Part 65

637 18 0
                                    

{Jeniffer}

De auto komt tot stilstand, waarna Brandon de auto uitstapt en vervolgens mijn portier opent. Hij steekt zijn hand naar me uit, die ik glimlachend aanpak, waarna ik de auto uitstap. Ik geef zacht een kneepje in zijn hand en samen lopen we mijn school binnen, die prachtig is omgetoverd. Brandon brengt zijn lippen naar mijn oor, waardoor ik huiver. 'Je ziet er zo mooi uit.' Fluistert hij. Ik glimlach enkel en het bloed stijgt naar mijn wangen.

We lopen richting de aula, waar alles gebeurd. Er staan een aantal grote tafels met drank, eten en nog veel meer lekkers. De muziek buldert aangenaam door de ruimte en veel leerlingen zijn al aan het dansen op de dansvloer. 'Wil je wat drinken?' Vraagt Brandon. 'Graag.' Antwoord ik, waarna hij me verlaat om drinken te pakken.

Plots voel ik een hand op mijn onderrug, waardoor ik me omdraai. Sam staat achter me, ik heb hem al enorm lang niet meer gesproken. 'Hey.' Glimlacht hij, terwijl hij zijn blik langzaam over mijn lichaam laat glijden. 'Je ziet er prachtig uit, Jeniffer.' Complimenteert hij me. 'Dank je wel, jij ziet er ook leuk uit.' Antwoord ik, nadat ik zijn kleding bekeken heb. 'Je bent geslaagd, neem ik aan?' Vraagt hij. Trots knik ik, terwijl ik wat met mijn vingers speel. 'Gefeliciteerd! En jij maar denken dat je het helemaal verkloot had.' Grijnst hij. Lachend knik ik mijn hoofd. 'Ik ga dansen. Veel plezier vanavond en hopelijk spreek ik je snel.' Glimlacht hij, waarna hij een kus op mijn wang drukt en me verlaat.

Even later drukt Brandon een beker in mijn handen, waar ik gulzig een slok van neem. Ik verslik me bijna als ik voel hoe het brandende gloedje door mijn keel glijd. 'Jeetje, zit hier alcohol in?' Vraag ik aan hem. 'Ja? Tuurlijk.' Grinnikt hij. Ik rol mijn ogen en neem opnieuw een klein slokje van het sterke drankje. Hij had moeten vragen of ik iets met alcohol wilde, ik heb namelijk helemaal geen zin om dronken te worden vanavond.

Ik draai me om, waardoor mijn blik al snel valt op Rein. Automatisch verschijnt een glimlach op mijn gezicht, hij ziet er zo goed uit. Hij heeft een pak aan. Alhoewel ik sowieso een zwak heb voor mannen in een pak, overtreft hij alles. Het staat hem zo goed. De glimlach op mijn lippen sterft af, wanneer ik zie wiens hand hij vast heeft. Liv. Ze heeft een onwijs korte, strapless jurk aan die past bij Rein's stropdas. Ik rol mijn ogen en moet mijn best doen om niet te kokhalzen zodra Liv dichter mijn richting op komt.

Rein's blik valt na een tijdje op mij, waardoor een glimlach rond zijn lippen speelt. Hij laat zijn blik schaamteloos over mijn lichaam glijden, waardoor blosjes op mijn wangen vormen en ik onzeker aan mijn nagels begin te pulken. Zijn mond zakt open en de twinkeling is te zien in zijn ogen. Hij laat Liv los en komt mijn kant op, met zijn mond nog steeds open gezakt.

'I-ik. Wow, Jeniffer. Je ziet er echt prachtig uit, zo perfect. Die jurk staat je echt enorm mooi.' Stamelt Rein, terwijl hij mijn handen vastpakt en een kus op mijn wang drukt. Ik glimlach verlegen en geef zacht een kneepje in zijn handen. 'Je ziet er zelf ook niet slecht uit.' Knipoog ik. 'Dank je wel.' Glimlacht hij.

'Je bent met Liv, zag ik?' Mompel ik, meer als een vraag. 'Klopt, we hadden vanaf groep 3 al afgesproken dat ik haar mee zou nemen naar erom, als ik geen vriendin had.' Lacht Rein. Zonder dat ik het echt leuk vind wat hij zojuist zei, lach ik automatisch met hem mee. Bedoelt hij dat hij Liv eigenlijk niet had willen meenemen?

'Jij had mijn date moeten zijn, Jeniffer. Jij en ik. We zouden het perfecte koppel geweest zijn.' Zegt hij, met een trieste glimlach. Bijtend op de binnenkant van mijn wang, laat ik mijn handen stamelend. uit de zijne glijden. 'Ik heb Brandon.' Zeg ik zacht. 'Weet ik.' Zucht hij. Een ongemakkelijke stilte vindt plaats tussen ons. 'Nou, ehm, veel plezier nog.' Mompel ik zacht. Hij brengt zijn lippen richting zijn oor, waardoor zijn warme adem mijn wang strijkt. 'Jij ook veel plezier. Je ziet er echt adembenemend mooi uit.' Fluistert hij zacht in mijn oor. Al het bloed stroomt naar mijn wangen en ik onderdruk een grote glimlach. 'Dank je wel.' Met die woorden loop ik van hem weg en neem ik opnieuw plaats naast Brandon.

Friends With BenefitsWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu