{Kapitel 21}

3.1K 25 25
                                    

NOAHS PERSPEKTIV
~Två år senare~

Det har gått snart två år sen Allison försvann. Och det har inte varit direkt lätt. Vi hittade aldrig henne eller de som kidnappade henne. Vi alla var och är fortfarande idag, förkrossade. Speciellt Sarah.

Jag övertalade Sarah att gå med i mitt gäng bara någon månad efter Allisons försvinnande och sen blev hon och Dylan tillsammans. Sarah födde faktiskt deras första barn för ungefär fem månader sen. De fick en liten dotter som de döpte till Ally.

De andra i gänget tog det inte lika hårt, men de saknar ju såklart henne. Jag saknar henne mest tror jag. Eller, jag vet.

Jag saknar allt om henne. Hennes leende, hennes skratt, att få vakna upp med henne i mina armar, allt. Jag saknar hela henne. Mer än vad jag vill erkänna. Hon är den första personen jag någonsin erkänt mina känslor för. Men nu är hon borta, och kommer förmodligen aldrig komma tillbaka. Hon är säkert död. Men jag får ju hoppas på det bästa.

Men just nu står jag och knyter min slips. Vi alla har klätt upp oss för ikväll är det en stor gala med alla gäng i hela USA.

Jag tittar mig en sista gång i spegeln innan jag öppnar dörren och kliver ut i hallen. Jag går ner för trappan där jag möter Sarah, Kelsey, Natalie, James, Logan och Dylan. Alla ska följa med på galan.

"Redo att åka?" frågar jag dom och de alla nickar.

"Du Noah? Du vet att de som... tog Allison förmodligen kommer vara där ikväll?" säger Kelsey lågt.

"Jag vet, men vi vet inte vem det var så vi ska inte göra något. Vi vill inta ha problem med de andra gängen" svarar jag.

Vi alla går ut och sätter oss i bilarna och åker mot galan som är ungefär 3 timmar bort.

ALLISONS PERSPEKTIV

Jag och tjejerna sitter just nu och fixar oss till nån jävla gala som tydligen hålls ikväll för alla gäng i USA. Tydligen så är den vart femte år så det är nåt vi måste gå på. Jag har på mig en snygg, röd klänning, Brooke har på sig en gul klänning, Madison har på sig en kungsblå klänning och Emma har på sig en grå klänning.

Allisons outfit

Allisons outfit

¡Ay! Esta imagen no sigue nuestras pautas de contenido. Para continuar la publicación, intente quitarla o subir otra.

Brookes outfit

Brookes outfit

¡Ay! Esta imagen no sigue nuestras pautas de contenido. Para continuar la publicación, intente quitarla o subir otra.
One last touchDonde viven las historias. Descúbrelo ahora