Part 44

910 14 5
                                    

{Jeniffer}

Zachtjes kreunend open ik mijn ogen, wanneer een lichtstraal Rein's kamer vult. Rein hangt boven me en zijn glinsterende ogen doorboren de mijne. 

'Gefeliciteerd met je 16e verjaardag, schatje.' 

Hij laat zijn lippen de mijne raken en klemt even later zijn armen stevig om me heen. Eventjes blijven we zo liggen, zonder ook maar één woord tegen elkaar te zeggen. 

'Ik heb ontbijt voor je gemaakt.' Glimlacht Rein trots. Hij laat me los en stapt van zijn bed af, waarna hij me een dienblad vol eten overhandigd. 'Zo lief.' Glimlach ik breed. 'Maar ik zei toch dat je niks hoefde te doen.' Ik kijk hem onder mijn wimpers door aan, terwijl ik een slokje neem van mijn thee. 

'Daar heb ik me niet helemaal aangehouden.' Grijnst mijn vriendje, met samengeknepen ogen. 

Even later hebben we ons ontbijt op en leg ik mijn hoofd op zijn schouder. 'Bedankt, dat was heel erg lief.' Mompel ik in zijn shirt, waarna ik vervolgens een kus op zijn sleutelbeen druk. 

'Ik heb nog een cadeautje voor je.' Rein haalt wat onder zijn bed vandaan, wat hij me aangeeft. Nieuwsgierig pak ik het vierkante pakketje uit, waar een doosje uit komt. Mijn mondhoeken krullen omhoog en ik haal het dekseltje van het doosje af. Een adembenemend mooie Pandora ring komt tevoorschijn. 

Het bloed stijgt naar mijn wangen en de glimlach op mijn lippen word groter. 'Die is zo mooi.' Ik druk mijn lippen op de zijne. 'Dank je wel.' Glimlach ik tegen zijn lippen aan. Hij mompelt iets wat op "alsjeblieft" lijkt, terwijl hij me op zijn schoot tilt, zonder onze kus te verbreken. 

'Ik heb nog een verrassing voor je.' Grijnst hij. Ik haal mijn lippen van de zijne en kijk hem nieuwsgierig aan.

'Pak je koffer in voor een nachtje weg, over een uurtje moet je klaar zijn.' 

♡ ♡ ♡

'Ik ben klaar.' Vertel ik Rein, terwijl ik mijn koffer dichtdoe. 'Dan gaan we naar het station.' Glimlacht hij, terwijl hij ook zijn koffer tevoorschijn tovert. 

♡ ♡ ♡

Eén uur later stappen we uit in Utrecht. 'Wat gaan we hier doen?' Vraag ik aan hem, terwijl ik mijn blik laat glijden over mijn favoriete stad. 

'We blijven een nachtje slapen en gaan lekker een middagje shoppen.' Vertelt Rein al glimlachend. 

'Echt?' Ik til mijn wenkbrauwen op en de glimlach op mijn lippen groeit. Lachend knikt Rein en slaat hij vervolgens zijn arm om me heen. 

'Ik zei toch dat we niks hoefden te doen voor mijn verjaardag.' Grinnik ik, terwijl ik mijn hoofd op zijn schouder laat rusten. 'Je hebt het meer dan verdiend. Ik kan me geen betere vriendin wensen.' Fluistert hij, waarna hij een kus in mijn haar drukt. 

♡ ♡ ♡

'Wauw.' Mijn mond valt open en ik laat mijn blik glijden over onze hotelkamer. 

'Het is zo mooi.' Ik trek Rein in een knuffel en druk mijn lippen op de zijne. 

Het is werkelijk de mooiste hotelkamer die ik ooit gezien heb. Het heeft waarschijnlijk een fortuin gekocht om dit te huren voor een avond, het is zo luxe. 

Overal in de kamer zitten ramen en je kan over heel Utrecht kijken. Het uitzicht is adembenemend mooi. 

'Dit is zo lief van je.' Ik verberg mijn hoofd in Rein's shirt en neem zijn parfum in me op. 'Dit is wel het minste wat ik voor je kan doen.' Zucht hij zacht in mijn haar. 

