Note ♥

163 18 8
                                    

Ahoj! ♥

Na začiatok, je mi veľmi ľúto, že som sa šialene dlho neozvala (tak ako je u mňa už veľmi zlým zvykom) ale posledné týždne som mala naozaj hektické obdobie plné problémov a teda sa to podpísalo aj na mojom písaní. Život je raz taký, človek je hore a potom dole a tak sa to točí dookola. 

Čo sa týka mňa, stále som v Londýne, buď v práci alebo zavretá doma (už to trvá takmer rok a človeku z toho začína pomaly ale isto preskakovať) a snažím sa po kúskoch písať Magical Love. 

Zároveň však ale pracujem, tak ako som Vám už spomínala, na svojej úplne prvej vlastnej knihe a mám s ňou naozaj veľké plány ♥ Neviem sa dočkať kedy sa k príbehu a do môjho vlastného vymysleného sveta dostanete a zamilujete si ho spolu so mnou. Môžem Vám len prezradiť, že patrí do žánru fantasy (ako inak? :) a myslím, že ak sa vám páči Magical Love, tak dáte šancu aj mojej úplne vlastnej tvorbe. 

Ešte má však čaká dlhá cesta, keďže sa nachádzam v polovici a poslednú dobu sa kvôli tomu šialenému obdobiu veľmi nehýbem, ale vy viete, že môj najväčší sen bol písať a vytvoriť niečo vlastné a ja urobím čokoľvek aby sa mi to nejako už podarilo.

Môžem Vám však sľúbiť, že Magical Love je moja najväčšia srdcovka vôbec a keďže mám konečne trochu voľna, budem písať ako o život :) Novú kapitolu môžete čakať behom týždňa ♥

Veľmi, naozaj veľmi ste mi chýbali, (dokonca som si minule pred spaním čítala všetky vaše komentáre) a budem šťastná ak sa mi ozvete ako sa máte ♥ 

I love you all! ♥


*Magical Love (Harry Potter ff-ka)*Where stories live. Discover now