Part 38

839 12 0
                                    

{Jeniffer}

Glimlachend stop ik de bos rode rozen in het krat van mijn fiets en ga ik richting Rein. Twee weken geleden was hij voor het laatst bij me. Toen was datgene met Maxim gebeurd en vertelde hij me dat hij ging verhuizen naar Arnhem. Ondertussen woont hij in Arnhem.

Het gaat steeds beter met me. Ik zit steeds beter in mijn vel. Toch durf ik nog niet uit te gaan en als ik ergens wat ga drinken, hou ik mijn glas stevig vast. Ook ben ik sindsdien niet meer 's avonds gaan fietsen, je weet maar nooit waar Maxim opduikt.

Verder gaat het echt goed tussen Rein en mij. We hebben elkaar dan wel niet meer gezien, maar we hebben veel contact gehouden via WhatsApp.

Ik stop voor het nieuwe huis van Rein en zucht tevreden. Ik moet doen alsof Rein en ik geen stelletje zijn, want we willen het natuurlijk bij een specialere gelegenheid vertellen.

Ik bel aan, trek mijn shirtje een beetje recht en zie hoe Rein in de deuropening verschijnt.

'Hey, baby.' Fluistert hij zacht, waarop ik knipoog. Vervolgens komt Ashley de trap afstormen en ze vliegt in mijn armen.

'Ik heb je zo gemist!' Zachtjes slaakt ze een gilletje. 'Ik jou ook, Ash.' Grinnik ik, terwijl ik me loswurm uit haar stevige greep.

'Kom binnen.' Rein opent de deur voor me.

'Wat doe je ineens gentlemen-achtig.' Merkt Ashley lachend op. Mijn vriendje kucht wat ongemakkelijk, maar loopt toch met ons mee.

'Goedemorgen, mevrouw.' Begroet ik de moeder van Ashley en Rein, met een kus op haar wang. 'Dag kind. Wat heb ik jou al lang niet meer gezien!' Ze neemt me in haar op en verdwijnt dan in de keuken. 

'Wil je wat drinken?' Vraagt Ashley. Ik knik. 'Graag.' 

Ashley verdwijnt in de keuken waardoor ik mijn blik over Rein gaat glijden. Hij heeft een spijkerbroek aan met scheuren op de knieën en een donkerblauwe polo van Hollister. Ook hij laat zijn ogen over mijn lichaam glijden, waardoor een warm gevoel zich door mijn lichaam verspreid. 

"Je ziet er leuk uit." Mimet hij met zijn lippen. Mijn mondhoeken krullen langzaam omhoog. 

Ashley komt terug met drie glazen cola in haar handen, waarvan ze er één in mijn handen duwt en één aan Rein geeft. 

Ashley neemt een slok van haar cola en kijkt me vervolgens vragend aan. 'Hoe gaat het met je?'  

Ik slik even en werp een snelle blik op Rein, waarna ik mijn blik weer gelijk afwend. 'Goed.' Antwoord ik, wat niet helemaal gelogen is. 

'Met jou?' Vraag ik aan Ashley. 'Het is uit met Daan.' Mompelt ze. Ik frons mijn wenkbrauwen en kijk haar vol medelijden aan. 'Echt? Sinds wanneer?' Ik sla mijn armen stevig om haar heen.

Ik was nooit Daan's grootste fan, maar Ashley verdient het niet om gedumpt te worden. Ashley is een knap meisje met een geweldig karakter. Hoewel het soms irritant was dat ze alleen maar over Daan praatte, klonk ze wel altijd erg gelukkig als ze over hem praatte. 

'Sinds eergisteren.' Zucht ze, terwijl een traan uit haar ooghoek rolt. 'Het spijt me zo voor je.. Heeft hij het uitgemaakt?' Vraag ik, terwijl ik me terugtrek uit onze knuffel en een traan wegveeg van haar wangen. 

'Ja, de klootzak. Hij heeft nu alweer flow met een ander meisje.' Zucht ze, terwijl ze aan een stijle lok van haar haren trekt. Mijn ogen wijdden. 'Ik dacht dat hij echt van je hield, Ash.' Ik frons mijn wenkbrauwen en span mijn kaak aan. 

