{Kapitel 55}

1.9K 25 13
                                    

ALLISONS PERSPEKTIV

Jag vänder mig snabbt om med Adrian i famnen och möter direkt Noahs arga men samtidigt förvirrade blick. Han möter först min blick men drar sedan blicken mot Adrian och tittar på honom med avsky innan han tittar på Oliver som står bakom mig.

Oliver är en av mina nya bästa vänner. Han vet om allting som har hänt mig. Han jobbar här på caféet. När Noah återigen han fört sin blick på mig så är hans ögon riktigt mörka och han bara skakar på huvudet innan han vänder sig om och börjar gå iväg med Harper igen.

Snabbt förstår jag vad som händer, och jag måste göra något åt det, fort som fan. Jag ber Oliver hålla i Adrian medans jag ska springa efter Noah.

Snabbt som attan springer jag ikapp Noah och börjar dra i honom men han drar sig bara loss ur mitt grepp.

"Noah! Du måste lyssna på mig! Jag kan förk-" jag blir avbruten av att Noah stannar upp och vänder sig om.

"Förklara vad Allison? Att du ljög? Att du inte alls var med i en bilolycka och fick minnesförlust, utan hittade någon annan kille som du sedan fick barn med? Varför sa du inte bara att du inte älskade mig? Varför lämnade du din dotter? Vi alla har gått runt och saknat dig och det ända du gjorde var att ränna runt i Sverige och öppna benen för varje person med hjärtslag och en kuk mellan benen, precis som den horan du är, och alltid har varit!" säger Noah argt till mig.

Jag blir helt stum. Hur kan han säga något sådant till mig? Hur kan han påstå att jag lämnade min dotter, som jag skulle kunna dö för. Han vet ingenting!

"Tror du seriöst att jag har ljugit för dig! Kan du bara låta mig förklara! Det där va-" och åter igen blir jag avbruten.

"Jag skiter fullständigt i vem det där var! Jag hatar dig, jag hatar dig så grovt mycket! Allt jag har gjort sen dagen vi träffades utanför skolan var att älska dig, och du tryckte alltid ifrån mig! Till och med efter vi hade fått ett barn tillsammans! Och du gör något sånthär! Vet du vad? Kontakta inte oss igen, prata inte med oss igen, tänk inte på oss! Gå tillbaka till din kille och ditt nya barn eftersom du tydligen skiter fullständigt i det vi har tillsammans!" Och med det så svingar han upp Harper i famnen och går till vägen innan han ropar dit en taxi och de båda hoppar in i den.

Jag blir lämnad där, mitt i gatan. Helt förbryllad och förkrossad. Hur kunde han tro något sådant om mig! Klart jag älskar honom! När fan ska han förstå det?

Jag älskar honom så mycket...

One last touchWhere stories live. Discover now