{Kapitel 57}

1.8K 25 18
                                    

NOAHS PERSPEKTIV

Jag kommer fram till klubben och väntar i drygt tio minuter innan jag ser en taxi stanna framför klubben, och direkt så öppnas dörren och jag får syn på en lång, svarthårig tjej med ett stort leende på läpparna flyga fram mot mig.

"Noaaaaah! Vad kul och se dig! Hur mår du! Vad gör du här? Hur mår Natalie?" Olivia ställer tvåhundra olika frågor på en och samma gång, så jag hinner knappt med.

Efter någon sekund så vänder hon sig mot taxin och... nej.

"Jag tror inte ni känner varandra, men Noah, det här är min bästa vän sen typ två år tillbaka, Allison!" Jag suckar högt och känner hur hjärtat bara sjunker av hur vacker hon är.

Allison tittar på mig med uppspärrade ögon innan hon sätter luft i halsen och börjar hosta lite.

"Och Allison, det här är min vän Noah! Han är helt underbar och en mästare i sängen må jag säga." fortsätter Olivia och blinkar med ena ögat mot mig medans hon avslutar meningen.

"Trevligt att träffas Allison, vad tycker din kille om att du går ut såhär på krogen?" frågar jag och betonar orden 'Allison' och 'kille'.

"Va!? Har du kille Ali! Varför har du inte sagt något till mig för?" och där tänder Allison till som bara den.

"Nej Olivia, jag har absolut ingen kille, jag tror att Noah har fått för sig att Oliver är min kille..." säger hon skarpt och bitchblickar mig.

Och i samma sekund så börjar Olivia skratta som bara den.

"Noah? Är du efterbliven? Oliver är bög och lyckligt gift med sin man i över ett år nu!" utbrister Olivia och Allison tittar argt på mig.

Ojdå...

"Så du är inte..." börjar jag men blir snabbt avbruten.

"Nej, jag är inte tillsammans med någon." hon betonar ordet någon innan hon börjar gå mot ingången till klubben utan oss.

När jag och Olivia står ensamma kvar på gatan så kommer jag ihåg något.

"Men vänta, har inte Allison barn?" frågar jag Olivia i hopp om att hon vet något om pappan, eller rättare sagt... vem jag ska kapa kuken av.

"Jo, hon har en sån som heter Adrian! Men pappan till Adrian är tyvärr inte med i bilden, han bor någonstans i USA.

"Aha."

Så hon var alltså otrogen mot mig när vi fortfarande var ihop? Om pappan är från USA. Hon ska då allt få se. Om hon tror att hon kan göra vad hon vill, så har hon jävligt fel.

One last touchWhere stories live. Discover now