"Parazit"

2.3K 174 186
                                    

Merak edene Multimedia Victor. Tam bir çikolata yicemmm.

"Birlikte yaşam adı altında 3 türlü yaşama şekli vardır. Mutualizm, kommensalizm ve parazitlik. Mutualizmde her iki taraf da fayda sağlar, kommensalizmde bir taraf yarar sağlar ama parazitlikte bir taraf mutlaka zarar görür bunu biliyor muydunuz?"

Victor hala kucağımdaydı ve ikimiz de Magnus'a anlamaz gözlerle bakıyorduk.

"Şu an parazitlik örneği görüyorum karşımda. Ayrılın hemen!"

Öyle gür sesle bağırmıştı ki... Victor hızlıca üstümden kalkmak zorunda kalmıştı.

"Aslında bence mutualizmdi." Dedim sırıtarak. Bunun üstüne Magnus bana son derece sert bakışlar atmıştı.

"Victor, şu gördüklerimi eğer ki benimle yapsaydın uzun süre şirkette çalışmana izin verirdim. Ama ne yazık ki iş yerimde benden başkası ile yiyişmek yasak olduğundan kovuldun. Tek günlük bir tazminatın varsa muhasebeden alırsın."

"Tamam anlıyorum kurallar yüzünden kovuldum ama bir şeyi merak ediyorum. Yiyişen tek kişi ben değildim. Neden Alec kovulmuyor. Bunu istediğimden değil ama sadece merak ettim."

"Cevap veriyorum. Birincisi istediğimi kovar istediğimi işte tutmaya devam ederim. Bu senin problemin olan bir durum değil. İkincisi buradaki parazit sensin Victor. Az önce yaptığın ile Alec'e büyük zarar verdin farkında değilsin."

Victor bana dönüp "Sana nasıl bir zarar verdim merak ediyorum. En fazla tahrik edip öylece bırakmam sana zarar vermiş olabilir." Deyip göz kırpmıştı.

Açıkçası hiçbir şekilde tahrik olmamıştım ama Magnus'u sinir etmek için çapkınca gülümsedim.

"Senin yüzünden büyük ihtimalle ağır bir ceza alacağım, zarar derken onu kastediyor."

Victor anladığını belirten bir şekilde kafa sallayıp Magnus'a çevirdi kafasını.

"Gidecek misin Victor, yoksa ben senin için özel bir araba mı çağırayım? Mesela cenaze arabası gibi. Eminim ölüm esmer tenine çok yakışırdı."

"Yok efendim kendim giderim ben." Diyerek az önce dağıttığım saçları düzeltti ve sonrasında bana göz kırpıp kapıdan çıktı.

Bense sandalyede keyifle yayılıp Magnus'u izlemeye başlamıştım.

"Kovulmama nedenim konusunda yalan söylediniz, iyi seks yapıp sizi iyi tatmin ettiğim için beni şirkette tutmaya devam ediyorsunuz diye hatırlıyorum. Yanlış mıyım?"

"Söze çok takılmış gibisin."

"Sizin adınıza üzüldüm, Victor iyi öpüşüyordu. O da sizi en az benim kadar tatmin edebilirdi.

"Ama o yanlış bir seçim yapıp tercihini senden yana kullandı. Çok yanlış bir seçimdi."

Sesindeki tehditi hissetmiştim resmen.

"Tam olarak hangisi yanlış seçimdi? Sizi seçmemiş olması mı yoksa beni seçmiş olması mı?"

"Yine sınırını aşıyorsun Alec!"

"Sınırımı aşıyor muyum?" Diyerek masaya vurdum ve ayağa kalktım. "Siz az önce sınırı aşmadınız mı? Benim de bir gururum var farkında mısınız bilmiyorum. İlk defa hayatımda birisi ile yattığım için pişmanlık duyuyorum, beni sürekli buna pişman ediyorsunuz. Beni kovun da bitsin bu muhabbet çünkü bundan sonra sizinle asla cinsel bir yakınlık içine girmeyeceğim. Bunu yapmayacağım için beni şirkette tutmanız için bir sebep göremiyorum ortada."

Stuck in the DarkWhere stories live. Discover now