Part 80

877 14 2
                                    

{Jeniffer}

Langzaam open ik mijn ogen en draai ik me op mijn zij. Rein's arm ligt stevig rondom mijn middel geslagen, waardoor ik automatisch glimlach. Rein slaapt nog. 

Ik laat mijn vingertop over zijn perfecte gezicht glijden. Zijn strakke, gebeeldhouwde kaaklijn. Zijn volle, iets rode lippen die een beetje van elkaar getild zijn. Zijn slanke, totaal niet bolle wangen, waar lichtjes roze blosjes op te zien zijn. Overal waar ik mijn vingertop over laat glijden, ontstaat kippenvel.

Ik ben zo blij dat ik Rein weer terug heb. Ik nestel me dicht tegen hem aan en mijn gedachten gaan terug naar ons moment gisterenavond. Het feit dat hij me ophaalde, terwijl we ruzie hadden, betekend heel veel voor me. Én hij reed voor me met de auto, ondanks dat hij geen rijbewijs heeft. 

Rein opent ook zijn ogen en zodra hij mij ziet, ontstaat er ook een glimlach op zijn gezicht. 'Ik ben zo blij dat ik je weer mag vasthouden. Ik laat je nooit meer gaan.' Na die woorden drukt hij zacht zijn lippen tegen de mijne. 

'Vandaag gaan we op date.' Deelt hij mee. Zijn ogen sprankelen ondeugend. 'Oké, gezellig.' Ik plant een zacht kusje op zijn wang. 

♡ ♡ ♡

Ik loop Ashley's kamer binnen, omdat Rein nu naar voetbaltraining is en ik me enorm verveel. Ze zit aan haar bureau en schenkt me een enthousiaste blik zodra ik binnenloop. 'Hey.' Begroet ik haar. 'Goedemorgen Jeniffer.' Glimlacht ze, terwijl ik op haar bed ga zitten.

'Dus.' Grijns ik. 'Wat?' Roept ze enthousiast zodra ze mijn grijns ziet. 'Rein en ik gaan weer daten.' Ashley kijkt me verrast en springt een gat in de lucht. 'Omg, daar ben ik zo blij mee.' Gilt ze, waarna ze me om de nek vliegt. 

'Rein was zoveel leuker toen jullie iets hadden. Sinds dat je het uitgemaakt hebt was hij zo saai en kwam hij amper zijn bed uit, behalve als jij thuis was.' Glimlacht ze. Blosjes ontstaan op mijn wangen en verlegen sla ik mijn ogen neer. 'Ik ben ook heel blij dat ik weer iets met Rein heb, hoor.' Lach ik. 

'Vanavond neemt hij me mee op date, wil je me helpen met klaarmaken?' Vraag ik aan haar. Dat laat ze zich geen tweede keer zeggen, want vrijwel gelijk trekt ze me mee naar mijn eigen kledingkast. 

De eerste jurk die ze uit mijn kast pakt, is de rode jurk die ik eigenlijk wilde gaan dragen voor Rein's surprise party. Maar toen werd ik ziek, dus heb ik hem nooit aangetrokken. 'Deze is zo mooi! En sexy.' Grinnikt ze, terwijl ze jurk voor me houdt voor de spiegel. 'Deze moet je aantrekken.' Instemmend knik ik. 

Ik trek mijn jurk aan en kijk vragend naar Ashley. 'Wauw girl, je ziet er zo sexy uit!' Glimlacht ze. Het is een rode, korte jurk. En ik moet eerlijk zeggen, ik vind zelf ook dat ik er niet al te verkeerd uit zie. 

'Oké, we gaan je haar nog mooier krullen dan dat het al is. En ik ga je opmaken.' Ze duwt me op mijn bureaustoel en pakt een krultang en make-up erbij. 

♡ ♡ ♡

Ik bekijk het resultaat in de spiegel en breng wat meer volume in mijn haar. 'Dat heb je zo mooi gedaan, Ashley.' Glimlach ik naar haar. Ze heeft lichtjes wat make-up gedaan, omdat ze weet dat ik niet houd van veel make-up. Ze heeft mijn wimpers intens zwart en lang gemaakt, mijn wenkbrauwen lichtjes ingekleurd en een nude lipgloss bij me opgedaan. Mijn krullen heeft ze nog mooier in model gebracht, waardoor het het hele plaatje afmaakt. 

'Oké meis, ga naar beneden, Rein staat op je te wachten!' Ze knipoogt naar me, geeft me dan een korte knuffel en duwt me dan mijn eigen kamer uit. 

Rein staat onderaan de trap te wachten, met een pak aan. En hij ziet er verdomd goed uit. 'Wauw, Jeniffer.' Zijn ogen worden groot en zijn mond zakt open. 'Je ziet er zo prachtig uit.' Hij reikt zijn hand naar me uit, die ik glimlachend aanpak. Hij drukt een tedere kus op mijn lippen en laat opnieuw zijn blik over mijn lichaam glijden. 'Je bent echt heel mooi.'

Friends With BenefitsWhere stories live. Discover now