{Kapitel 64}

2K 24 4
                                    

NOAHS PERSPEKTIV

Adrian har äntligen somnat och Harper tittar på nån film på tv;n som finns här. Allison är påväg till hotellet igen. Jag vet inte riktigt vad det var hon skulle göra men jag litar på henne.

Mina tankar avbryts av att det knackar på hotelldörren. Jag går fram till dörren och öppnar den, och som jag trodde så står Allison på andra sidan med ett stort leende på läpparna innan hon kommer in och ger mig en passionerad kyss.

"Hur går det med Harper och Adrian?" frågar hon när vi drar ifrån.

"Jättebra, hur gick det för dig? Vad gjorde du?" svarar jag och hon fortsätter in i rummet.

"Det gick bra, jag skulle bara lämna lite saker hos en vän." svarar hon utan att möta min blick. Hon ljuger.

"Aha okej, vi flyger hem imorgon och vi skickar folk som hämtar era saker sen också." säger jag och släpper det faktum att hon döljer något.

"Okej, låter super." hon ler mot mig och kramar Adrian och Harper.

Jag går fram till henne och kramar henne bakifrån.

"Jag har bett Alec ta hand om barnen ikväll, så vi får vara lite själva." viskar jag i hennes öra och hon nickar långsamt innan hon vänder sig om och kysser mig igen.

"Vad hade du tänkt dig då?" frågar hon tyst och flinar mot mig.

Jag ger henne en blick innan jag släpper henne och går till Harper och Adrian.

"Kom nu älsklingar, dags att gå till morbror Alec!" säger jag och båda ställer sig upp och tar på sig sina pyjamasar.

Jag säger hejdå till Allison, för stunden, innan jag lämnar vårat hotellrum och tar med Harper och Adrian till Alec o Izabellas hotellrum.

Så fort jag knackar på så öppnar en glad Sebastian dörren och börjar skrika.

"Hej Nospos! Jag har längtat i nästan 7 timmar nu för att få sova över med mina kusiner! Vi ska titta på Lady och Lufsen!" Sebastian har kallar mig Nospos så länge jag kan minnas, och jag vet helt ärligt inte varför, men det är jättegulligt. Och han älskar att överdriva ibland, det har gått typ en timme sen vi bestämde att de skulle vara hos Alec.

"Hej Sebbebus! Jaaa det låter som en bra idé! Godnatt nu mina stjärnor, vi ses på morgonen!" säger jag till Harper och Adrian och de säger gonatt tillbaka innan de springer in i Alecs hotellrum efter Sebastian.

Sen kommer Alec till dörren med ett roat flin fastklistrat på ansiktet.

"Jaha, vad har du och min syster planerat ikväll då? Inget barnförbjudet hoppas jag?" säger han och jag känner hur jag blir helt röd i ansiktet.

Nu när jag tänker efter så frågade jag faktiskt honom om han kunde ha barnen så jag kunde sätta på hans syster. Eller jag sa det inte till honom på det sättet, men han fattade nog. 

"Ehhh, nej, vi ska beställa pizza och kolla på film." svarar jag skamset. Alec brister ut i garv.

"Nej, det är lugnt. Men gör henne förfan inte gravid igen, det blir bara fler och fler. Ni kan väl vänta lite med ett tredje eller?" svarar han.

"Nejdå, tack för att du har barnen." säger jag och börjar långsamt backa för att gå.

"Lugnt, glöm inte! Använd skydd! No love, without a glove!" ropar han efter mig och jag skrattar till när jag trycker på hissknapparna för att hissen ska öppnas.

Jag går tillbaka till vårat hotellrum och sekunden jag stängt dörren och vänt mig om ser jag att Allison har dragit igen gradienterna för de störa fönstret och tänt ljus i hela rummet.

Jag kollar runt efter Allison och efter några sekunder så kliver hon ut ur badrummet. Och helvete vad snygg hon är. Dreglar nog till och med lite.

Hon kommer fram till mig. Kramar om mig innan hon lutar sig mot mig och viskar i mitt öra.

"Ikväll, är jag bara din, och du bara min."

One last touchWhere stories live. Discover now