t w e n t y - s e v e n

2.2K 91 8
                                    

TODAY
London, airport

Ha valamit megtiltanak, az neked kell. Nem tágítassz mellőle. Tudod, hogy nem kéne, de azt érzed, hogyha nem teszed, akkor vége mindennek. A következmények az ajtó előtt várnak, de azért te belépsz a házba és megteszed. Mégis meglepetten jössz ki és veszed tudomásul, hogy a karma az egy igenis nagy kurva. Mert az ember mindent visszakap. Mindent...

2014. 11. 15.
Rochester

A városban tett rövid sétánk csodálatos volt. A levegő kellemes volt, a nap sugarai lágyan csiklandozták a ruha alól előbukkanó bőrömet, miközben a szél, mégis vadtáncra invitálta immáron kócos tincseimet.

Mire visszaértünk a szállásra már az ég sötétedett és a nap is az Ontario távoli oldalába süllyedt lassan. A fiúk a tábortűzhöz készülődtek, míg a lányok plédeket és párnákat kerestek. A barátnőm éppen Rebeccával vitatkozott valamin, mikor megálltam mellettük.

- Segíthetek valamit? - pillantottam körbe.

- Valami csaj jöjjön már el velem piát, meg valami kaját venni estére - sétált közénk Cole.

- Igen, segíthetsz - tárta szét a karját Rebecca. - Itt a lehetőség - mutatott a minket vizslató fiúra.

- Inkább maradnék itt. Keresek még párnákat - indultam el a helyiség másik felébe.

- Ha rajtam múlik akkor mindenki sört iszik - rántotta meg a vállát Cole, majd hátatfordított.

- Felveszem a cipőm - szólt Amanda, majd elindult utána.

- Köszönöm - küldött egy puszit neki a levegőben Cole, majd tovább ment.

Tudtam, hogy Cole Walkernek teljesen mindegy, hogy kiről van szó, csak legyen két, "mellnek" nevezendő dolog, valamint egy számára megfelelő "lyuk" a testén és teljesen jó. Ez volt ő. A maga sármjával és lehengerlő stílusával pedig ezt meg is kapta mindenkitől, akitől csak kérte.

Az este igazából úgy kezdődött, hogy a megvásárolt alkohollal és cuccainkkal leültünk a tűz köré és újra Amandának szenteltük figyelmünket.

- A következő játékkal elkezdhetünk hangolódni az estére. A játék lényege, hogy elkezdünk számolni. 1, 2, 3 és így tovább. A fontos, hogy sorba menjünk. És, ahelyett, hogy a 7et vagy többszöröseit kimondanánk, egy olyan szót kell mondani, amit mindjárt közösen kiválasztunk. Ha valaki eltéveszti, akkor mindenkinek le kell húznia a poharában található italt, ami szerintem vodka legyen.

- Ez jó bonyolult játék - sóhajtott fel Adam.

- Mi legyen a szó? - nézett körbe kíváncsian Nancy.

- Legyen egy olyan szó, amit mindenki szeret - gondolkozott el Nana.

- A szex. Azt mindenki szereti - szólalt meg Thomas, akiről megtudtam, hogy a csapat egyik meghatározó tagja.

- Felőlem - rántott vállat Nana, majd elkezdett számolni. Amandával együtt a körben 31en voltunk. Az elsőt hetest persze nem mondta ki a soron következő és még a 14esnél is sikerült továbblépnünk, de drága barátnőm eltévesztette, ezért a 21. szám kimondása után, mindenki lehúzta a poharában nyugvó átlátszó italt. A keserű vodka marta a torkomat, de úgy láttam ezzel nem voltam egyedül. A hozzám közel ülő Christy is fintorogva tette le poharát. Sean egyszerűen lehúzta a maró alkoholt és újabb körért nyújtotta poharunkat. Hát persze. Ez még csak az első volt.

A 35. számnál Thomas következett, aki körbenézett, majd elgondolkodott.

- Szarok bele, 35. Igyunk már, mert ezt így sosem érezzük meg - öntötte szájába poharának tartalmát. És a fiúk innentől így játszottak. Mi lányok tartottuk magunkat a szabályokhoz, de a 70-et kimondó Cole sem kegyelmezett.

j u s t  f r i e n d s ? ✔️Where stories live. Discover now