t h i r t y - n i n e

1.9K 93 22
                                    

TODAY
London, airport

Azt hiszed, hogy Te vagy a legrosszabb? Hogy Te vagy az, aki mindent tönkretesz? Hogy egy önző picsa vagy? Egy hülye kurva? Melyiket érzed? Vagy az is lehet, hogy egyben összeset. Az a leggyilkosabb kombó. Felejtsd el. Ne határozd be magad egy hibád után. Láss a dolgok mögé. Tapasztalj. Gyere rá magadtól és ne hagyd magad, mert ha Te hiteted el magaddal, hogy Te vagy a rossz, akkor másnak is lehetőséget adsz arra, hogy ugyanezt tegye veled.

2015. 01. 17.
Boston

- Inni fogsz? - igazítottam meg a lábamra simuló harisnyát, majd beledugtam lábaimat az anya szekrényéből lenyúlt magassarkú cipőbe.

- Muszáj lesz - morogta az ágyamon fekvő Cole, aki már lassan egy fél órája csak szenvedett és várt az indulásra. - Nem bírom melletted józanul, ha ebbe a ruhában billegsz egész este - pillantott fel mobiljából, mire ösztönösen elmosolyodtam.

- Akkor sétálunk? - álltam meg az ágy előtt és kérdőn bámultam a most is tökéletesen festő barátomra.

- Eléggé élvezném azt a sétát - vigyorgott rám pimaszul. - De nem. Béreltünk a fiúkkal egy limuzint - rántotta meg a vállát. - Mégis csak egyszer van szalagavatónk az életben. 

- Jézus, nem aprózzátok el - kulcsoltam ujjaimat a kilincsre.

- Bár lehet meggondolom, hogy megengedjem e, hogy beszállj a sok kanos idióta közé - tápászkodott fel.

- Ilyen féltékeny lettél? - pakolgattam lábaimat a lépcsőkön.

- Azt nem mondanám, de látom, hogy kibaszott jó a feneked ebben a ruhában - ért utol, hátulról hozzám simult és tenyerét fenekemre csúsztatta.

- Volt kitől örökölnie - sétált ki anya a mosókonyhából egy adag vizes ruhával.

- Anya - rivalltam hirtelen a nőre.

- Jó estét, Kate - vakarta meg kínjában a tarkóját Cole.

- Sziasztok, drágáim - mosolygott tovább és pakolászni kezdett. - Érezzétek jól magatokat.

- Szia, Anya - intettem neki és az ajtó felé siettem. - Ez rohadt gáz volt - susogtam Cole-nak már a bejárat előtt.

- Blaire, az én cipőm van rajtad? - hallottam meg a nő hangját mögöttem.

- Semmiképp sem, Anya - léptem át a küszöböt olyan gyorsan, ahogy csak tudtam és elhagytuk a házat. - Nincs valami meleg - leheltem egyet, hogy meg is bizonyosodjak róla, hogy durván hideg van.

- Fel kellett volna öltözni - kacsintott Cole, majd belebújt a kabátjába és megigazította a rajta lévő fekete ing ujját.

- Felvehetek egy nadrágot, ha gondolod - tekertem körbe magamat kezeimmel, hátha enyhítem a vállaimat érő maró hideget.

- Szerintem tudod mit gondolok - morogta, miközben halványan rám pillantott. - Rohadt nehéz lesz így kibírnom az estét - nyúlt a telefonjáért.

- A másik csajod nem jön? - gondolkodtam el viccesen.

- Megkérdezhetem, ha gondolod - villantott egy pimasz mosolyt, majd pötyögni kezdett. - A Te pasid?

- Ő ott lesz - bólogattam meggyőzően, továbbra is a szerepemben maradva. - De ne aggódj, szóltam neki, hogy ma veled kell lennem - biggyesztettem le ajkaimat.

- Ja, jó. Köszi, jó fej vagy - válaszolt, majd zsebébe csúsztatta a készüléket és össze dörzsölte tenyereit. Kabátban, hosszú famerben és egy zárt cipőben el tudtam képzelni, hogy mennyire fázott. Gondolom... - Mindjárt itt vannak.

j u s t  f r i e n d s ? ✔️Where stories live. Discover now