Part 55

673 12 0
                                    

{Jeniffer}

Snikkend laat ik me op mijn bed vallen. 'Liefje, wat is er toch?' Vraagt Ashley terwijl ze naast me komt zitten en mijn haar door haar handen laat glijden. 'Rein...hij...' Ik kan het niet over mijn lippen krijgen en veeg mijn tranen weg. 

'Wat heeft hij gedaan?' Vraagt ze. 'Liv en hij.' Antwoord ik enkel. 'Ze hebben seks gehad.' Mompel ik snel. 

'Rein heeft met iedereen seks, Jeniffer.' Antwoordt ze. 'Niet toen hij met mij was, Ash. Hij is anders dan dat jullie allemaal denken. Toen we samen waren heeft hij amper gedronken, hij heeft niet gerookt en had met niemand anders seks.' Snik ik. 

'Met niemand anders seks? Hoe hield hij dat vol?' Lacht Ashley schamper. 'Rein en ik hadden seks.' Mompel ik snel. 

'Wat?' Ze slaakt een gilletje en haar ogen worden groter. 'Ja. We hebben seks gehad.' Grinnik ik. Wanneer ik terugdenk aan de eerste - en overigens enige - keer dat we seks hadden, verspreid een warm gevoel in mijn lichaam. Maar wanneer ik terugdenk aan wat er zojuist gebeurd is, gaat dat gevoel alweer snel weg. 

'Wanneer? Omg, je hebt me dat nooit verteld.' Grijnst ze. 'Op mijn verjaardag.' Lach ik. 'Dat is zo raar, dat jij en mijn broer seks gehad hebben.' Ze maakt een kotsgeluid, maar lacht uiteindelijk toch. 

'Denk je dat Liv en Rein echt seks gehad hebben?' Mompel ik onzeker. 'Met Liv weet je het nooit.' Zucht ze. 'Wat bedoel je?' Ik frons mijn wenkbrauwen. 'Liv is, zacht uitgedrukt, een slet.' Grinnikt ze. Lachend rol ik met mijn ogen en vermoeid wrijf ik met mijn hand over mijn voorhoofd. 

'Ga maar slapen, Jenn. Ik zie je morgen.' Ze aait nog even over mijn haar en verlaat vervolgens mijn kamer. 

Ik mompel nog wat naar Ashley, gaap vermoeid en val al snel in diepe slaap. 

♡ ♡ ♡

De volgende ochtend word ik rond een uur of 12 wakker en check ik meteen mijn telefoon. Op Liv's snapchat staat een foto waar ze Rein op zijn wang kust. Ik zucht en staar in de diepte. Het doet pijn om hem te zien met een ander meisje, die hem "gelukkig" maakt. 

Ik leg mijn telefoon weg en besluit te gaan ontbijten. Het is zaterdag, eindelijk twee dagen geen school. Vanavond is er weer een feestje, opnieuw bij Jackson. Blijkbaar viel het dus bij hem in de smaak. 

Ik trek mijn lichtroze satijnen badjas aan, aangezien ik alleen in mijn lingerie sliep. Ik loop de trap af, neem plaatst aan de eettafel en begin aan mijn ontbijt. 

Wanneer ik mijn ontbijt bijna op heb, komen Ashley en Rein de trap aflopen. Rein vangt mijn blik, waardoor ik mijn blik gelijk afwend. 'Goedemorgen lieverd.' Begroet Ashley me, terwijl ze beide plaatsnemen bij me aan tafel. 

'Hey Ash.' Antwoord ik, terwijl ik de laatste slok van mijn thee doorslik. 'Goedemorgen Jenn.' Begroet Rein me vrolijk, waardoor ik hem vreemd aankijk. Hoezo doet hij alsof er niks gebeurd is? Ik mompel iets wat op "hey" lijkt, waardoor hij even zijn wenkbrauwen fronst en begint aan zijn boterham. 

'Ga je naar Jackson's feestje vanavond?' Vraagt Ashley. 'Als we samen gaan wel, ja.' Grijns ik, terwijl ik mijn bord in de vaatwasser stop. Doordat ik bukte en weer opnieuw recht ga staan, zakt mijn badjas van mijn schouder en komt mijn blote schouder tevoorschijn. 

Rein merkt het op, zijn ogen worden groter en slikt peinzend. Zijn blik gaat van mijn blote schouder, naar mijn lippen en opnieuw terug. Dat gaan we dus mooi niet doen. 

Ik trek mijn badjas over mijn schouder, waardoor Rein zijn blik afwendt. 'Gaan we samen, Ash?' Vraag ik. 

'Oh, mag ik niet met jullie mee?' Grijnst Rein. 

Friends With BenefitsWhere stories live. Discover now