Note 4

237 28 0
                                    

Hi! :) 

Hlásim sa s novou poznámkou autora, kde Vás chcem len narýchlo pár vetami uistiť, že usilovne pracujem na novej kapitole. Pár dievčat sa ma pýtalo či budem s príbehom pokračovať ďalej a ako vždy hovorím a rovnako aj teraz, samozrejme, že áno ♥ ML je mojou súčasťou, rovnako i písanie a neviem si predstaviť, že by som s tým všetkým prestala. Odpoveď je nie. Nikdy.

Mala som však trochu náročnejšie obdobie, hlavne čo sa týka zdravotných problémov a v sobotu ráno odlietam domov na týždeň na Slovensko, takže sa neskutočne teším na rodinu a že si oddýchnem. Písať preto budem až keď sa vrátim do Londýna a novú kapitolu by som teda (ak sa podarí) mala pridať niekedy cez týždeň po tom.

Rada by som sa však poďakovala tak ako vždy za všetky vaše krásne povzbudzujúce komentáre, ktoré mi do života prinášajú svetlo, keď tápem v temnote ♥ Raz si plánujem všetky vytlačiť a polepiť stenu alebo vyrobiť knihu aby som ich vždy mala po ruke a pred očami ♥

Tak ako som minule písala, pomaly sa snažím pracovať aj na niečom vlastnom, zatiaľ mám však len plné poznámky v mobile a prvých pár kapitol vo Worde a poviem vám je to niečo úplne iné ako písať Magical Love :D Megan a Harry sú moja srdcovka, moja bezpečná záhrada na ktorej sa môžem hrať a šantiť a všetko ostatné je len strašidelné neprebádané územie, ale ak sa človek bude snažiť, semienka zasadí aj tam nie?

Opäť, ďakujem za úžasnú podporu a zdravím všetkých nových čitateľov, ktorí k nám pribudli. Naozaj som neskutočne vďačná za každého jedného človiečika, ktorý ML číta, hviezdičkuje a komentuje ♥

Držím palce v škole, práci i osobnom živote a vidíme sa pri novej kapitole!

I love you all! ♥  

*Magical Love (Harry Potter ff-ka)*Where stories live. Discover now