{Kapitel 9}

4.1K 30 8
                                    

NOAHS PERSPEKTIV

Jag springer snabbt upp för trappan till övervåningen när jag får höra av Rick (bartendern) att Eric bar upp Allison till övervåningen och att hon var helt jävla borta från alkohol. Jag rusar i korridoren bland alla dörrar när jag hör ett skrik från dörren näst längst bort i korridoren.

Jag springer dit och sliter upp dörren. Där ser jag Allison i bara underkläder och Eric som våldsamt försöker få av henne dom. Jag sliter bort honom från henne och smäller in honom i väggen.

"Asså, Noah... att du alltid ska förstöra allt roligt. Jag skulle ju precis knulla skiten ur din lilla slampa" säger han och torkar bort blod från läppen. Jag slår till honom igen innan jag släpper honom.

Jag springer snabbt fram till sängen där Allison ligger tätt intill väggen och skakar.

"Ali, titta på mig babe" säger jag lugnt och tar bak hennes hår. Hon tittar sakta upp och jag ser att hennes ögon är rödsprängda och fyllda med tårar.

"Tack så så mycket" säger hon med en tyst och sprucken röst och kramar om mig. Jag blir först förvånad men kramar sen tillbaka.

Jag drar av min tröja och ger den till henne. Hon sätter långsamt på sig den och den räcker ner till en liten bit över hennes knän så hon visar inte allt för mycket.

"Kom, vi åker hem nu" säger jag till henne och tar tag i hennes lilla midja för att stöda henne när hon går.

Vi kommer fram till bilen och jag hjälper henne in i den. Bilfärden är tyst, men inte den stela sortens tystnad utan den sköna sortens.

Jag kollar åt sidan på Allison lite då och då. Hon är så vacker. Med hennes fina gröna ögon och hennes långa, bruna hår som ligger platt över axlarna. Hon tittar ut genom fönstret och hennes blick är tom.

"Dom krockade" säger hon från ingenstans. Jag stannar bilen och vänder mig mot henne. Jag tittar djupt in i dom vackra gröna ögonen.

"Vilka då?" frågar jag även om jag redan vet vilka hon menar.

"Min mamma och pappa" mumlar hon tyst. Åh vad jag önskar att jag kunde berätta för henne.

"Du vet att jag alltid finns här om du någon gång behöver prata med någon va?" frågar jag henne och ler lite.

"Mmm" är allt hon svarar och vi fortsätter att titta in i varandras ögon. Jag tror aldrig att jag sätt så vackra och mystiska ögon i hela mitt liv.

Min blick vandrar ner till hennes läppar och sedan till hennes ögon igen. Hon biter sig löst i läppen innan hon böjer sig fram och kysser mig. Jag kan känna hur hela min mage bubblar av längtan.

Vi drar ifrån och hon vänder sig mot fönstret igen. Jag startar bilen och fortsätter köra hemåt. Efter en kort stund är vi framme och jag springer snabbt till andra sidan bilen för att hjälpa henne ut.

Vi går in i huset och upp för trappan och går direkt upp till hennes rum.

"Eh, Noah? Kan du sova med mig inatt? Jag vill inte sova själv." frågar hon blygt och tittar ner i golvet.

"Okej" svarar jag och stänger dörren till hennes rum.

Jag drar av mig kläderna och lägger mig i sängen. Sen lägger hon sig och vi somnar snabbt den natten.

One last touchWhere stories live. Discover now