'Zullen we gaan lunchen en daarna shoppen?' Vraagt hij, terwijl hij me wat dichter tegen hem aandrukt. 

Ik grinnik in zijn shirt. Normaal vinden jongens shoppen helemaal niet leuk. Maar Rein cijfert zichzelf voor me weg en gaat mee shoppen vanmiddag. 

♡ ♡ ♡

Samen stappen we de lift uit en verstrengel ik mijn vingers met de zijne. Hij heeft zijn andere hand vol met mijn tassen. Zo lief. 

In een behendige beweging gaat Rein voor de kamer deur staan, waardoor ik hem niet-begrijpend aankijk. 

'Dit heb ik geregeld omdat ik heel veel van jou hou.'

Ik frons mijn wenkbrauwen en blijf hem niet-begrijpend aankijken. Hij laat zijn lippen kort de mijne raken en duwt de deur van onze hotelkamer open. 

Ik sla mijn hand voor mijn mond, hap naar adem en laat mijn ogen over de kamer glijden. Op ons grote kingsize bed liggen rozenblaadjes verspreid en vele waxinelichtjes staan op de grond rondom het bed. 

Op het nachtkastje staat een fles champagne met twee sierlijke glazen. 

'Awh, Rein.' Tranen zorgen ervoor dat mijn zicht troebel word en ik laat me in Rein's armen vallen. Hij drukt mijn hoofd zachtjes tegen zijn borst en hij drukt een aantal kusjes in mijn haar. 

'Dit is zo enorm lief. Ik hou zoveel van je.' Een traan van geluk verlaat mijn ooghoek. 'Ik ook van jou, Jeniffer. Zo veel.' Hij laat zijn hand door mijn haar glijden en drukt een kus op mijn lippen. 

Ik draai me om in zijn armen en kijk opnieuw naar alles wat op en rondom het bed ligt. Ik laat mijn hoofd tegen zijn borstkas zakken en hij vouwt zijn armen rondom mijn buiken. 

'Niet schrikken.' Fluistert Rein grijnzend, waarna hij me in een behendige beweging op het bed tilt. Ik grinnik even om zijn actie en laat mezelf op het grote bed vallen. 

Vol passie zet Rein zijn lippen op de mijne en sla ik mijn armen losjes rondom zijn nek. Zijn tong glijdt over mijn onderlip, waardoor ik hem vrijwel gelijk toestemming geef. Mijn handen breng ik naar zijn haar en zacht woel ik erdoorheen. 

Met de seconde wordt onze zoen ruwer, maar nog steeds vol passie en verlangen. Zijn hand glipt onder mijn shirt, waardoor ik zachtjes glimlach tegen zijn lippen aan. 

Ik trek de trui over zijn hoofd heen en al snel volgt de rest van zijn kleding. Hij friemelt aan mijn shirt en kijkt me twijfelend aan. 

'Weet je het zeker?' Vraagt Rein. Ik knik, zonder mijn lippen van de zijne te halen. 'Meer dan zeker.' Glimlach ik. 

Al snel ligt ook al mijn kleding op de grond en laat Rein zijn ogen over mijn inmiddels blote lichaam glijden. 'Je bent zo mooi.' Hij bijt op zijn onderlip en drukt zijn lippen opnieuw vol verlangen op die van mij. 

Ik haal mijn lippen van de zijne en vouw mijn handen om zijn hoofd. Mijn mondhoeken krullen omhoog wanneer ik naar mijn vriendje kijk. Ik ben zo trots dat hij mijn vriendje is.

'Ik hou zo enorm veel van jou.'

Ook zijn mondhoeken krullen omhoog en de twinkeling is te zien in zijn hazelnoot bruine ogen. 

'Ik ook van jou, zo veel.'

Dat zijn de laatste woorden die we met elkaar wisselen voordat we ons totaal in elkaar verliezen. 

Dit is echt één van m'n favoriete Jeniffer en Rein "scènes". Laat je even een vote en reactie achter met wat je van dit deel vindt? Liefs, K. 

Friends With BenefitsDonde viven las historias. Descúbrelo ahora