{Kapitel 25}

2.9K 26 0
                                    

NOAHS PERSPEKTIV

Klockan är nu 03;00 och Sarah kom hem för fyra timmar sen men det är fortfarande inget spår av Allison. Tänk så följde hon verkligen med någon från klubben hem? Nej, det får hon inte ha gjort... hon, får bara inte har gjort det.

Jag sitter i soffan i vardagsrummet och kan inte koncentrera mig alls. Kommer hon ens komma tillbaka? Jag känner hur klumpen av oro växer i magen när jag tänker på att förlora henne... igen. En varm tår rinner långsamt ner för min kind mem jag torkar snabbt bort den.

Plötsligt hör jag hur ytterdörren öppnar sig och nån kommer in i hallen och trillar nästan omkull. Allison.

Jag är snabbt uppe på fötter och kommer till hallen. Så fort som jag lägger ögonen på tjejen jag en gång älskat... nej, som jag fortfarande älskar försvinner oron och ilskan och jag kramar henne snabbt.

"No- Noah?" Jag släpper kramen och tittar på henne. Hon är helt jävla borta.

"Kom, vi ska få dig i sängs." Jag lyfter upp henne i brudställning och bär smidigt upp hennes lilla kropp upp för trappan till mitt rum.

Så fort som jag lagt ner henne i sängen så sätter hon sig upp och masserar sina tinningar. Jag drar av mig tröjan och byxorna och gör mig redo att gå och lägga mig.

"Jag hade inte sex med någon." Jag kollar bak på henne och känner en lättnad långsamt sprida sig igenom min kropp.

"Jag sa bara så för att jag visste att du skulle bli arg, jag vill inte ha sex med någon annan... än dig." Hon drar av sig sin klänning och ställer sig ostabilt upp och närmar sig mig.

Hon är full och gud vet vad mer. Jag kan inte göra det här mot henne. Det är inte vad hon vill.

"J-jag vet att du tänker att det här inte är vad jag vill... men tro mig, det här är det ända jag velat sen dagen jag lämnade dig." Nu står hon bara några centimeter ifrån mig och vi andas samma luft.

Hon ställer sig på tår och kysser mig passionerat på läpparna. Jag besvarar kyssen och utan att veta vad som händer ligger vi plötsligt på sängen och smeker varandra.

Jag smeker hela hennes tatuerade kropp samtidigt som jag tar bort de sista tygbitarna som täcker hennes kropp och det tar inte lång tid innan jag tränger mig in i henne och hon stönar mitt namn som aldrig förr, fyfan vad jag har saknat henne.

Hela henne.

One last touchWhere stories live. Discover now