{Kapitel 59}

1.9K 24 14
                                    

NOAHS PERSPEKTIV

"Vad sa du?" frågar jag henne med sprucken röst.

"Ja, du hörde rätt. Han är fucking din. Och istället för att träffa mig så jag får chansen att prata med dig så går du och fucking får för dig en massa jävla dumheter och går och hånglar upp en massa horor mitt framför mig!" svarar hon argt.

"Hur gammal är han?" jag försöker ignorera det hon sa lite eftersom jag vet att det är sant.

"Han fyller tre om ett halvår. Men du ignorerar ju fullständigt det jag säger till dig!" skriker hon nu på mig.

Jag kan inte beskriva allt som går igenom mitt huvud.

"Packa dina väskor och Adrians väskor, ni följer med hem imorgon." jag korsar armarna över bröstet för att visa att jag redan har bestämt mig.

"Är du helt dum i huvudet? Vi har ett liv här! Adrian går på dagis! Jag har jobb! Jag kan inte bara släppa allt och åka till USA." hon viftar vilt med armarna och tittar på mig med en förvirrad blick.

Det är faktiskt sant. De har skapat ett liv utan mig här. Hon har jobb. Hon har förmodligen egen lägenhet. Hon kanske till och med har kille? Nej. Varför skulle hon inte vilja åka tillbaka hem med oss? Vi kan starta en riktig familj då!

"Jo, vi har pengar. Vafan ska du med ett jobb till? Följ med hem. Snälla." ber jag.

"Noah, vi har inte träffats på över tre år, du älskar inte mig på samma sätt. Jag ser det på dig. Men jag kommer alltid att älska dig. Jag kan inte stoppa dig från att träffa Adrian eftersom han är lika mycket din som min men du och jag.... jag vet inte om det kommer funka." svarar hon lugnt och lite ledsamt.

"Vadå 'älskar inte dig'? Vet du hur fucking mycket jag älskar dig eller? Jag älskar dig så det gör ont i hela mig. Och jag trodde du var död i tre år. TRE FUCKING ÅR ALLISON!" Hur kan hon ens få tanken att jag inte älskar henne? Jag älskar henne mer än livet självt.

Utan att tänka klart så gör jag något väldigt jävla impulsivt som jag kanske kommer ångra senare eftersom det inte är bästa tillfället just nu.

Jag sträcker mig mot Allison och tar hennes hand innan jag går ner på ett knä.

"Allison Garcia, jag älskar dig med hela mitt fucking hjärta. Vill du göra mig till den lyckligaste mannen som lever och bli min för alltid?"

One last touchWhere stories live. Discover now