{Kapitel 35}

2.8K 24 5
                                    

ALLISONS PERSPEKTIV

Jag vaknar upp nästa morgon och ser att värken Harper eller Noah ligger jämte mig. Jag kastar mig upp ur sängen och rusar ut ur rummet och ner dör trappan.

Jag kommer fram till köket och en lättnad sprids igenom kroppen när jag ser att Noah står och håller i Harper samtidigt som han vänder pannkakor. Jag lutar mig mot dörrkarmen och ler för mig själv av synen.

Det här är allt jag någonsin drömt om. Plötsligt så vänder sig Noah om och spricker upp i det största leendet jag någonsin sätt.

"Godmorgon babe." Åh vad jag har saknat när han kallar mig babe.

"Godmorgon." Noah kommer fram till mig och ger mig en kyss på kinden.

"Jag håller på att göra pannkakor!" Noah låter väldigt exalterad, nästan stolt över sig själv.

Jag skrattar till och ler mot honom och får direkt ett leende tillbaka.

"Vart är Sarah och Dylan?" Jag rynkar ögonbrynen och Noah skrattar till.

"Babe, det är deras bröllopsnatt. De åkte till Maldiverna under natten. Och Ally ska vara hos James och Kelsey hela veckan." Jag nickar och sätter mig vid bordet.

Harper är i Noahs famn och typ halvt sover. Plötsligt går Noah ut ur köket och viskar till mig att han bara ska lägga in Harper i gästrummet.

Han kommer tillbaka efter någon minut och tar fram det sista till pannkakorna. Vi båda är tysta fast vi vet att vi måste prata om det.

"Du vet att vi måste prata om det va?" Han nickar och tittar ner i bordet.

"Allison, jag vill verkligen vara med dig. Jag älskar dig oerhört mycket, och nu älskar jag Harper precis lika mycket. Jag vill ha den här familjen med er. Och jag vet att innerst inne så älskar du mig fortfarande. Kan vi inte bara vara en lycklig familj?" Han tittar desperat i mina ögon.

"Noah, jag vill. Det vill jag verkligen, men vårat liv är väldigt farligt. Hur tror du alla andra gäng kommer reagera när de får veta att ledaren över USA;s största gäng har fått ett barn?" Han suckar och tittar upp på mig.

"Älskling, jag kommer aldrig, och då menar jag ALDRIG låta någon skada dig eller Harper. Jag lovar." Jag tvekar en stund innan jag nickar och ler.

"Vi ger det en chans."

Vi äter upp och jag samlar ihop disken och börjar plocka iordning efter oss. Plötsligt känner jag hur Noahs armar slingrar sig runt min smala midja. Jag ler svagt för mig själv.

Han börjar lämna små kyssar i min nacka och jag lutar huvudet åt sidan så han kan kyssa hela min nacke. Jag känner hur hans händer långsamt tar sig uppåt innanför min tröja och upp mot mina bröst.

Jag stönar lätt till vilket får Noah mer upphetsad och han vänder på mig innan han kysser mig passionerat på läpparna. Det leder snart till hångel. Oh gud vad jag har saknat hans läppar mot mina.

"Hoppa." Jag hoppar snabbt upp och knyter mina ben runt Noahs midja. Han bär mig ut till vardagsrummet och lägger mig ner på den stora soffan.

Snabbt försvinner våra kläder och nu ligger vi i bara våra underkläder. Jag känner hur Noahs hand börjar närma sig mitt underliv och jag ryser av bara tanken på vad som snart kommer hända.

One last touchWhere stories live. Discover now