Part 45

921 18 1
                                    

{Jeniffer}

Zachtjes schemert het zonlicht door de gordijnen, waardoor ik mijn ogen open. Mijn mondhoeken krullen omhoog wanneer ik Rein zie. Mijn hoofd rust op zijn borst en onze blote lichamen liggen tegen elkaar. 

Vannacht was geweldig. Ook al was het, helaas, niet mijn eerste keer, voelde het wel zo. Hij maakte de hele avond zo speciaal. 

Maxim was mijn eerste keer, geheel onvrijwillig. Hij heeft me verkracht. Maar toch was ik niet bang om mijn tweede keer met Rein te delen. Hij stelt me op mijn gemak en ik hou zo veel van hem. 

Het is zo lief dat hij dit alles voor me geregeld heeft. Een ring van Pandora, samen geshopt, samen geluncht én een nacht in Utrecht. Een nacht die ik nooit vergeten zal. 

Ik laat mijn vingertoppen zijn wang aanraken. Het gevoel dat door me heen gaat wanneer ik naar hem kijk of hem aanraak, is onbeschrijfelijk. 

Rein wordt langzaam wakker en zijn ogen ontmoeten de mijne. 'Goedemorgen mooiste.' Glimlacht hij zacht, terwijl hij een pluk haar uit mijn gezicht strijkt. Zijn hese ochtendstem laat mijn mondhoeken omhoog krullen. 

'Goedemorgen schatje.' Ik laat mijn lippen kort de zijne raken. 

'Hoe vond je je verjaardag?' Vraagt Rein, terwijl hij zijn vingers met de mijne verstrengeld. Door zijn pretoogjes begrijp ik dat hij niet de hele dag bedoelt, maar vannacht. 

'Geweldig.' Glimlach ik breed. 'Daar ben ik het mee eens.' Grijnst hij. 

In een snelle beweging hangt hij boven me. Ik strijk een paar lokken uit zijn gezicht en druk mijn lippen op de zijne. 

'Bedankt voor gisteren. Bedankt voor alles.' Mompel ik tegen zijn lippen aan. 

'Je hebt het verdiend. En ik moet mijn prinsesje toch verwennen.' Zegt hij zacht. 'Ik hou van je.' Fluister ik in zijn oor. 

Zijn mondhoeken krullen omhoog en hij brengt zijn perfect roze lippen naar mijn oor. 

'Ik zoveel meer van jou.' 

♡ ♡ ♡

Ik laat de warme douchestralen over mijn lichaam glijden en zucht genietend. Ik hap naar adem wanneer twee sterke armen rondom mijn lichaam worden geslagen, maar glimlach als ik Rein zie. 

Ruim een kwartier later trekt Rein me onder de douche vandaan. Hij wikkelt een handdoek rond zijn lichaam en geeft mij er ook een aan. 'Maak je klaar, we gaan lunchen.' Met die woorden laat hij me achter in de badkamer. 

Even later heb ik mijn haren in model gebracht en begin ik aan mijn make-up. Wanneer ik mijn mascara tube tevoorschijn haal, verschijnt Rein in de deuropening. 

Hij kijkt onder zijn wimpers door naar me en trekt de tube uit mijn handen. 'Je bent prachtig zonder.' Zegt hij zacht, terwijl hij de mascara wegstopt. 

♡ ♡ ♡

Rein haalt zijn handen door zijn haar wanneer ik de kamer in loop. 'Je bent zo prachtig.' Zucht hij, waarna hij naar me toekomt en me een rondje laat draaien. 'Zo mooi.' Verzucht hij, terwijl hij onze lippen elkaar laat raken. 

Even later stappen we de lift in, die Rein naar de bovenste verdieping laat gaan. 'Waar gaan we lunchen?' Vraag ik nieuwsgierig. 

'Ik heb wat geregeld.' Grijnst Rein, terwijl hij zijn arm rondom mijn schouders slaat. 

Wanneer we de lift uit stappen, zien we een trap. 'Kom.' Wenkt Rein me, waarna we samen met de trap naar boven lopen. 

Hij opent een deur en een fris briesje komt me tegemoet. Even later zie ik dat we op het dakterras staan. Midden op het dakterras staat een tafel, die romantisch aangekleed is. 

Rondom de tafel liggen rozenblaadjes en op tafel staat een grote fles champagne. Op tafel staan een aantal etagères met high tea hapjes erop. 

