{Kapitel 56}

1.9K 23 1
                                    

NOAHS PERSPEKTIV

Hur dum får man vara! Hur fan kunde jag inte ha räknat ut det här tidigare? Klart hon har hittat någon ny! Men varför hoppade hon i säng med mig när hon såg mig om hon inte vill ha något med mig och göra? Och vem är den där andra killen? Jag måste få svar men inte från henne iallafall!

Arg som bara den åker jag och Harper i hissen upp till vårat hotellrum. Harper ser inte ut o va så påverkad av hela denhär situationen... det är ju något iallafall.

Nu måste jag tänka på Harpers bästa, men jag måste få mina tankar på något annat... jag kanske kan gå och träffa Olivia lite sen? Olivia och jag har varit vänner så länge jag kan minnas, och hon har alltid varit där för mig. Och hon bor faktiskt bara några kilometer härifrån!

Jag och Harper går in i hotellrummet och börjar prata om någon film som hon tyckte var jättebra om några prinsessor och jag packar en liten väska till Harper, så hon kan stanna lite med Alec och Iza.

Efter att vi har packat klart och jag har gjort mig iordning så lämnar jag Harper med Alec och de skulle visst gå och äta glass eller något sånt.

När jag kommer ner i lobbyn så drar jag fram mobilen och letar fram Olivias nummer.

"Hej Noah! Det var tamejfan inte igår!" säger en glad och ljus röst efter tre signaler.

"Hej Olivia! Nej det var det då inte!" svarar jag och automatiskt så bildas ett leende på mina läppar.

"Jaha, vad får dig och ringa en sånhär vacker dag?"

"Nej du, jag tänkte bara fråga om du har något speciellt för dig eller om du har lust och hänga med ut till klubben?" och direkt när jag avslutar den meningen så brister min kära vän ut från andra sidan linjen.

"Va! Är du i Sverige? Varför sa du inget tidigare? Ja! Det är klart jag kommer, hade tänkt åka dit med en tjejkompis ändå! Men vi kan ju hänga alla tre om du vill!" Föreslår Olivia.

"Javisst, ska vi säga, klubben, om en halvtimma?" Ger jag som förslag och får ett glatt 'ja' tillbaka.

"Amen då säger vi så! Då ses vi! Hej." Och med det lägger jag på.

Jag börjar långsamt gå mot klubben eftersom det inte ör så hemskt långt härifrån och det tar kanske en kvart, och vi skulle ses om en halvtimme så jag får ju stå och vänta en stund ändå.

One last touchWhere stories live. Discover now