{Kapitel 14}

4.4K 30 6
                                    

ALLISONS PERSPEKTIV

Så fort vi kommer in i hans rum drar han mig mot sig tills han kan greppa tag om min midja dra med mig ner i sängen lyfta så att jag sitter gränsle över hans lår. 

Jag kan inte längre hålla tillbaka leendet som sprider sig på mina läppar och mitt hjärta hoppar över ett slag när han ler tillbaka. 

Han slår armarna om mig och lutar sig fram innan hans läppar hittar mina så jag skrattar till mot hans mun. 

"Vill du göra det här? Vill du att jag ska knulla dig tills du inte kan stå upp?" mumlar han sensuellt och leker med tungan över mina läppar. 

"Jag vill inget hellre än att du tar mig, här och nu" viskar jag tillbaka och fördjupar kyssen så han stönar mot min mun. 

Jag känner hur han hårdnar under mig och flämtar till när jag pressar mig ner mot hans hårdhet. Med sina läppar mot mina vänder han på oss och lägger ner mig på sängen och jag drar ivrigt i hans tröja.

När hans tröja är borta smeker jag honom över hans hårda muskler och känner hur hela min kropp skakar av förväntan. 

Jag söker hans mun igen och känner hur hela kroppen står i lågor när han börjar dra min klänning över huvudet på mig.

Med längtan efter honom hjälper jag honom på traven och lyfter mig från sängen så han skrattar till och knäpper upp min bh innan hans mun suger tag i min högra bröstvårta så jag kastar huvudet bak i sängen och kvider till. 

Flämtandes och njutandes känner jag spåren efter hans tunga på min kropp som bara längtar efter mer.  När han reser på sig flyttar jag mig längre upp i sängen och njuter av synen att få se honom klä av sig tills det inte längre finns något kvar på hans kropp.

Jag granskar hela honom och drar efter andan när jag möter hans brinnande blick. Han ler så sexigt att min kropp skriker efter hans beröring. 

Han sätter sig över mig och tar handen mellan mina ben när hans fingrar letar sig fram till min våta öppning. 

"Jävlar vad våt du är" andas han ut och jag drar in andan av hans ord.

Jag stänger ögonen och stönar högt när han sakta för in ett finger i mig samtidigt som han masserar mig på den känsliga lilla knoppen. Så intensivt med sån lust.

Han lägger till ett till finger och pullar mig snabbt och sexigt med sina två fingrar och jag ser hur han sänker huvudet och hans tunga nuddar den lilla knoppen och han börjar vispa runt den i ett snabbt tempo och jag stönar högt hans namn.

Ryggen åker ofrivilligt upp från sängen när orgasmen sköljer över mig och jag skriker till av njutning. Han reser sig upp och drar på en kondom innan han ger mig en blick och jag nickar till svar.

Han trycker sig långsamt i mig och jag stönar högt ut hans namn och alla möjliga svordomar som jag kan komma på av njutning. Han ökar tempot mer och pressar sig djupare och ökar dom underbara stötarna när han fyller mig om och om igen. 

Jag känner när han stelnar i hela kroppen och sväller ytterligare när han kommer med ett högt stön. 

Flämtandes faller han ner över mig och kysser mig så på ett sånt sensuellt sätt att jag aldrig vill att han ska sluta. 

One last touchWhere stories live. Discover now