{Kapitel 19}

3.2K 24 12
                                    

ALLISONS PERSPEKTIV

Just nu har det gått tre dagar och ingenting har hänt. Jag har varit på dejt med Noah, ja, jag vet... det låter sjukt, en dejt... med NOAH!

Gud asså, och ja ehmmmm vi har ju... jaaa. Men jag kan fortfarande inte göra något då revbenen inte läkt ordentligt än, och inte allt annat som blev skadat heller för den delen... men det är på god väg.

Jag sitter och tänker på hur denna attacken ska hända när jag hör pistolskott och slag i hela huset. Nu gäller det! Tänker jag och springer ner.

I vardagsrummet står alla och skjuter mot varandra medans typ 7 personer rusar in genom dörren och plötsligt känner jag hur någon greppar tag i mig. Kom ihåg, spela med. Jag låtsas som om jag försöker komma loss, men egentligen så backar jag frivilligt med personen. Alla skriker mitt namn och plötsligt får jag en trasa för munnen och allt svartnar.

〰️〰️〰️

Jag vaknar upp av världens huvudvärk. Jag ser mig omkring i rummet och det är jättefint. Gud asså! Helt fantastiskt! Jag ställer mig försiktigt upp och tittar mig omkring. Plötsligt kommer en kille in. HELVETES JÄVLA SKIT I MITT ANUS?!?!???!?!?!

Det är ju förfan som att se mig själv i spegeln, människan är ju fan en manlig kopia av mig! Jag stirrar förskräckt på honom och han skrattar till.

"Jag vet, äckligt lika eller hur?" säger han ich ler vänligt mot mig. Jag blir varm i hela kroppen, han har mammas leende. Det måste vara min bror.

"Sååå, är du min bror eller vadå?" frågar jag osäkert.

"Ja, jag är tre år äldre än du. Men jag var tvungen att vara separerad från dig under vår uppväxt då de inte ville blanda i dig i detta livet" svarar han.

"Okej, asså kan du typ bara förklara allt för mig?" frågar jag och ler stelt mot honom och han nickar.

"För ungefär 20 år sedan var det två stora gäng som förhandlade med varandra. Ledarna över dessa gäng var våra mor-och farföräldrar. Och någon gång i denna förhandlingen träffades deras 17 åriga barn och blev kära direkt. De hade ett hemligt förhållande i ungefär tre år. Men tillslut blev våran pappa tvungen att ta över hans gäng. Och då blev det allt mindre och mindre tid för deras förhållande. Så de gjorde slut. Men det han inte visste var att hon var gravid. De träffade inte varandra på ungefär två år. Men när de gjorde det, och pappa fick reda på att hon hade fått ett barn, blev han avundsjuk och arg för han trodde mamma hade fått barnet med någon annan... så han bestämde sig för att döda mig. Det tog honom ett halvår att hitta mig. Men när han stod face to face med mig och tittade in i mina ögon, såg han direkt att jag var hans. Så våra föräldrar blev tillsammans igen och lämnade detta livet bakom sig. Och sedan fick de dig, och då flyttade de mig till mormor och morfar. Du kanske redan har träffat moster Annie? Jag växte upp med henne. Men när Annie var runt 25 blev hon kär i Noahs äldre bror, och de är fortfarande tillsammans" mer hinner han inte säga innan jag avbryter honom.

"Men vänta? Så pappa var i ett gäng, mamma i ett och Noah i ett?" frågar jag.

"Ja typ, Noahs föräldrar var våra föräldrars största fiender. Våra gäng har alltid varit fiender, men Annie förrådde mormor och morfar för kärlek" svarar han.

"Men vad har Noah gjort oss?" frågar jag och tänker efter, Noah är väl en bra människa?

"Allison, våra föräldrar krockade aldrig. Deras bil blev nerskjuten. Du minns det bara som om de krockade" svarar han tittar ner i marken.

Va? Nej, mamma och pappa krockade. Jag satt ju i bilen. Dom krockade! Eller?

"Men vad har det med Noah att göra?!" säger jag högt. Jag fattar fortfarande inte.

"Allison, Noah var den som sköt ner bilen..." hela världen stannade.

Vad är det han sitter och säger? Menar han att killen som grät över att jag var skjuten, killen som bjöd mig på middag och erkände sina känslor för mig dödade våra föräldrar? Nej, nej det kan inte vara sant. Det måste vara nåt dumt skämt!

"Nej, nej det kan inte vara sant! Snälla säg att du skämtar, snälla" ber jag.

"Jag skulle aldrig skämta om nåt sånt" svarar han seriöst.

Jag förstår allt men ingenting. Men vad ska hända med mig nu?

"Vad kommer hända med mig nu?" frågar jag honom.

"Du har två val, antingen går du tillbaka till Noah och hans gäng och glömmer allt detta, eller så stannar du i mitt gäng... jag lär dig slåss, tränar med dig, du följer med ut på uppdrag och du glömmer Noah och alla andra" svarar han. Jag tänker efter en stund. Jag vet vad jag ska göra.

"Jag stannar" svarar jag kort.

"Vad bra, Alec" säger 'min bror' och sträcker fram handen för att hälsa.

One last touchDär berättelser lever. Upptäck nu