Note 2 (+spoiler novej kapitoly)

297 28 3
                                    

Ahojte!

Tak veľmi mi je ľúto, že som sa neozvala už taký dlhý čas, ale skôr ako ma zabijete (a verte, že Vás úplne chápem) ma prosím vypočujte. Viem, že som sľúbila pravidelné pridávanie, ale nakoniec sa to nedalo zvládnuť lebo absolútne nič nestíham. Odvtedy čo som pridala novú kapitolu, som sa dostala k písaniu až posledné 2 týždne čo je naozaj šialené, viem.

Keďže žijem v Londýne, pracujem a veľa cestujem, Magical Love si vytváram len v hlave a nemám čas dať na papier. Odvtedy, čo som sa naposledy ozvala som bola v Paríži a okrem iného aj v Bruseli a v Ríme a teraz sa chystám po Vianociach (neverím!) po pol roku domov za rodinou na Slovensko. Na február však už plánujem výlet do Amsterdamu! Konečne mám pocit, že žijem a dýcham a že sa mi pomaly plnia sny... 

Popravde Vám poviem, to tempo je vražedné, keď chcem stihnúť čo najviac, ale na Magical Love vždy myslím a v hlave mám už naplánované celé kapitoly od slova do slova.

Chcem sa ako vždy poďakovať za tú neskutočnú podporu, za všetky komentáre a hviezdičky ♥ Veľa z Vás sa ma pýtalo či ešte žijem a áno ešte stále som tu! :D

Môžem Vás však potešiť, že nová kapitola je z 90 percent napísaná a môžete ju očakávať najneskôr v piatok. Čo sa týka ďalších kapitol, budem písať vždy, keď sa bude dať a snažiť sa konečne začať pridávať normálne ako v minulosti. Naozaj dúfam, že sa to podarí čím skôr.

Ešte raz veľmi pekne za všetko ďakujem. Nebola by som tam, kde som teraz (hlavne psychicky) bez Vás a Magical Love.

Tak ako minule, aj teraz mám pre Vás pripravený malý spoiler č 1 novej kapitoly :) 

„Ja už nemôžem." zamrmlala som unavene a zabuchla učebnicu Obrany proti čiernej mágii pre siedmy ročník.

Už ráno na mňa zaútočila silná migréna a celý deň som buď bola zhrbená pri starých zväzkoch alebo trénovala so Siriusom.

Vyvoleného som vôbec nevidela. Po raňajkách zmizol cvičiť kontrolu mysle so Snapom a vrátil sa len pred hodinou, nasrdený a zamračený.

„Ja tiež nie." zavrčal a odhodil brko niekam za seba. „Mám pocit, že sa každú chvíľu zbláznim."

Pomasírovala som si spánky, ale bolesť hlavy nemizla „Už len týždeň."

Pri mojich slovách som však namiesto úľavy, pocítila príval strachu. Čím viac som zaklínadiel ovládala, tým viac vo mne narastali obavy.

„Už len týždeň." zopakoval po mne Potter a zavrel oči. „A čo potom? Čo sa stane, keď prejde týždeň? Zastavíme Voldemorta? Prestanú zomierať nevinní ľudia? Skončí vojna?!"

„Získame proroctvo." zašepkala som „Aspoň sa o to pokúsime."

Chlapec otvoril oči a venoval mi dlhý skúmavý pohľad.„Ešte stále by si z toho mohla vycúvať, Meg. Každý pochopí, ak..."

„Harry." prerušila som ho, postavila sa a presunula k jedálenskému stolu, kde sedel. „Vieš, že je to nemožné... je to moja vojna rovnako ako tvoja. Som súčasťou tohto šialenstva, lebo si ňou aj ty."

Potter si ma k sebe pritiahol a ja som klesla do jeho lona. Objal ma zozadu okolo pása ako som vyčerpane položila hlavu na rameno a zavrela oči.

Bol to neopísateľný pocit.

Každou chvíľou som ho viac a viac milovala a to, že ma objímal a držal, mi spôsobovalo závraty.

„Musíš byť opatrná, Megan." zašepkal mi do ucha. „Nemôžem ťa stratiť... nemôžem."

„Aj ty." cítila som ako pomaly zaspávam, jeho náruč bola príjemná a horúca, no prinútila som sa udržať pri vedomí. „Nemusíš byť vždy najväčší hrdina, Harry."  

spoiler č 2

„Megan!" zajačal vlkolak ako ma chytila svojimi mrtvolnými prstami a obmotala ich okolo zápästí.

Od šoku som nedokázala ani ceknúť, mala som totiž pocit, že každú chvíľu zamdliem.

Zízala na mňa veľkými sivými očami a mne po chrbte prebehli zimomriavky.

Lupin na ňu vyslal zaklínadlo, ale nič sa nestalo a ona naďalej pokojne stála obkľúčená tromi členmi rádu a držala ma vo svojom zovretí.

„Megan Fosterová." zasyčala mi do ucha a ja som zaskučala.     

Tak dúfam, že som Vás aspoň trošku nabudila a prosím nezanevrite na mňa a napíšte mi čo si o tom myslíte. Naozaj budem nešťastná ak zistím, že sa mi všetci moji úžasní čitatelia postrácali :(

I love you all! ♥

*Magical Love (Harry Potter ff-ka)*Where stories live. Discover now