijnzend drukt hij zijn lippen op de mijne en met de seconde wordt onze zoen ruwer, maar nog steeds vol verlangen. 

Hij draait ons om, waardoor ik op de bank lig en hij boven me hangt. Mijn handen glijden automatisch naar zijn haar, waar ik zachtjes doorheen woel. Hij beëindigt onze kus en brengt vervolgens zijn lippen naar mijn nek. Hij laat een spoor van kusjes achter in mijn nek, waardoor ik genietend zucht en mijn ogen sluit. Brandon brengt vervolgens zijn lippen naar mijn oor, waar hij in een stukje huid bijt. Een zachte kreun verlaat mijn lippen. 

Opnieuw brengt hij zijn lippen weer naar mijn nek, waar hij aan een stukje huid begint te zuigen. Een klein glimlachje groeit op mijn lippen. Na een tijdje laat hij zijn handen onder mijn shirt glijden, waardoor ik naar adem hap. Twijfelend duw ik zijn handen onder mijn shirt vandaan. 'Ik wil nog niet zo ver gaan.' Ik bijt op mijn lip en wend mijn blik af. 'Rustig maar, het is goed.' Zegt hij zacht, terwijl hij mijn kin op tilt en we beide weer rechtop gaan zitten. 

Ik heb de sfeer verpest. 

Ik laat mijn hand in de zijne glijden en laat mijn hoofd tegen zijn bovenarm rusten. 'Jeniffer?' Spreekt zijn stem mijn naam uit. Vragend til ik mijn hoofd van zijn bovenarm en zijn ogen ontmoeten de mijne. 

'Het is misschien niet het meest romantische moment, maar ik kan niet langer wachten. Mag ik jou mijn meisje noemen?' Vraagt hij grijnzend. 

Verbijsterd staar ik hem aan. Zo snel al? Maar vind ik hem leuk? Ja. Ja, ik vind hem leuk. Wat houd me dan tegen?

Voor ik het weet rollen de woorden al over mijn lippen: 'Ja, Brandon. Liever dan wat dan ook.'

De grijns op zijn lippen groeit en vol overgave drukt hij zijn lippen op de mijne. En opnieuw raken we verwikkeld in een hevige zoen. 

Minuten later gaan we weer zachtjes hijgend rechtop zitten. 'Deze avond was perfect.' Fluistert hij. 'Inderdaad.' Grinnik ik. 

Ik werp een blik op de klok, waardoor ik zie dat het al 23:00 uur is. 'Brandon? Kan je me naar huis brengen?' Vraag ik. Knikkend pakt hij zijn motorsleutels van de tafel.

♡ ♡ ♡

Samen lopen we naar de voordeur, hand in hand. 'Het was gezellig.' Zeg ik zachtjes. 'Dat vind ik ook.' Grijnst hij. 

Hij kust mijn lippen en na een korte tongzoen, zegt hij me gedag. 'Zie ik je maandag, prinses?' Vraagt hij, terwijl hij zijn hand uit de mijne laat glijden. Zwijmelend bijt ik op mijn lip. 'Tot maandag, Brandon.' Glimlach ik. Hij zwaait kort en even later rijdt hij weg op zijn motor. 

Ik had niet verwacht dat Brandon en ik zó snel een relatie zouden krijgen, maar ik heb wel gevoelens voor hem. En misschien kan ik Rein zo vergeten. 

Zodra ik mijn huis binnenstap, komt Rein op me afgestormd. 'Ik was de hele avond ongerust over waar je was en nu blijkt dat je met Brandon was!' Snauwt hij. 'Sorry, mijn telefoon was leeg.' Antwoord ik simpel.

'En je had toch spijt van dat je Brandon gezoen had? Ik zag dat je opnieuw met hem zoende?' Sist hij. 'Mag ik niet met mijn vriendje zoenen?' Zucht ik, nog steeds zwijmelend over het feit dat hij me vroeg om zijn meisje te zijn. 

'Je wát?!' Roept hij verontwaardigd. 'Mijn vriendje.' Herhaal ik mezelf. 'Heb je überhaupt gevoelens voor die gozer?' Vraagt hij, terwijl hij zijn kaken op elkaar klemt. 'Ja, anders heb ik toch geen relatie met hem?' Lach ik. 

'Wat zit je nou te lachen? Het is amper 1,5 maand uit tussen ons en je hebt alweer een relatie!' Sist hij. 'Liefde blijft liefde. Dat kun je niet plannen of sturen.' Zucht ik. 'Ik dacht dat je nog van me hield? En gevoelens voor me had?' Vraagt hij. 

'Het leven loopt niet altijd zoals je wilt.' Antwoord ik, zijn vragen ontwijkend. 'Wat bedoel je daarmee?' Vraagt hij. 'Laat het zitten. Wees blij voor me, alsjeblieft.' Zucht ik. 

Hij loopt naar me toe en grijpt mijn handen vast. 'Ik gun je al het geluk van de wereld, echt. Maar ik hou van je en ben nog zo ongelofelijk verliefd op je. Ik wil niet dat je een relatie hebt met Brandon, ik ben zo bang dat hij je zal breken.' Zegt hij zacht.

'Het spijt me.' Antwoord ik enkel, terwijl ik mijn ogen neersla en langzaam mijn handen uit de zijne trek. Snel loop ik de trap op, ons gesprek beëindigend. Ik werp nog een laatste blik op hem, de tranen staan in zijn ogen. Bijtend op mijn lip vervolg ik mijn weg naar mijn kamer. 

Het doet pijn dat ik telkens opnieuw ruzie maak met Rein en om hem zo te zien. 

♡ ♡ ♡

Even later heb ik mijn pyjama aangedaan en mijn make-up eraf gehaald. Ik ga in bed liggen en draai me op mijn zij. Een glimlach groeit op mijn lippen wanneer ik terugdenk aan mijn avond met Brandon. 

Mijn glimlach verschijnt al snel, wanneer ik denk aan mijn ruzie met Rein. Ik wil niet dat hij verdrietig is om mij. Ik wil niet dat hij überhaupt verdrietig is, al helemaal niet om mij. 

Ik bijt op mijn wang en de fijne herinneringen van Rein en mij flitsen voorbij. De avond van Ashley's feestje, mijn verjaardag, onze eerste keer seks samen. 

Ik schud hard mijn hoofd, waardoor ik weer terugkom naar de realiteit. Waarom denk ik aan Rein terwijl ik met Brandon ben?

Op dat moment licht mijn telefoon op, waardoor ik opschrik uit mijn gedachten. Het is een appje van Brandon. *Slaap lekker liefje. Ik ben zo blij dat we iets hebben en ik kan niet wachten om je lippen weer op de mijne te hebben. Goodnight x*

Lichtjes glimlachend leg ik mijn telefoon weer op mijn nachtkastje en zet de lamp uit. 

Hoofdstuk 60 alweer! Nog 20 hoofdstukken en dan is dit boek alweer afgelopen... Bedankt voor het lezen, laten jullie een vote en reactie achter? 

Oh en, bedankt voor de 3K reads en 200 votes! Liefs, K.  

Friends With BenefitsWhere stories live. Discover now