{Kapitel 58}

1.9K 23 20
                                    

NOAHS PERSPEKTIV

Jag är så förbannad just nu. Så hiiimla arg. Hur kan hon bara stå där borta och dansa men en okänd kille??? Hon sneglar mot mig ibland då och då men för det mesta så står hon och trycker sig mot killen och kollar på honom.

Okej, det är inte så konstigt med tanke på de tre halvnakna tjejerna framför mig men det är inte samma sak. Hon var faktiskt otrogen mot mig när jag trodde att jag kunde lita på henne som mest. Och sedan så fejkade hon sin egen död och lämnade mig ensam med Harper. Så äckligt gjort av henne.

Jag vänder bort blicken i typ tre sekunder men när jag väl tittar tillbaka på Allison ser jag hur killen hon stod och dansade med står med ryggen mot mig och hånglar vilt med någon. Klart det är Allison.

Utan att tänka så tar jag en av de tre tjejerna som dansar runt mig och börjar hångla passionerat med henne. Jag sneglar åt Allisons håll men då ser jag Allison springa gråtandes mot utgången men att killen fortfarande står kvar och hånglar med någon. Det var alltså inte Allison han hånglade med.

Hur dum får man vara?

Snabbt släpper jag tjejen och springer efter Allison.

"Allison! Vänta!" ropar jag så fort som jag sätter min fot på den asfalterade trottoaren utanför nattklubben.

"Varför? Varför ska jag vänta på dig Noah? Så jag kan bli sårad om och om igen? Vad är det egentligen jag ska vänta på? Att du ska bestämma dig om du vill ha mig eller inte?" skriker hon över hela gatan.

"Är det jag som ska bestämma mig? Det är du som är fucking osäker i vårat förhållande, det är tamejfan du som ska bestämma dig för vad du känner! Men så som det ser ut så verkar du inte vara intresserad av mig alls, du kanske aldrig har varit intresserad av mig, är allt det här en lek för dig?!" skriker jag tillbaka på henne.

"Vad fuck är det du pratar om?" hon viftar kraftigt med armarna om sig, som om hon inte hade en aning om vad jag snackar om.

"Ja, tror du jag är dum eller? Olivia berättade för mig att din son, har en pappa som bor i USA. Var ärlig. Var du otrogen mot mig? Var det därför du stack? För du fick reda på att du var gravid och du visste att jag inte var pappan till barnet?" slank det ur mig.

Hon tittar på mig med hakan släpandes i marken som om jag vore dum i huvudet.

"Är du helt jävla dum i huvudet. DU är pappan Noah, DU bor i USA! Och nej, allt jag har sagt till dig är sant, jag fick reda på vem du var efter att Adrian föddes och vi gjorde dna test på honom!"

Va?

One last touchWhere stories live. Discover now