Note (+spoiler novej kapitoly)

333 40 6
                                    

Nazdar baby! ♥

Áno, áno ešte stále žijem a dýcham :D 

Na začiatok, je mi veľmi veľmi (a ešte raz veľmi) ľúto, že som sa vyparila na takú dlhú dobu (cca tri mesiace) Neskutočne ma mrzí, že som tak šialene dlhú dobu nepridala novú kapitolu a všeobecne nepísala. Verte alebo nie, ale bez písania som sa necítila ako úplný človek a neustále mala výčitky svedomia kvôli Magical Love. No a dôvody prečo som nepísala... vlastne ani netuším, kde mám začať... 

Naposledy som Vám dala vedieť, že sa mi podarilo úspešne zmaturovať a že som na leto odletela do Londýna zabrigádovať :) Zapáčilo sa mi tu, práca nebola až taká náročná, Londýn, atmosféra veľkomesta, ten ruch, ľudia a život... to všetko bolo naozaj úžasné ♥ 

Ubehlo pár týždňov a ja som dostala ponuku, že tu môžem zostať na dlhšie... na pár mesiacov, pol roka, rok... Samozrejme bola som už prijatá na dve vysoké, jednu v Trnave a druhú v Dánsku a tak som netušila, čo robiť. Londýn bol mojím snom už od malička a život tu bol naozaj neuveriteľný... popravde, nevedela som si predstaviť vrátiť sa na Slovensko.

Po dlhom rozhovore s rodičmi sme sa dohodli, že si môžem dať rok odklad od vysokej školy, tak ako to robí veľa študentov a ten čas zostanem v zahraničí. 

Zatiaľ sa snažím užívať si život a mladosť plnými dúškami, aj keď mi šialene chýba domov a rodina. Už som si veľa krát poplakala a zvažovala či to za to vôbec stojí.

Mojím druhým veľkým snom bolo cestovanie a to sa mi tiež pomaly darí plniť. Začiatkom septembra odlietam na týždeň a pol do Paríža, takže sa neskutočne teším. Dokonca sa nám s kamoškou podarilo zohnať vstupenky do Disneylandu! 

Mrzí ma, že si tu takto vylievam srdce, ale je pol štvrtej ráno, takže mi to veľmi nemyslí a konečne prstami prechádzam po klávesnici a po mesiacoch píšem! 

Musím sa však znovu ospravedlniť, že som nepísala, ale život je tu taký rýchly, že nestíham absolútne nič. Buď spím, som v práci alebo v Londýne. Na Magical Love však neustále myslím, v hlave mám pokračovanie na celé desiatky kapitol...

Preto Vás chcem poprosiť, majte so mnou trpezlivosť a zároveň uistiť, ako som už povedala pred tým, Magical Love sa nikdy nevzdám lebo tvorí súčasť môjho života, či už starého na Slovensku alebo nového v Anglicku.

Zaprisahala som sa, že sa znovu pustím do písania, keď sa to tu upokojí a to sa práve stalo, takže očakávajte pravidelné pridávanie kapitol. A výhoda je, že ma v tom konečne nebude brzdiť žiadna otravná škola :D

Veľmi pekne ďakujem všetkým, ktorí hlasovali za túto poviedku a písali komentáre, ktorí boli aktívni aj keď ja sama som nebola, ktorí mi písali správy s otázkami či žijem a či Magical Love bude pokračovať. Všetko som videla, čítala, ale nestihala reagovať. Neskutočne ste ma však zakaždým potešili a dodali mi často potrebnej energie a radosti. Ďakujem ♥

Ak Vás môžem potešiť, pred hodinou som sa pustila do rozpísanej časti a tu je malý spoiler-

„Prečo nespíš, Meg?" zrazu mi do ucha zamrmlal chrapľavý chlapčenský hlas.

Otočila som sa k Potterovi a aj v tme dokázala vyhľadať jeho od spánku zastretý pohľad.

„Asi len nie som unavená."

Chlapec sa odo mňa odtiahol, ale len natoľko, aby sa pretočil na bok a mohli sme ležať tvárou v tvár. Na líci ma zahrial jeho dotyk ako mi z tváre odhrnul neposlušné pramene vlasov.„Sľubujem, že ťa ochránim."

Musela som sa pousmiať.

Nechápala som ako mi vždy dokázal čítať myšlienky, keď bol taký otrasný v oklumencii.

„Ale ako ochrániš všetkých ostatných?" zahryzla som si do pery. „Tam vonku sú ľudia, ktorí nemajú žiadnu šancu... Ak Voldemort vyhrá..."

„Megan..." prerušil ma a chytil za ruku. Pritiahol si ju k perám a jemne pobozkal.

Ako vždy pri našom fyzickom kontakte ma aj teraz zalialo príjemné teplo a búšenie srdca. „Zabudni na vojnu, zabudni na Voldemorta... teraz ťa mám pri sebe a v bezpečí a to je to najdôležitejšie."

Váhavo som sa prisunula bližšie.

Panebože, tak veľmi mi chýbalo písanie... asi ešte hodinu-dve pobudnem na notebooku a pôjdem spať až za svitania :D

Dúfam, že sa Vám táto krátka ukážka páčila ♥ 

Napíšte mi prosím komentáre, ako sa máte, ako žijete, aká som strašná, že nepridávam nove kapitoly, váš názor na tento spoiler, hocičo, len sa prosím ozvite... naozaj dúfam, že ste mi vy, čitatelia, nezutekali lebo sa asi rozplačem a to myslím vážne.

I love you all! ♥

P.S- Nová kapitola, ak sa to časovo podarí, bude niekedy na týždeň.

Sľubujem


*Magical Love (Harry Potter ff-ka)*Kde žijí příběhy. Začni objevovat