{Kapitel 41}

2.5K 35 2
                                    

NOAHS PERSPEKTIV

Jag är så arg och irriterad. På den där jävla Sam. Jag blir varken ofta eller lätt avundsjuk men hans ord sved verkligen. Jag har aldrig tänkt på det något extra att Allison faktiskt hade relationer innan hon var med mig.

Jag kan inte få bort Sams ord ur huvudet. 'Gud, jag blir hård bara jag tänker på hur då skrek och stönade mitt namn!'

Jag slänger en kort blick mot Allison dom sitter jämte mig i taxin. Jag blir grön av avund bara jag tänker på att hon har stönat något annat namn än mitt.

Jag ska allt visa henne.

Jag säger ingenting på hela vägen hem och innan jag vet ordet av så är vi på hotellet och ska säga godnatt till Sarah och Dylan. Sen tar vi hissen upp till vårat rum då det ligger några våningar ifrån Sarah och Dylans.

Allison låser upp dörren till vårat hotellrum och kliver in med mig hack i häl. Och sekunden dörren stängs vrider jag om låset och trycker upp Allison mot dörren.

"Du kanske skrek och stönade Sams namn när han 'tog dig så jävla hårt', men det ända som kommer höras ikväll är mitt namn när jag tar dig hårdare än någonsin." Viskar jag i hennes öra och jag ser att hon sväljer hårt innan hon snabbt lutar mot mig och slår ihop våra läppar.

Sekunder senare hoppar hon upp i min famn och låser sina ben bakom min rygg samtidigt som jag håller upp henne med händerna på hennes rumpa.

Jag backar med henne i famnen innan jag känner hur jag slår emot sängen och jag faller bak i den med Allison över mig.

Jag börjar dra och slita i hennes vita klänning innan den äntligen är av. Kort därefter börjar hon dra i min tröja och jag lyfter ryggen från sängen en sekund för att hjälpa henne dra av den.

Så fort som min tröja inte längre finns i vår närhet böjer hon sig ner och börjar kyssa mig över magen och ner till min byxkant. Precis när hon har knäppt upp knappen och börjat dra i mina byxor drar jag upp henne och byter plats på oss så jag ligger över henne.

Jag för händerna bakom hennes rygg för att komma åt knäppet till hennes bh och hon lyfter på ryggen för att hjälpa mig. Så fort som bh-n är av så kastar jag iväg den och suger tag i hennes hörts bröstvårta.

Hon trycker sig mot mig och stönar dovt. Jag fortsätter ner och sliter sönder hennes trosor med ett snabbt ryck innan jag begraver mitt huvud mellan hennes ben.

Hon stönar högt och vridet sig okontrollerat under mig innan hon kommer med ett högt skrik. Snabbt sliter jag av mina byxor och kalsonger innan jag placerar mig mellan hennes ben. Jag är riktigt jävla kåt.

Med ett snabbt ryck trycker jag mig in hela vägen och hon skriker högt ut mitt namn. Men hon har inte alltid skrikit mitt namn...

Den tanken gör mig riktigt arg. Jag trycker snabbt och hårt på och hon stönar mer och mer. Hon börjar lägga sina händer på min rygg men jag tar snabbt tag i de och håller upp de över hennes huvud samtidigt som hon stönar att jag ska köra hårdare och snabbare. Vilket är precis vad jag gör.

Jag känner hur jag är nära att komma. Jag släpper hennes armar och lutar mig över henne, sätter ner armbågarna vid hennes sidor och masserar hårt hennes bröst samtidigt som jag kraftigt suger på hennes hals. Hon stönar högt mitt namn och med en sista kraftigt stöt kommer jag. Men hon ska inte tro att det är slut.

Jag drar snabbt ut mig ur henne men för istället ner mina fingrar och trycker snabbt in två fingrar i henne samtidigt som jag smeker hennes klitoris med min tumme. Hon stönar häftigt och lyfter överkroppen från madrassen. Jag känner hur jag igen hårdnar av synen av Allison som ligger och njuter av mina fingrar.

Hon trycker mig åt sidan och vänder på oss så hon sitter gränsle över mig istället. Jag lägger till ett till finger och hon börjar röra höfterna fram och tillbaka samtidigt som hon lutar huvudet bak och stönar högt.

Plötsligt tar hon tag om min hand och tar bort mina fingrar. Hon trycker ner mina händer mot madrassen och placerar sig över mig igen innan hon långsamt sänker sig över min hårdhet och ett högt stön lämnar oss båda.  

Jag vet inte hur länge vi håller på. Men det här kommer hända fler gånger.

One last touchWhere stories live. Discover now