'Dat dacht ik ook.' Zucht ze. 

♡ ♡ ♡

Ashley en ik zitten op haar bed en samen kijken we een film, zoals vroeger. Mijn telefoon licht op, waardoor ik een appje van Rein zie. 

'Het is lastig je te zien, maar je niet kunnen knuffelen en kussen, baby...' 

Ik zucht zachtjes en ik typ terug. 

'Pff, weet ik... De volgende keer moeten we het echt vertellen, als we met z'n allen zijn.' Stuur ik terug. 

Opnieuw begint Rein te typen, dus wacht ik zijn berichtje af. 

'Vanavond is Ashley weg, kom je dan naar mij?' 

Een glimlach verspreid zich op mijn gezicht. 

'Tuurlijk x'


Ik stop mijn telefoon weg en focus me weer op de film. 'Heb jij eigenlijk een jongen op het oog?' Vraagt Ashley, terwijl ze wat aan haar shirtje friemelt. Ik slik even. 'Nee, er zitten alleen maar lelijke jongens op mijn school.' Lieg ik, waarna ik zachtjes zucht. 

'Dat is dan wel jammer, want Rein en ik komen ook op jouw school.' Glimlacht ze. 'Omg, echt?' Ik glimlach blij. Ashley knikt hevig. 'Gelukkig hebben we eerst nog even vakantie.' Grinnikt ze. 

♡ ♡ ♡

'Doei, Ash. Veel plezier.' Ik geef haar een laatste knuffel voordat ze wegfietst. Ze zwaait nog kort naar me en al snel verschijnt ze om de bocht. 

'Is je moeder nog thuis?' Vraag ik zacht, zonder een blik te werpen op Rein, die inmiddels achter me is komen staan. 'Nee.' Antwoordt hij snel. 

Met een ruk draai ik me om en al snel belanden mijn lippen op de zijne. Hij tilt me op en ik wikkel mijn benen rondom zijn middel. 

'Weet je wel niet hoe moeilijk het was om je niet te zoenen, deze hele dag.' Zucht hij tegen mijn lippen aan, terwijl hij - met mij in zijn armen - de trap op loopt. 

Zacht zet hij mij op zijn bed neer en haalt zijn lippen van de mijne. 

'Ik heb je gemist.' Hij laat zijn vingers langzaam door mijn haren glijden en kijkt er bewonderend naar. 'Ik jou ook.' 

'Hoe gaat het echt met je?' Vraagt Rein, terwijl hij wat met mijn vingers speelt. 'Het gaat best oké. Sindsdien ben ik niet meer uit gegaan en ik kom 's avonds mijn huis niet uit. Maar ik voel me steeds beter, alhoewel ik nooit een dag heb wanneer ik niet denk aan wat er met Maxim gebeurd is.' Zucht ik. 

Rein drukt een kus in mijn haar. 'Ik ben trots op je.'

Ik speel met het bedeltje aan mijn bedelarmband, die ik van Rein heb gekregen. Onbewust glimlach ik er naar, wanneer ik terugdenk aan het moment dat ik het bedeltje kreeg. Die dag voelde ik me best kut, maar toen ik het bedeltje had gekregen, besefte ik dat Rein er niks aan kon doen. Dat ik niet bang voor hem moest zijn, maar voor Maxim. 

Glimlachend kijk ik op en ontmoeten zijn ogen de mijne. Ik weet dat hij aan hetzelfde dacht waar ik ook aan dacht. 

'Als je 's avonds je huis niet meer verlaat, moet je maar hier blijven slapen.' Glimlacht Rein schouderophalend. 

'Oh, wil je dat?' Vraag ik speels, terwijl ik wat met mijn wenkbrauwen wiebel. 

Rein grijnst en knikt hevig. Ik glimlach even. 'Daar kan ik geen nee tegen zeggen.' 

Laat je een vote en reactie achter? Dat zou ik leuk vinden. Liefs, K. 

Friends With BenefitsWhere stories live. Discover now