{Kapitel 72}

1.5K 13 4
                                    

ALLISONS PERSPEKTIV

Det har varit en riktigt lång dag och vi alla är helt slut. Idag var Dylans begravning och den tog hårt på oss alla. Jag kom precis tillbaka till mitt och Noahs rum efter att ha nattat både Adrian och Harper. Jag vet inte vart Noah har tagit vägen men han är nog här någonstans.

Jag byter om till något lättare och lämnar rummet igen. Jag går mot Sarahs rum och när jag kommer fram märker jag att dörren står lite på glänt och snyftningar kommer inifrån. Jag öppnar försiktigt dörren och tittar in.

Där sitter min allra bästa vän på hennes säng med händerna i ansiktet och gråter. Hon har fortfarande på sig begravningskläderna och jag märker att hon har lagt något jämte sig på sängen. Ända härifrån kan jag se att det är en bild på henne och Dylan.

Jag går försiktigt in och när hon hör mig så lyfter hon snabbt upp huvudet torkar bort tårarna innan hon ler falskt mot mig. Jag kan se att hur mycket hon än försöker le så är det inte ett äkta leende.

Utan att säga ett ord så går jag fram till henne och sätter mig jämte henne på sängen. Jag tar upp bilden och sen henne, Dylan och Ally stå och kramas tillsammans. Så fort hon får syn på bilden igen så börjar hon gråta igen.

Jag lägger ner den igen och omfamnar henne i en stor kram.

"Det är okej, det är okej att vara ledsen." säger jag till henne och hon brister ut ännu mer i gråt.

"Han, han var m..mitt a..llt." gråter hon fram och jag tar henne i en ännu större kram.

Vi lägger oss i sängen medans hon fortfarande gråter och jag ligger och kramar henne tills hon har somnat innan jag lämnar rummet och går för att leta efter Noah.

Jag letar överallt utan att hitta honom och tillslut ger jag upp och går tillbaka till vårat rum. Där ser jag att balkongdörren är öppen och att han står där och liter sig över räcker med en cigg i handen.

Jag går ut till honom och lutar mig över räcket jag med. Har sträcker ciggen mot mig och jag tar två bloss innan jag ger tillbaka den.

"Hur fan ska vi ta oss igenom detta?" frågar han mig och fortsätter titta ut från balkongen.

"Precis som vi har tagit oss igenom allt annat, tillsammans." svarar jag och kramar honom.

Han kramar inte tillbaka utan röker klart sin cigg först. Helt plötsligt vänder han sig snabbt mot mig och lyfter upp mig på det tjocka räcket innan han snabbt börjar hångla med mig.

Jag kan känna smaken av sprit direkt.

Han lyfter snabbt upp mig i hans famn och börjar gå in i huset igen. Han stänger altandörren efter sig, samtidigt som han fortfarande har mig i handen och efter det tar han några stora steg innan han slänger mig på sängen.

Han tittar ner på mig i några sekunder innan han snabbt drar av sig tröjan och kryper över mig.

One last touchWhere stories live. Discover now