Note 3

234 33 3
                                    

Ahojte!

Je mi veľmi ľúto, že som sa znovu dlhšie neozvala s novou kapitolou, ale posledné obdobie som mala trochu hektické. Bola som v tom Taliansku a potom dosť dlho chorá a ťahalo sa to so mnou celé týždne a vtedy sa mi naozaj vôbec nedarilo písať :/ Všetko som neustále mazala. A potom som znovu po mesiacoch letela domov na Slovensko na 2 týždne k rodine... Plus toho mám teraz naozaj veľa v práci takže väčšinou hneď zaspím po tom čo v noci prídem domov.

Posledné dni som však pozbierala trochu energie a usilovne pracujem na novej kapitole aj keď niekedy od vyčerpania odpadnem na klávesnici od notebooku a preberiem sa cca o dvadsať minút neskôr :D

Rada by som sa však poďakovala za vaše komentáre, ktoré ma neustále povzbudzujú a ťahajú dopredu. Ste neskutoční. Bez Vás by to celé nemalo žiaden zmysel a vy my dodávate elán a chuť písať a pravidelne sa vracať do sveta Megan a Harryho bez ktorých si popravde už nedokážem predstaviť svoj život. 

Verte mi či nie, vždy keď mám niekedy dlhú chvíľu, predstavujem si pokračovanie príbehu, vymýšľam čo ďalej a teším sa ako to napíšem. Ako som totiž už asi tisíckrát povedala, písanie je moja súčasť a ak si konečne nájdem viac času, želám si aby som sa tomu venovala na 100 percent a vytvorila svoj vlastný svet a nepožičiavala si len ten od pani Rowlingovej.

Fajn, tak dosť toho rozplývania. Sú 4:00 hodiny ráno a ja o chvíľu vstávam :D

Btw. nová časť bude na svete do konca týždňa takže sa máte na čo tešiť ♥ (len dúfam, že ste naladení na Vianoce aj uprostred horúčav v júni :D) 

Ešte raz ďakujem za úžasnú podporu ♥

I love you all! ♥

*Magical Love (Harry Potter ff-ka)*Where stories live. Discover now