{Kapitel 38}

2.5K 23 6
                                    

ALLISONS PERSPEKTIV

Det har nu gått en timme sen jag lämnade Noah och de andra och just nu sitter jag och Zack och diskuterar om pingviner har knän. Han är helt säker på att de har knän men jag tror inte att de har det.

"Jo, jag lovar! Du kan googla upp det!" Jag ger honom en utmanande blick och fiskar upp mobilen ur fickan.

Jag googlar upp det vi har diskuterat och bråkat om den senaste halvtimman och det är som jag trodde. Pingviner har INTE knän!

"De här inte knän din nööööt!" Skriker jag stolt ut och Zack vänder huvudet för att läsa det som står.

"Fan, jag kan svära på att de hade knän!" Jag skrattar åt hans dumhet.

"Jaja, hur var det på bröllopet och så?" Jag suckar ut och tänker på den senaste veckan.

"Jo det var bra, Noah fick ju reda på att Harper finns. Och vi typ löste det mellan oss men jag har ju ett eget liv hemma som jag måste ta tag i innan jag kan flytta till honom och så." Zack nickar förstående.

"Vet du vad jag har tänkt på Zackie?" Han skrattar till eftersom han alltid har tyckt att det smeknamnet är löjligt.

"Nä, vad är det du har tänkt på tjockis?" Jag himlar med ögonen mot honom, han kallade mig det hela tiden när jag var gravid. Jag har inget emot det eller så men nu är jag ju inte gravid längre.

"Jag funderar på om jag ska fråga Alec om vi inte kan åka till Sverige. Jag hade gärna velat hälsa på mamma och pappas grav, och alla mina gamla vänner från gymnasiet där." Zack nickar långsamt och rynkar ögonbrynen lite vilket betyder att han tänker på något.

"Jo, men det kanske går och lösa. Vi får prata med Alec när vi kommer hem.

Tre timmar senare

Nu har vi äntligeeeen kommit hem och jag sitter i köket med Harper i knät och äter. De andra är ute på uppdrag förutom jag och Izabella. Jag och Izabella hat kommit varandra väldigt nära på sistone.

"Sååå, har han friat till dig än?" Jag tittar uppspelt på Izabella som sitter på andra sidan bordet och spelar Candy Crush på Zacks iPad som han köpte förra månaden.

"Nä, jag vet inte ens om det kommet att hända. Det är ganska mycket nu och du vet ju hur Alec är. Han är riktigt orolig när det kommer till sina nära och kära, han tror att om vi gifter oss och jag kommer vara i stor fara." Jag nickar förstående.

"Jag förstår, jaha, hur går det för Zack nu då? Träffar han fortfarande den där tjejen?" Jag tittar på Izabella med en road blick när hon förvånat kollar upp ur sitt spel och gapar stort.

"VA?! Träffar han en tjej? Omg, jag trodde nästan att han var gay eftersom han aldrig träffar någon!!!!" Jag skrattar till och snart så skrattar Izabella också.

"Nä, men säg inte nåt till honom för jag tror inte att han vet att jag vet!" Izabella skrattar och nickar.

Efter att Sebastian och Harper har somnat så sätter jag och Izabella oss i soffan med var sitt glas vin och tittar på någon ny serie som har kommit ut på Netflix i väntan på att gänget ska komma hem.

Plötsligt hör vi hur någon slår upp dörren och Alec kommer inspringandes.

"Zack har blivit skjuten!"

One last touchWhere stories live. Discover now