Hij is zo ongelofelijk lief voor me. Hij heeft een lunch geregeld op het dakterras, waardoor we over de hele stad kunnen kijken. Ik laat me in Rein's armen vallen en verberg mijn hoofd in zijn shirt. 

'Dit is zo lief van je.' Glimlach ik. 'Ik wilde je gewoon laten weten dat ik van je hou.' Fluistert hij, terwijl hij me dichter tegen zich aandrukt. 

Ik neem plaats aan tafel en Rein schuift mijn stoel aan. Ik leg mijn hand op tafel en verstrengel mijn vingers met de zijne. 

'Ik kan me geen beter vriendje dan jij wensen.' Glimlach ik.

Rein glimlacht en zijn wangen kleuren lichtjes rood. Doordat hij begint te lachen, glimlach ik ook. 

Opeens heeft hij zijn telefoon vast en maakt hij een foto van me. 'Nee, Rein! Ik wist niet dat je een foto ging maken.' Jammer ik. 

'Hij is prachtig.' Glimlachend laat hij het resultaat zien. 

'Die moet je echt verwijderen!' Zachtjes slaak ik een gilletje, waarna ik zijn telefoon uit zijn handen probeer te grissen.  

♡ ♡ ♡

'Heb je alles?' Vraagt Rein, terwijl we voor de laatste keer rondkijken in de hotelkamer. 'Ik denk het wel.' Antwoord ik. 

'Ik vond het zo gezellig.' Ik druk Rein tegen me aan en verberg mijn shirt in zijn hoofd. Ik hoor dat hij glimlacht en hij slaat zijn armen stevig om me heen. 

'Het was perfect. Bedankt voor alles.' Ik laat mijn lippen de zijne raken en vouw mijn armen rondom zijn middel. 

'Je hebt het echt verdiend, liefje.' Antwoordt hij, terwijl hij een kus in mijn haar drukt. 

'Ik hou van je.'  Fluister ik zacht. 

'Ik ook van jou, schatje.' Mompelt hij in mijn haar. 

♡ ♡ ♡

Twee uur later zijn we weer in Arnhem, bij mij thuis. Aangezien ik mama niet gezien heb op mijn verjaardag, wilde ze dat ik even thuis kwam. 

Nu liggen Rein en ik op bed. Mijn hoofd rust op zijn schouder en onze vingers zijn verstrengeld. Vanuit mijn ooghoek kijk ik naar Rein, die druk bezig is op zijn telefoon. Zijn tong steekt een stukje uit zijn mond en hij frons zijn wenkbrauwen een beetje, aangezien hij een spelletje speelt op zijn telefoon.

Wanneer hij merkt dat ik hem aan zit te staren, stopt hij zijn telefoon in zijn broekzak en slaat zijn arm iets steviger om me heen. Een grijns ontstaat op zijn gezicht, die met de seconde groeit.

'Wat?' Grinnik ik, terwijl ik mijn wenkbrauwen frons. 

Opeens drukt hij een Hunkemöller tasje in mijn handen, waardoor ik even grinnik. 'Ik heb nog een kleine verrassing.' Grijnst Rein.  

Een aantal minuten later heb ik een lingeriepakje uit het tasje gepakt. Het bestaat voor een groot gedeelte uit kant, wat er heel erg mooi en sexy uit ziet. 

'Nu moet je hem aandoen.' Grijnst mijn vriendje. 

Even later heb ik het pakje aan en draai ik een rondje voor Rein. Hij neemt zijn onderlip tussen zijn tanden en de grijns op zijn lippen groeit nog meer. 

'Je bent zo prachtig.' Hij drukt zijn lippen op de mijne en al snel spelen onze tongen een vurig spelletje. 

Vol verlangen verkennen zijn handen mijn lichaam en woelen mijn handen door zijn haar. 

Er wordt op de deur geklopt, waardoor we elkaar snel loslaten en naar adem happen. Snel fatsoeneert Rein zijn haar en ondertussen trek ik gauw mijn badjas aan. 

'Jeniffer? Rein?' Hoor ik mijn moeder aan de andere kant van de deur. 

'Ja?' Antwoord ik.

'Ik heb een verrassing, komen jullie naar beneden?' 

Omg, ik sta momenteel op #92 in Romantiek! Thank you guys! Blijven jullie voten en reageren zodat ik hoog in de ranking blijf staan en misschien nog wel hoger kom? Liefs, K. 

Friends With BenefitsWhere stories live. Discover now