{Kapitel 60}

2K 23 9
                                    

ALLISONS PERSPEKTIV

Där står han. Mannen i mitt liv. Som jag aldrig trodde jag skulle få se igen. Pappan till mina två barn. På ett ben. Framför mig, och undrar om jag vill vara hans för alltid.

Vill jag verkligen det? Kommer han vara trogen? Tänk om han tröttnar på mig? Alla dessa tankar poppar upp i mitt huvud när jag tänker på vad som kan hända. Men de konsekvenserna får vi ta en annan dag.

"Ja Noah, ja det vill jag!" svarar jag glatt med glädjetårar som rinner ner för mitt ansikte. Han ställer sig snabbt upp och kramar om mig hårt.

"Jag har ingen ring just nu baby, men jag ska fixa den finaste och dyraste till dig." viskar han sensuellt i mitt öra.

Han böjer sig mot mitt ansikte och våra läppar möts i en underbar och passionerad kyss. Vi drar oss ifrån varandra men håller fortfarande hand medans vi ropar på en taxi som tar oss direkt till hans hotell.

När vi väl är framme vid hotellet så åker vi upp till Noahs rum och innan vi ens har hunnit att stänga dörren så är Noah redan och kladdar på mig.

"Fyfan vad jag har saknat dig." mumlar man medans han knäpper upp sin skjorta och börjar dra i min klänning.

"Fyfan vad jag har saknat allt med dig. Din doft, dina läppars smak, din närvaro, ditt skratt, och känslan när jag trycker mig hårt in i dig." viskar han samtidigt som han kysser mig och fler plagg försvinner.

Tillslut står vi kvar där helt nakna innan vi båda faller ner i sängen. Jag känner hur hans fingrar börjar leta sig ner till min öppning innan han snabbt trycker in två fingrar och jag ger ifrån mig ett njutningsljud.

Efter en stund när jag är våt nog kan jag känna hans skaft mot mig och med en hård stöt så är han i mig och börjar trycka sig in och ut ur mig snabbt som attans.

Jag stönar hans namn som aldrig förr. Och aldrig förr har jag kommit så många gånger som inatt. Och fler sånna nätter ska det bli.

One last touchDär berättelser lever. Upptäck nu