{Kapitel 30}

2.8K 25 14
                                    

ALLISONS PERSPEKTIV

Nu har vi varit och shoppar heeeela dagen lång. Och vi har köpt det mesta, vi har köpt en ljusblå färg, en spjälsäng, lite möbler, en massa kläder, barnvagn, bilbarnstol och mer. Och nyss har vi precis tryckt in allt i bilarna och ska börja köra hem till mig.

Sarah ringde Dylan innan och sa att hon skulle stanna hela helgen för vi har en grej att göra, och hon har lovat att inte berätta för Dylan att jag är gravid för då berättar han till hundra procent för Noah.

Jag åker och lyssnar på musik med Sarah efter mig hela vägen hem. Och när vi har kommit hem så är alla ute på uppdrag förutom Izabella för hon är hemma med Sebastian. Och eftersom Sebastian sover så hjälper Izabella oss att bära in allting till det rummet som ska bli bebisens barnkammare.

Efter det är klockan ganska mycket, runt 20;00. Ally sover redan sen länge sedan tillbaka i gästrummet där hon och Sarah ska sova. Så jag, Sarah och Isabella sitter i köket och skrattar och har kul.

Efter ungefär en timme så kommer alla hem och jag presenterar Sarah för dem. Jag ät så trött att jag går och lägger mig sen men Sarah stannar nere en stund till.

SARAHS PERSPEKTIV

Jag kan inte fatta att min bästa vän sen jättelänge tillbaka är gravid. Om bara Noah visste. Han har suttit på sin balkong, rökt och tittat på stjärnorna varje dag sedan hon försvann.

Och nu är hon gravid. Hon ska föda om bara någon månad eller två och jag är jättetaggad. Hon har inte velat kolla upp om bebisen är en pojke eller flicka. Så det får bli en suprise.

Jag tänker lite på allting och kommer fram till att Noah och Allison måste träffas och reda ut saker. Och det ända sätter för det att hända är bröllopet. Så jag måste se till att hon kommer.

Jag går upp och lägger mig i gästrummet. Jag lägger mig jämte min lilla dotter. Hon är det finaste jag har. Jag älskar henne oändligt mycket och kommer alltid att göra. Och om någon månad kommer Allison få uppleva samma känsla.

Jag ligger och tittar på min fina fina dotter som jag och Dylan har skapat och jag kan inte vänta tills vi är gifta och skaffar så många barn vi bara kan ha!

Efter en stund flyter jag långsamt ut till drömmarnas land.

ALLISONS PERSPEKTIV

Jag vaknar på morgonen av att bebisen sparkar som bara den. Jag lägger händerna på magen och känner på sparkarna. Jag ler stort och fäller en glädjetår.

Jag går upp och klär på mig vardagskläder, går ner till Sarah som redan är vaken och matar Ally. Vi snackar ihop oss lite och bestämmer oss för att börja på rummet direkt efter frukosten.

Izabella och Alec har erbjudit sig att barnvakta Ally medans vi fixar med rummet.

Vi går upp och börjar med att måla väggarna. Vi köpte någon färg som tydligen torkar på bara några få timmar så under tiden bygger vi ihop alla möbler och när vi är klara är väggen torr.

Sedan ställer vi allt där det ska vara och lägger in kläderna i hyllorna tillsammans med blöjor och andra saker.

(Så blev det👆🏻)

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

(Så blev det👆🏻)

Resten av dagen är vi bara hemma och myser. Senare ikväll ska jag och Sarah ut och äta på någon lyxig resturang.

Det blir snabbt kväll och jag och Sarah står nu i hallen och ska till restaurangen. Vi säger hejdå och hon säger hejdå till Ally som ska vara hemma med Alec och Izabella.

När vi kommer fram beställer vi nån dyr kötträtt och äter den. Vi diskuterar om allt möjligt och skrattar med varandra. Plötsligt kommer jag på någonting.

"Du Sarah..." Säger jag för att fånga hennes uppmärksamhet lite extra.

"Ja?" Hon ler stort mot mig.

"Jag vill fråga dig asså... om du och Dylan hade kunnat tänka er att vara gudföräldrar till bebisen.. man vet aldrig vad som händer i maffia livet, man måste vara beredd på allt." Jag tittar ner på min mat och efter några sekunder har Sarah fortfarande inte svarat så jag tittar upp och ser henne vara helt tårögd.

"JA! Klart vi vill! Eller ja, Dylan vet ju inte att bebisen existerar än. Men eftersom du kommer på bröllopet så kan du ju berätta för honom och fråga honom! Men det hade varit en stor ära!" Säger hon glatt.

Jag ler stort och tänker till. Ska jag ta med bebisen till bröllopet? Jag kanske inte stöter på Noah?

One last touchWhere stories live. Discover now