f o u r t e e n

2.9K 100 1
                                    

○○○

◇TODAY◇
London, airport

Tudom, már nagyon unjátok ezt az egészet, de ígérem nem sokára a végére érek. Már igazán nem sok van hátra. Utálok visszaemlékezni arra a napra, amiről most mesélni fogok. Egy pillanatra tönkre ment minden. Bár ez nálam nem újdonság. Szóval ismét kreáltam magam köré egy jó nagy balhét. Tudtam, hogyha valami félre csúszik ezen az estén, akkor mindenki rólam fog beszélni és mindenki tudni fogja, hogy mit tettem. Rólam fognak szólni a pletykák és én leszek a központi téma sok osztálytársam és évfolyamtársam beszélgetése során. Tudtam azt is, hogy sokan aláznak majd meg, de mégis attól féltem a legjobban, hogy Sean mit fog szólni. Kiakadtam. Szép volt az egész, amíg nem tudta senki. De örökre semmi nem maradhat titok.

○○○

◇2014.08.31.◇
Boston

- Megjöttem - hallottam meg Ethan hangját a földszintről.

- Gyere fel - szóltam le neki, mivel anya nem volt otthon. A fiú felbattyogott a lépcsőn, majd a szobámban kötött ki.

- Mizu, Blaire? - ölelt meg, majd ledobta magát mellém, az ágyamra.

- Nincs kedvem este menni - jelentettem ki. - De Sean ragaszkodik hozzá.

- És neki semmire nem mondassz nemet - forgatta meg a szemét.

- Te is tudod, hogy miért - sóhajtottam fel kínomban. - Akárhányszor teszem meg, bűntudatom lesz és kiakadok, hogy valahonnan megtudja.

- Már majdnem egy hónapja történt az a csó..

- Ethan.. - dobtam meg egy párnával. - Shhh. Mondom ne beszéljünk erről.

- Ugyan ki hallja meg? - Felnevetett, majd elővette a telóját.

- Akkor se mondd, főleg ne nevess rajta - Nagyon rosszul esett, hogy nem vette komolyan ezt a helyzetet és néha csak poénnak használta.

- Oké, bocsánat - mondta megadóan és megsimította a kezem. - De úgyis jössz, szóval készülj fel, hogy egy helyen lesztek mind a hárman.

- Ezért nem akartam menni - sóhajtottam fel. - Ki tudja Cole mekkora szemét. Lehet, hogy direkt kiprovokálja a helyzetet.

- Szerintem annyira ő sem hülye, hogy magára haragítja Sean-t.

- Hidd el, hogy nagyon beteg. Bent álltunk a szobában és megint lesmárolt, mikor arról beszéltem neki tíz perce, hogy felejtsük el - ráztam meg a fejem. - És mi van, ha Craig mondja el? Ő is látta.

- Craig jó fej - tiltakozott Ethan. - Ha azt mondta, hogy nem mond semmit, akkor szerintem betartja. Utálja, ha valaki hazudik a társaságban, úgyhogy nem valószínű, hogy neked hazudott.

- De lehet pont, ezért mondja el. Mert utál hazudni. Mert így Sean-nek hazudik - Felültem az ágyon és legszívesebben kitéptem volna szálanként az összes hajam.

- Ne parázd túl, mert az feltűnő. Ne kerüld olyan nagyon Cole-t. Csak annyira, ami még nem feltűnő. Ne tapadj nagyon Sean-re, de ne is legyél távol tőle sose.

- Jaj, de most emiatt parázok majd. Olyan stratégiákat tolsz, hogy ezen is idegeskedhetek.

- Minden oké lesz. Elmész Sean-nel, ellesztek egy darabig, aztán eljöttök.

- Nem együtt megyünk. Ő kicsivel hamarabb megy, mert segít valamiben a fiúknak - javítottam ki a fiút, majd felálltam és a szekrényemhez mentem.

j u s t  f r i e n d s ? ✔️حيث تعيش القصص. اكتشف الآن