{Kapitel 48}

2.1K 24 7
                                    

(TILLBAKA TILL NUTIDEN)

NOAHS PERSPEKTIV

Jag och Harper promenerar i den fina staden och letar efter någon bra resturang som vi kan äta på. Harper vill som vanligt ha pizza men jag ör faktiskt sugen på hamburgare. Men, det får ju bli pizza såklart.

"Pappa, titta! Där kan vi äta!" säger hon glatt och pekar mot en pizzeria. Jag ska precis svara när jag lägger märke till klubben som ligger precis jämte pizzerian.

Samma klubb som jag och Allison var i natten innan hon... gick bort.

Den dagen kommer jag nog aldrig göra. Jag var så himla arg och irriterad den kvällen, men det gick över när jag var med henne. Och nästa morgon... så var hon inte här längre.

Folk tänker nog inte hur snabbt livet kan förändras. En sekund är allt bra, och i nästa så har du förlorat allt.

Inte en chans att jag går i närheten av den klubben, dröm och glöm.


"Nej älskling, inte där, kom vi går lite till så hittar vi säkert en till pizzeria." Hon tittar oförstående på mig men rycker sedan till med axlarna och ältar inte det mer.

Det är nåt jag gillar med Harper. Hon bryr sig inte om att hon inte får något för hon vet att hon kanske får det nästa gång.

Hon är inte bortskämd även om hon är bortskämd, jag försöker ge henne allt hon vill ha som ersättning för hennes mamma, och jag vet att det är fel... men samtidigt så behöver hon inte allt det hon får, och hon bekymras inte så speciellt om hon inte får något.

Ungefär tio minuter senare så har vi hittat en fin och mysig pizzeria där vi kan äta. Harper vill ha en vanlig pizza med skinka och majs på medans jag tar en kebabpizza. Vi beställer och börjar prata om vad vi kan göra imorgon.

När vår mat äntligen kommit så hugger vi direkt in och för att vara helt ärlig så är pizzan jättegod. Men pizzan hemma i USA är fortfarande bättre.

När vi har ätit upp så ringer vi en taxi som kommer och hämtar oss innan den kör tillbaka oss till hotellet. Klockan är faktiskt ganska mycket. Vi bestämde oss för att åka och handla kläder imorgon till oss alla, och det är ju faktiskt Harpers födelsedag snart så jag måste börja tänka på vad jag ska köpa till dess.

Jag har faktiskt tänk ta en sväng till krogen, så Harper ska sova med Alec, Izabella och Sebastian i deras hotellrum inatt, för säkerhetens skull. Man vet ju aldrig vad som kan hända, och jag kan ju inte bara lämna ett 3 årigt barn själv i ett hotellrum.

Jag fixar iordning mig, drar på mig vanliga, svarta, håliga jeans och nån hoddie, sen borstar jag Harpers tänder och klär på henne och sedan lämnar jag Harper hos Alec och tar en taxi ut i stan.

När taxin väl slänger av mig vid krogen så går jag in och sätter mig på en av barstolarna som står under disken. Killen som jobbar i baren som ser ut att vara något år äldre än jag tar min beställning på en öl och börjar hälla upp den i ett stort glas.

En öl blir två och två blir fyra. Helt plötsligt öppnas dörren in till krogen och en tjej med brunt hår, ljusa, håliga jeans och en gul tröja kliver in.

"Nämen hej! Det var inte igår! Hur är läget?" frågar han som jobbar bakom disken.

"Hej! Nej det var det verkligen inte! Jo men det är finfint! Hur är det med dig?" frågar en välkänd röst. Det kan inte vara sant?

Nej, det är jag som har för mycket alkohol i systemet!

De sitter och pratar med varandra en stund innan jag ber om en till öl. Egentligen så är öl skitäckligt, jag fattar inte varför jag dricker det, men jag bli r lugn av det...

Så fort som jag öppnar munnen och ber om en till öl så ser jag hur tjejen i den gula tröjan stelnar till och fäster blicken framåt utan att röra sig en millimeter.

Kan det vara...?

Nej, det kan inte vara hon. Det bara kan inta vara det. Det är bara jag som hallucinerar, jag måste glömma henne. Jag måste.

Men det är väldigt likt henne, men, hon är död. Jag var på hennes begravning, fast.. vi begravde ju en tom kista... men det kan inte vara hon. Det kan inte vara Allison.

One last touchWhere stories live. Discover now